Sonra bana wpden yazdı ara vermeye karar verdik 2 hafta ben 3 hafta istedim o çok fazla 2 hafta verelim dedi sevitorum seni dedi ve kapattık orada konuyu ortak arkadaşımız kız var bana instadan sevgilimin ekranını atmış takip ettiği kişi sayısı 80 kişi artmış beni etkilemeye çalıştı ben de çekilişe katılmıştır dedim şu an instadan benim engelimi kaldırmıyor bizim ilişkimiz benim ona güvenmemem yüzünden bozuluyordu hep aynı hatayı yapmak istemitorum ne yapmalıyım şu an
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur cevap verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
neden bu kadar seviyorsun
Aşığım çünkü
kötülüğünü görüp aşık olarak göz yummayı tercih ediyorsun
Kötülük
çevrenden görmediğin sevgiyi ondan mı gördün
Çevrem de sevgi gördüm ondan da gördüm ama ilk def böyle sevdim onun da ilk sevgilisi benim ben onu çok kısıtladım 2 yıldır sevgiliyiz hep fazla kıskandım hep kız konusu açardım yapma yoruluyorum derdi dinlemedim şu an hatalıyım düzeltmek istiyorum 2 hafta ara verelim dedim ben haftaya yazıcam ona nasıl davranmalıyım onu soruyorum
Erkekler kısıtlanmaya fazla kontörle gelemiyormuş ben de gelemem ama fark etmedim normal sandım hep şu an mutlu anılarımız geliyor ben onu böyle bırakmak istemitorum
delikanlı öyle söylesene sen şimdi senin iki hafta vaktin mi var
Kızım ben kdkdk delikanlı ne neyse evet dinlen ben de dinleneyim yazdım sevitorum seni 2 hafta sonra yaz bana demiş
sana şunu demek istemiş devam ediyor olursak eğer, artılarımızı ve eksilerimizi düşünelim demiş, senin biraz daha anlayış ve davranışların yönünde düşünmeni istemiş
Ben 3 hafta ara vermek istiyorum düşündüm düzeltmek için varım dedim son şansımız belki şans BİLE değil dedim kabul ediyorsan 3 hafta ya da 2 hafta ara verelim yine o gün konuşuruz dedim o da 3 hafta çok 2 hafta olsun kabul ediyorum seviyorum seni iki hafta sonra yaz demiş
Ama önceden de olmuştu bir tartışma olmuştu çok önceden 1 gafta ara verdik ve sonunda ben böyle kafam rahat arayan darlayan yok kısıtlayan yok dedi ama işe gitmiyordu 2 hafta daha geçti arkadaşları buluşturdu bizi baka barışmak istesem düzelir miyiz dedi özledin mi dedi barışmayı o istemişti
muhtar şimdi sen bu süreçte ne yapacaksın onu düşündün mü kendin konusunda
Evet kafamı dağıtıyorum evde boş oluyordum kendime iş buldum hobiler edindim çünkü elim boş oldukça ona sarıyordum
sen biraz fazla sahipleniyorsun değil mi ve az biraz ben merkezci sistemine çekiyorsun
Evet maalesef ama düzelttim çok düşündüm abarttım onu sürekli kontrol etmeyi ve sonucun da hiç kötü olmadı yanlız kalıp düşündüm mantıksızdı o yüzden yüz yüze konulup anlatıcam çok kez denedik biliyorum ama bu sefer tam biliyorum nerde nasıl ve me şekilde olmalıyım ne onu üzer ne beni üzüyor görebiliyorum onu kısıtladıkça kendime daha çok zarar veriyordum
karşılıklı saygılı bir ilişki varsa eğer, bunu bozacak kadar aptal değildir, düşüncelerini önemsiyor ve seni dinliyor anlıyorsa ilişkinize bir değer katıyorsa sence bozmaya kalkar mı tekar
Asla kendi de dedi ilişkimiz güzel gitsin elimin üstünde tutarım ama yoruyorsun dedi
şu an başladıktan sonra bile sen ne yapacağını bilemiyor tekrar aynısının olacağını düşünüyor musun
Hayır kesin biliyorum hatta beni gidemiyor diye düşünüyor basit gibi durmak istemitorum artık biraz o uğraşsın istiyorum kendime zaman ayırınca zaten şaşırıcak kendimi kendi merkezime koyunca o yüzden fark edecek o zaten ilk zamanlar gibi istiyor o benim peşimden koşmak istiyor
