Bilki seni istemiyor, Seni sevmiyor, sen buna alışabilir misin?

Bilki seni istemiyor, Seni sevmiyor, sen buna alışabilir misin?
İnsanoğlu her şeye alışır. Sevmiyorsa, zorla sevdiremezsin. Soğuduysa hele ki bu bir kadınsa, asla ısıtamazsın. Onu soğutmadan önce düşüneceksin.
Beni sevmeyen birini neden seveyim ki
Eski bir anımı anlatayım lise 3 11. Sınıftım sayısaldan sözele geçtim sonra sınıfta ki kıza aşık oldum tanışarak kendimi hazır hissettiğim o an gelince söyledim aşık olduğumu bana sevgilim var dedi "mutluluklar dilerim" dedim
Geldik 12. Sınıfa bir kaç ay sonra ayrılmıştı sonra tekrar söyledim denedim beni istemedi neden diye sordum bir şey demedi ben değerimi göstermeye ilgimi göstermeye devam ettim ama şimdi anladım ki beni bu ♿ halim yüzünden sevmemiş
Evet bedensel engelliyim yürümem de problem var ama o kadar da kötü değil tutunarak yürüyebiliyorum kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum ama o beni sadece akülü sandalye de oturan hiç yürüyemeyen birisi zannetti ondan bağımı kopardım şimdi ise geçmişte yaşadıklarım beni dahada güçlendirdi
Her şeye rağmen hayat devam ediyor ve bizler de devam ediyoruz, zaman durmuş olmuyor. O yüzden herkes bir noktada alışır ve mazide kalır. Hem beni sevmiyorsa, istemiyorsa ben bir şey kaybetmem...
Cevap
6Cevap
Beni istemeyeni ben hiç istemem.
Bunu bilmek daha kolay alıştırır. Ya arafta kalırsan?
arafta kalsan bile biliyorsunki böyle birşeyi yaşıyorsun bişey değişmez
Yanlış. Belirsizlik her zaman daha zordur.
Belirsizlik daha kötü onda şüphem yok hayırlısı diyip yoluna bakmak daha mantıklı..
Bir süre zor olacak demek her şey
sonra insan kabul ediyor her şeyi kabul eder biraz zorlanır ama en sonunda kabullenir alışır
çaresi yok
Ne pahasına olursa olsun unuturum, alışırım.. Beni sevmeyenden nefret ederim.. 😄
Alışırım ya beni sevmeyen için "hüüüü beni neden sevmiyorsun ben sana naptım" diyecek değilim.
"Alışmak sevmekten daha zor geliyor" diyor ya şarkı. Tam da öyle bir şey bu sorunun cevabı da...
Büyük beklentiler bunlar ilişki karşılıklı özen isteyen bir şey
Seven güzel sevmeli, kırmadan, incitmeden… Kadını erkeği yok, ikisi de adam gibi sevmeli…
İnsanlar ölümlere alışıyor. O bensiz yapabiliyorsa ben neden yapamayayim
Alışmaya ve unutmaya çalışırım, mecburen.
Alışırım bazen yüzsüz olmamak gerekir
Alışırım da niye seviyormuş gibi yapıyor 💔
Canı sağ olsun.
Alışırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?