Sevdiğim insan şehit olmuştu ve onu sevdiğimi bile bilmiyordu. Çok yalvarıyordum Allah’a rüyamda görmek için. Hiç göremedim ne kadar dua etsem de. Umudu kesmiştim artık görmek için ve birkaç gündür birileri çıktı karşıma. İki kişinin yuvasını kurtarmasına yardım ettim aralarını düzelttim. Dün de kürt bir kardeşimle “biz düşman değiliz dağa çıkma bak orada hayat yok” temalı bir konuşma yaptım. Bayağı dinledi beni.
sonra ayetel kürsi okuyup yattım uyudum. Bugün rüyamda şehidimi gördüm. Rüyada bana şakalar yaptı kocaman gülümsedi defalarca ve benden hoşlanıyordu. Bunu da net bir şekilde biliyordum. Çok temiz bir svgi vardı aramızda O kadar güzeldi ki rüya.
normalde vaktinde uyanamam. Alarmı erteler dururum. Bugün geç yatmama rağmen uykumu almış olarak alarmdan bir dakika önce uyandım. Çok huzurlu hissettim.
sizce yaptığım iyilikler sebebiyle mi geldi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tabii Zaten şöyle bir olay vardır Sen ne kadar yeryüzünde iyilik yaparsan o kadar karşılığını görürsün Bu zaten dinde de böyledir rüyalardan çok anlamam Ama altıncı hislerim güçlüdür yani Tahmin ederim bazı şeyler çıkar onu da açık açık söyleyeyim Tabii rüyaların bazen etkisinde kalıyoruz Ama yukarıda bahsettiğim gibi bu senin yaptıklarından doğru orantılıdır Eğer yaşantında Sen ne kadar kişiyi iyilik yaptıysan sadece rüyanda değil gerçek hayatta bile karşına çıkıyor ama sen ne kadar kötülük yaparsan da o kadar karşına çıkıyor Aynı şekilde Hani derler ya zerre kadar iyilik zerre kadar kötülük olayı
Çok haklısın. Çok mutlu oldum yani iyiliklerim ona kadar ulaştıysa. Beni sevmesi kadar güzel bir his yoktu o an