kendinizi yakalama oyunu fakat tatlı bir yakalama oyunu gibi fakat istesen gider misin
Artık o peşinden koşuyor oluvak ben barışık kendimi değerli görürsem gitmem zaten hatası olmuyordu Eğer ki çok büyük hatası olursa giderim ben de insanım şu an keşkelerim var ve seviyoruz birbirimizi o yüzden istiyorum boşuna bitmesin diye
zamanı gelince yazacak değil mi, sen durumu çözdün ve kendi halinde kararlarını verdin
Ben ne zaman istersem yazıvam 3 hafta ara verelim dedim 2 hafta olsun 3 çok dedi ben de haftaya yazmak istedim şimdi oda kafasını dağıtsın ama korkum geçenki gibi olmasın da yani böyle rahatım kısıtlayan yoran yok demişti ayrılığı denemek istiyorum demişti o zaman acımıştı içim ondan korkuyorum ama bir daha olacağını sanmıyorum onun
Kendi halim de kararımı verdim
olursa da kayıp etmiş olacaktır
Herkes öyle diyor biliyor musun ablaları da öyle dedi kardeşim de ne buluyorsun bebek gibisin dedi o seni kaybeder düzeltilmeyecek konular değil dedi ilerde pişman olucaktır dediler
Ama geç kalırsa benden ayrılıp böyle acıtarak ilerde ben unutunca gelirse gözünün yaşına bakmam peçete bile uzatmam öyle bir tavrım var unutunca onu görünce bi midem kalkar öyle düşün acıttıkları aklıma gelir
bile bile kayıp etmeye senin yapabileceğin bir şey var mı, yeterince ilgi ve alaka gösteriyorsun kendisine karşı istediğini yapıyorsun, durumu her iki taraf olarak düşünüyorsun bunun içinde direkt olarak olgun içerisinde çözmeye çalışıyorsun, artık ayrılığı düşünüyorsa da aptal biridir.
yaşanmışlıklar daima olacaktır
Evet düzeltmek için ayrılsa BİLE kendi hatalarımı göz önünde bulundurarak düşünüyorum o da bunu onsuz yapamam sanıyor kusura bakma ama havalanmış deniyor biz de kimseden almadığı tüm hediyeleri benden aldı tüm ilgiyi benden aldı bu konu da da hata yaptım çok sevdiğimi gösterdim ona ve seven sevdiğini belli edince gerçekten kaybedermiş şu an rahat çünkü istediği zaman da gelse ben kabul ederim sanıyor sen de erkeksin öyle değil mi
kendisi bunu öyle düşünüyor haklısın, istediğim zaman seni elde ederim düşüncesinde, verdiğin değerin karşılığını sen de bu ilişki de almak devam etmek istiyorsun, ilişkide çıkar ilişkisi olmalı ki saygı ve sevgi içerisinde güven ile devam etmeli, bazen en iyi boşluk nedir aniden geri çekilmektir
O şu an bunu anlamaz aramız düzelse çok güzel olsa ve hatasın da geri çekilsem anlar şu an kendi kendime girmiş gibi oluyorum anlatabildim mi yani o zaten şu an beni ona aşık sanıyor
muhtar sen çocuğu yemledin mi
Nasıl yani
kendine vakit ayırdığın kadar karşı tarafında artı ve eksilerine bakıyorsun sana karşı bulunduğu etki ve etkenler
Evet ama şöyle bir sorun var ablası 4 ay sonra evlenicek ve evleneceği kişi benim akrabam yani orada karşılaşıcaz
sen tam olarak burada mı tıkanıyorsun
İstesem gitmem zaten benim sıkıntım akrabam ve herkes bizi sözlenicek sanıyor ailemle tanıştı ben de öyle ve kendini çok fazla abarttı artık ben onu el üstünde çok abartınca ve kendimi suçluyorum gibi annem de kısıtlama diyor yüz yüze bakacaksınız dedi ben son kez denemek istiyorum o düğün de de normal de de mutlu olalım istiyorum
bence her şey düğünde belli olur ve sen kendi yolunu çizersin, biraz da geleceğinin detaylarına bakmalısın iyi günler delikanlı
Yani olamaz mıyız ya barışmaz mıyız
Me güzel okeyledik herşeyi haklı gördün şimdi kendi yoluna bakarsın dedin 😔
haklısın şimdilik, karar senin yoksa bu konular daima konuşulur, sen çözüm sürecine dair yeterli mantıklı düşünceler almadın mı?
