Aşk İlişkileri Nişanlım, nikah kıyıldıktan sonra alnımdan öpmek istemiyor. Sizce haklı mı? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Nişanlım herkesin içinde alnımdan öpmek istemiyor ama ben istiyorum. Siz ne düşünürdünüz, kim haklı? Güncellemeler+1 yıl Tartıştım bu sebebten dolayı, sizce öpmeli mi Nişanlım, nikah kıyıldıktan sonra alnımdan öpmek istemiyor. Sizce haklı mı? Cevapla Nişan Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Ya bunuda sen mi söyleyeceksin. İçinden gelıyorsa öper. Sen istedin diye öptüğünde mutlu olacak mısın gerçekten? Rol mü yapsın adam? 0 0 Yorumla
CookieLatte Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Haklı haksız olayı aramaya gerek yok bence burada. Belki sevmiyor bu geleneği, fakat sen çok istiyorsan seni böyle minik bir neden için kırmamalı. 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen haklısın, kadın için de erkek içinde çok güzel hissettiren bir öpücük o, helalim, her şeyim demek… 0 1 Yorumla enthusiasticpq +1 yıl Shahhana Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Birine istemediği şeyi zorla yaptırmamak lazım 0 1 Yorumla İzmitlionur +1 yıl Aa sen onu alnından öp hep fark yaratır bi Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Nişanlı olmak evlenmek anlamına gelmez. Öpmemesi doğru olan. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Nikah, düğün gibi şeyler başlı başına godôşlukta zirve diye boşuna demiyorum 0 0 Yorumla
başkabievrende Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Toplum içinde kendince doğru bulmayabilir. Zaten yalnız olduğunuzda öpüp seviyorsa bir sorun olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl valla bana asıl anormal gelen şey 45 yaşının üstü olup halen nişanlı olman umarım yaş yanlıştır :D 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Dugundede kendjn dans edersin artij 0 0 Yorumla
Kırlariçindebikız Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı. Sart degil bunun icin de kavga edilmez yani 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ne var bunda? Öpmesin ne olacak anlamadım 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 714 cevap paylaştı. sebep? 0 0 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl evlenme 0 3 Yorumla thee_taner0433 +1 yıl Belki utanıyor Yorumla electraheartt +1 yıl git kendi yorumunu yap o zaman benim yorumum bu. Yorumla thee_taner0433 +1 yıl Aferin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ya bunuda sen mi söyleyeceksin. İçinden gelıyorsa öper. Sen istedin diye öptüğünde mutlu olacak mısın gerçekten? Rol mü yapsın adam?
Haklı haksız olayı aramaya gerek yok bence burada. Belki sevmiyor bu geleneği, fakat sen çok istiyorsan seni böyle minik bir neden için kırmamalı.
Sen haklısın, kadın için de erkek içinde çok güzel hissettiren bir öpücük o, helalim, her şeyim demek…
Shahhana
Birine istemediği şeyi zorla yaptırmamak lazım
Aa sen onu alnından öp hep fark yaratır bi
Nişanlı olmak evlenmek anlamına gelmez. Öpmemesi doğru olan.
Nikah, düğün gibi şeyler başlı başına godôşlukta zirve diye boşuna demiyorum
Toplum içinde kendince doğru bulmayabilir. Zaten yalnız olduğunuzda öpüp seviyorsa bir sorun olmaz
valla bana asıl anormal gelen şey 45 yaşının üstü olup halen nişanlı olman umarım yaş yanlıştır :D
Ayrılman lazım nasıl olur.
Dugundede kendjn dans edersin artij
Sart degil bunun icin de kavga edilmez yani
Ne var bunda? Öpmesin ne olacak anlamadım
Naz yap üzülmüş gibi yap
Derde bak , utançtan dolabı sırtladım
Bu yaşta böyle istekler vallahi pes
Öpsün ya adettir bende öptüm
Klişe geliyo olabilir ona
Ahhahsh utanıyodur belki
Tercih meselesi
sebep?
Haklı bence dudaktan bı öpücük kondursun
evlenme
Belki utanıyor
git kendi yorumunu yap o zaman benim yorumum bu.
Aferin
Haklı