Hem Sevgilisi Var Hem Benden Ne İstiyor?

Çok hoşlandığım fakat bir türlü duygularımı belli edemediğim bir çocuk var. Bu çocukla üniversitede aynı sınıftayız. Bana ilgi gösteriyordu ama başka bir kızla çıkmaya başladığını öğrendim. Fakat sınıfa gidip o çocukla karşılaşınca çok kötü oldum dersin ortasında kendimi tutamayıp ağlayarak dersten çıktım. Sınıfa tekrar döndüğümde "İstersen konuşabiliriz." dedi ve bana sürekli espri yapıp güldürmeye çalıştı. Ben de artık kendimi ondan soğutmam gerektiğini düşündüm. Ertesi gün arka sırama oturup derste saçlarımla oynamaya başladı. Bir yandan da arkadaşlarına yeni çıkmaya başladığı kızdan bahsediyordu. Ben de saçımla oynamasına tepkisiz kalınca kulağıma "Bana olan hislerini de mi yitirdin?" diye fısıldadı. Ben de saçımla oynandığı zaman uykumun geldiğini söyledim. O da "Senin hakkında bir şey daha öğrendim." dedi. Geçen hafta bir çocuk benden hoşlandığını söyledi. Arkadaşlarımın zoruyla çocukla okul kantininde oturup sohbet ettik. Hoşlandığım çocuk da bizi görmüş ve bana "Ooo sevgili yapmışın." diye manalı manalı söyledi. Ben de "Hayır sevgilim değil, arkadaşım" dedim. Yani hoşlandığım çocuk sevgilisi yokken bana yakınlık gösterirdi. Sevgilisi olduktan sonra daha da yakınlık göstermeye başladı. Sizce ne yapmaya çalışıyor? Ne istiyor? Benden hoşlanıyor mu? Hoşlanmıyor mu? Çözemedim...
Hem Sevgilisi Var Hem Benden Ne İstiyor?