şu an kararlı ve mantıklı düşünceye sahibim sen kendi yoluna bakarsın deyince modum düştü
Şimdilik haklı mıyım? Anlamadım bunu
haklısın, sen kendini haklı görmüyor musun
Haklılık payım var tabiki olmaz mı hiç ama herkes kendini haklı görmeye kalkarsa bir sürü ilişki son bulur burada haksız mıyım
Ben hep kendimi haklı gördüğüm için ilişkiyi zora soktum artık sokmam uğraşırız olmazsa zorla tutamam tabi zor süreç olur kalbim ağrır ama başka bir ilişkim de bu hataları yapmam ama öncelik onunla olmaya çalışmak
Senin iki tarafı da düşündüğünü söyledim şimdiye kadar üzerinde konuştuk iki taraf hakkında
Evet iyi geldi seninle konuşmak gerçekten :))
Dilediğin zaman yazabilirsin
Teşekkür ederim ama bir iey sorucam sence sen olsan böyle konuşsam sana düzeltmek için şans verir miydin bana? Erkeksin ya o kafadan soruyorum
Verme şansım var fakat benimde eksik yanımı düşünürüm ben süre veriyorum fakat benim hatam nedir diye
Düşünüyordur bence ya şu an aklı olan düşünür yani öyle diyim artık ama verirdin şans yani
düşünürdüm evet, sen düşünmez misin delikanlı
Düşünürüm tabi yaaa
Bana 3 hafta fazla diyen adam hayır demez diye düşünüyorum
yaşıyor musun sen ya
Sen olsan tamamen bitirmiş olsan 3 hafta fazla 2 hafta ara verelim der misin sevitorum seni der misin?
demiyorum destek olmaya ve orta yolu bulmaya çalışırım
Neden ndjdkdk
O zaman oda istiyor dimi yoksa sevitorum demezdi sanırım
gıybet etmeye bayılıyorsun çok fazla sorguluyorsun
Bitirmek için ara vermez herhalde kdkdkdkdkd
bir kaç kişi ile takılır sonra sana geri döner bir bahane bulur geri gider
Gıybet değil ya sadece gerçekten emin olmak istiyorum erkeksin o da öyle tavırlar az çok aynıdır
O öyle değil her erkek aynı diyemezsin çevrem de erkek var ve yıllarca bekleyen de var 8 9 ay unutamayıp sonra birini bulan da
erkek bir çok kez ara vermez seviyorsa eğer erkek düşünmek için zaman ister, senin ilişkin yalama bir ara vermeler ile geçmiş
Gelip gitmek sevmeyenin işidir 2 yıldır böyle davranan kötü bir şey olmadıkça ya da düzelmedikçe gider düzelse gerçekten onu yükseltse hayatın da gitmez kız için de erkek için de
Ama giden her zaman döner :)
Düşünmek için istiyor zaten zaman ben ara vermek diyorum buna
nereye kadar böyle, demek ki seni pek önemsemiyor sadece verdiğin değerleri canı istediği alıyor
Kızlar için bu ara vermek oluyor ben de düşünmek için 3 hafta istedim ara verelim dedim o da dilimden anladı zaten düşünmek için olduğunu
bu konuda sohbetin uzun duruyor
Lütfen ya bir bir kırmayın ilişkimizi yaşasan anlarsın anlatıyorum az çok uzun anlatmiyim diye hani ben olsam emin ol benim ona yaptığımı o bana 1 ay yaptı empati kurayım diye dayanamadım inan bana kısıtladı kıskandı dedim yeter tamam diye bana yoruldum dedi dinlenmek istiyorum dedi önemsemeyen bendim önceden vanım istediğin de yazardım sevmediğimden değil onum beni sevdiğine emin olduğum için hani zaten gitmez diye canım ettim o şu an düşünmek dinlenmek istiyordu ben de 3 hafta ara verip düşünmek istiyorum dedim 3 fazla 2 hafta yeterli dedi son gün BİLE ağladı YPRULDUM yordun lan ne güzel ilişkiyi nasıl hem sevip hem daralttın dedi 😔
Önemsememek farklı tükenmek farklı ben onun gözün de yorgunluğu görüyorum artık herkes görüyor 😔
Dışarıdan önemsemiyor gibi mi duruyor?
Ya da tükenmiş erkek gibi mi duruyor
yaşamadığım için benimle konuşmaya devam ediyorsun yorumlarımı okuyorsun devam ediyorsun
Çünkü ufacık umut istiyorum erkeksin ve erkek arkadşIm yoktu ondan başka
Fikir alacak bir babam var ona da bunları diyemiyorum
ben umut vermiyorum realist yaklaşıyorum
Haklısın tüm ilişki anlatılmayınca da tam ortası oluyor ama bir yönden haklısın o benim verdiğim sevgiyi bırakamıyor ilgiyi de
senin de dinleyen pek yok
anlamadım
senin durumunu kaç kişi konuştun
Zaman lazım her şeu için aylarca ayrı kalıp daha güzel ilişkisi olanda var :) ve bu yaz evleniyorlar
2 kdkdkdkfkd
durum vahim sana göre
Neden?
Ya niye sabah iyiydi şu an bozdun kafayı sürekli olumsuzsun
olumsuz değilim ben sadece durumu değerlendiriyorum
Seni döverim gerçekten bakkkkk
why mommy
Çokkkk sinir bozucusun adamı sevitorum o da seviyoru. Diyorum kafamı değiştirdim düzelticem diyorum haftaya kadar bennnn konuşmak istemedim diyorummmm hala çocuk istememe geliyor konuuuuğğğ
2.5 yıl oluyor adam hiç mi sevmemiştir ua bu kadar mı olumsuzuz
sevse sen bu kadar şikayet eder misin
Ben ederim djdndkd
O sevse de ben hep ilgi bağımlısıyım çok hem de temas bağımlıısuyım da bir şey benim elimden ufacık gider gibi olsun deliririömmm
Sevmiyor mu yani?
çocuğun müptelası olmuş bağımlısın sence doğal değil mi
sevmek sana göre nasıl bir şey
Bağımlı değilim ben istesem şu an bile hadi ordan çakarım aklımda da yanımda da ben bağımlı olmam kolay kolay terk edildiğim de oldu ok yazıp engelledim şerefsiz 1 hafta sonra yalvardı yaparım ama bu ilişki benim yüzümden böyle olduysa ve ilerde ve şu an keşkelerim varsa bu ilişkiyi denemek isterim son kez bu bağımlılık değil boşa bitirmemek ben onu çok üzdüm bak insanın eski ve yeni fotosuna bakarsın ve yorulmuş dersin ya o o şu an yeminle ben aynıyım benim de kırıldığım şeyler olmuştue okey ama ben hak veririm de kendimi savunurum da evet gitmesi canım geliyor ama bir yönden de ben 1 ay dayanamadım ve bitirmemek için zor durdum o 2 yıl durdu başka şehirlerde olduk uzaktan ilişki yürüttük 1 yıl hep gelirdi sabahları BİLE sırf mutlu etmeye :) ben hatta biz bu ilişkiyi kaybetmemeliyiz araya boş boş soğukluk girmeden neden olmasın?
Haksız mıyım şu an son kez denemek istememle annemle de konuştuk tanır onu da beni de yapma dedi çocuğu yıllardır bunalttım başkası olsa giderdi çoktan düzelt biraz zaman ver ona dinlesin kafasını kimse kimsenin kuklası değil sal çocuğu dedi ben de o bana dönünce ikimizde dinlenelim diye 3 hafta ara istedim o da 2 hafta sürsün istedi böyle seviyor biliyorum ama sevgi yetmiyor o yüzden hem sevgi hem de sağlıklı ilişki için hazırız bence haftaya görücez bakalım yan yana 🧚🏻♀️
olumlu cümleye mantıklı cümleye ihtiyacın var bunları neden söylmedin daha önce
özelden devam etmek ister misin
Sevmek bana göre ;
Özgür olmak ama ona da danışmak
İlgi vermek ama ne fazla ne eksik aynısını görmek
Hani şeu olur ya her gittiğin yerde onun da olmasını istersin tek kelimenle modunu anlasın istersin o öyleydi anlardı bana en son ağladı çok yoruldum lan sevitorum hala dedi bana düzeltelim dedikçe daha da sıkıyorsun dedi o an göz göze gelince anlamıştım ama diyemedim ağladı sarılacağım yerde yapamadım sarılamadım yüzüm yoktu ağladı ama mutlu etmek için konuyu değiştirdi erkek durduk yere ağlamaz bence
Ailesiyle oturduk 2 ablasıyla onların yanında da ağladı sonra çıktı gitti sevmese yapmaz ya yapmaz İŞTE o
seviyor seni erkek kolay kolay ağlamaz demek ki sana değer verdiği için ağlıyor
Sıkmak istemiyorum kimseyi çok acıyor artık kalbim çok yanıyor şu an kimseye anlatamıyorum herkes geri elime diyor ben bunu istemitorum bana yol gösterin istiyorum ben ona aşık oldum gidemiyorum sevitorum ya gerçekten bağımlılık olsa her gün görmek istemez miyim dayanıyorum onun iyiliği içinnnnn
Canımı BİLE veririm inan ailem 1 o 2
Puanım yok yazmaya sanırım
ikiniz de özlemin acısında yanıyorsunuz
Bana kütfen olumlu konuşmak için deme lütfen acısa da doğruyu söyle erkeksin erkek erkekten anlamaz mı kızlar hep ben üzümüyüm diye olumlu der yoksa sana neden sorim tanımıyorsun kırılma noktamı bilmez ve doğruyu söylersin dimi lütfen
benim de yok yazmaya sürecek gibi
İnsan hiç geceleri ağlar öı eski anıları aklına gelip keşke o an düzeltmeye çalışsaydım dermi o bana en son ne dedi biliyor musun annesi vefat etti 4 yıl önce yalnızca annemde böyle ağlamıştım bir de sende dedi 💔
delikanlı seviyorsunuz özlemin güzel günlerini yaşıyorsunuz
Sevse durmaz mıydı gitti 💔 kafam karışık ben ona tokat attım sinirle beni ittirdi o panikatak evinin önünde bağırmıştım yapma dedi sinirden gözleri falan doldu ittirdi beni düştüm onda da ağladı sinirlendirme uzaklaş ben sinirlenince dedi ben onu pişmanlığa sürükledim hep o gün ağladı istiyorum seni dedi ağladı ölmek istiyorum artık ne seni mutlu ediyorum ne kendim oluyorum dedi ve gitti :(
O sevse gerçekten diyorum gider miydi? 2 yıldır 100 kere alttan aldı beni olmuyor ama deniyorum derdi hep ama son bulucak ben de insanım yoruluyorum dedi
Sana bir şey sorucam
geri gelecektir
sor
Haftaya yazıcam ona ya bitti der mi sence ya da buluşur mu
Sürekli uyuyor akşama kadar ve online oyun oynuyor hep üzgün olduğu için mi sanırım erkekler böyle
buluşacaktır
İnşallah yaa kaç yaşındaydın sen sormadım hiç
düğünün de sana yaşlı bir nedime mi lazım
Nekdkdkddk yaş kaç yaaa
27
Zamanım yok valla otogara gidio gelmem lazım zar zor yazıyorum biraz
O yüzden yaşı öğreneyim kaçmadan
Abartmışsın büyük değilsin ben de 20
sorun değil
cin gibisin 23 yaşındayım biraz çok büyük yaptım kendimi yaşlı göstermeyi seviyorum
SAN herşeyi anlattım şu an bana düşündüklerini söyler misin
Zekiyimdir ama ilişkimde olamıyorum 🥺
geri gelecektir sana, fakat ilişkiniz de saygı ve sabır gerekiyor malum acılarınız taze ve acele etmeyin sabır etmeye bakın, ikinizden biri sabırsız biriniz birinizi idare etmeli ilişki de kendinize daima çözüm aramaya bakın, sevmeye devam edecektir.
Seviyor biliyorum ama yorulduk acele etmek istemitorum ama geç kalmakta istemitorum
zaman ver bu sefer ki ilişkinize geç kalmıyorsun
Özlesin özlemezse kendi bilir ben de insanım ona sevgim fazla geldi o kadar emin ki onu sevdiğimden bana beni çok seviyorsun deli oluyorsun bana dedi gülerek yani mutlu olarak anlatamadım ama şaka BİLE olsa ötle görüyor o halde bile hatası olmadı ben de diyordum sen de beni seviyorsun dayandın 2 yıl diye
Başka bir kıza gitmeden gelir dimi?
deli oluyorsunuz birbirinize
başka kıza gitmez sana bağımlı
Ama o artık eskisi gibi durmuyor Kİ soğumuş gibi ama seviyor da yorgunum ondan böyle dedi hiç bir şey yapasım yok hayattan BİLE tat alamıyorum anla beni dedi ben de sustum ama ilerletmiyor ben ilerletmeden ben onu salınca arıyor bazen ya da gün boyu konuşmadığımız da oluyor zaten öğleden sonra geç kalkıyor işe gidecek haftaya ailesi biraz varlıklı istediği gibi takılıyor normal düzeyseler de ailesi serbest
Bakkk kdkdkd mutlu olayım diye demiyorsun dimi doğruyu söylüyorsun dimiiii
konu burada dursun biraz dinlenmem gerekiyor
evet doğru söylüyorum
Çok teşekkür ederimm
Kararımıııı verdimmmmmm
sana mesaj attım takip at