Erkek arkadaşıma güvenemiyorum. Ot alıp dengesiz dengesiz konuşmuştu benimle daha önce ben seni aldatırım kendime güvenmiyorum falan diye. Daha sonra yine kızlar deyip durdu, yine içmişti ama bana "sen beni aldatırsın" diyor sonra tabularım yok diye cnsllikte. Daha önce bir sürü beraberliği olmuş cnsl. Bana erkek arkadaşlarınla başbaşa buluşma falan diyor, kıskanıyor, beni bırakma falan diyor sonra. Son yaşanan bir olaydan sonra (bırakacaktım onu) sen izin verince içicem, abartmıcam, söz bir daha böyle davranmayacağım dedi. Aslında her şeyi haber veren, arayıp soran biri. Bir planı varsa bana da söyler falan ama güvenemiyorum ve elbette dediği şeyler etkiledi beni. Zaten paranoyak düşüncelerim var. Beni aldatacak gibi hissediyorum. İlişkimde mutluyum ama güvensizlik beni çok yoruyor. Aldatır mı sizce beni?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saçma sapan erkeklerle sevgili oluyorsunuz ne canım
S@laksınız
Saçma sapan bir erkek değil kendisi, ot alıyor diye evsiz barksız kültürsüz biri mi oluyor o insan? İşi var, kültürlü, okumuş biri
Ot aldı dedikten sonrasini okumaya gerek yok
Ot alan aldatır diye bir kural mı var
Kuzenleriyle evde içiyor zaten, dışarda içmez
Yoo aldatir demedim. Bir gün otu alip sana biçagi takarsa bu yorumu hatirlarsin selametle
Ot saldırganlaştırmaz insanı, aksine sakinleştirir, rahatlatır, yumuşatır. O başka uyuşturuculardır, alkoldür
Nereden buluyorsun böyle bağımlıları sen
Kendisi işsiz biri değil. Sigara bağımlısı olan bu kadar normal karşılanırken ot olunca ne bu anormal tepkiler anlayamadım. Esrar insanı yumuşatır, saldırganlaştırmaz zaten. Benim gözümde bağımlı biri değil. Kültürlü, işi gücü olan, dolu bir insan. Sadece kendi paranoyalarım ve onun dengesiz anları beni bu düşünceye sürüklüyor.
Allah sana akıl fikir versin onu içince seni paylaşır yakında
Öyle fantezileri yok, ben önerdim kabul etmedi bile. Benim tabularım yok o konuda.
Burada bir bağımlıyı övmeye mi geldin Allah seni bildiği gibi yapsın
Bağımlı biri değil bir kere. Her gün içmiyor. Arada alıyor öyle keyfi. Alkol alıyorum ben de ama alkolik değilim ne alaka? Her gün alkol mü içiyor oluyorum alkol alıyorum deyince?
Yakında grup fantazileriniz başlar.. kör topal birbirinizi bulmuşsunuz
Sigarayı fosur fosur içen bir milletiz. Ot deyince de tabi fosur fosur içiyor sanıyorsunuz. Ben de alkol içerim ama gidip de her gün içmem. Yazdığım yazıda sevgilimin ot bağımlısı olduğunu söylemedim, boş laf yapma
Oto içinde seni satar Bir gün görürsün
Sana ne fantezilerimizden? Fantezi yapacaksak zaten iki taraf da kabul eder, bunda bir aldatmaca yok. Sorduğum soruya yönelme özürlüsüysen yorum yapma
Galiba alkol lusun şu anda sana hayırlı işler bol güneşler... Bol otlu günler
Otu her gün içmediğini söyledim, isterse içmeyi kesebiliyor. Ayrıca ot içmek libidoyu düşürür çünkü halin kalmaz, omursagız canlı gibi dağılırsın. Cahil cahil konuşuyorsun, adın da Hollandalı
Oyun 6 çeşidi var tatlı kız... Bana anlatma hiç. Yanlış adrestesin. Sen yaşayıp göreceksin sonra çok ağlayacaksın
Aptal önyargılarını başka yerde kus. Alkol kullanıyorum deyince alkolik olmuyor insanlar. Dağıtana kadar içen biri hiç olmadım. O da ot bağımlısı değil zaten. Kelimelerimin arasına önyargılarını sokuşturup yorum yapma
Sen en iyisi bir ot dükkanı aç
Onun aldığı otu ben biliyorum zaten kendini çok zeki sanan erkek. İçtiği şey vücudunda enerji bile bırakmıyor, hali kalmıyor içince. Hatta aksine istesem ben tecavüz ederim ona o haldeyken gık diyemez.
Gerçekten çok üzüldüm sana böyle dengesiz birisini sevgili yapıyorsun...
Dengesizleşmesinin sebebi psikolojik olarak problemleri de olması, sadece ot değil. Antidepresana yeniden başladı.
Neden normal birisini bulmuyorsun sen seviyorum falan deme seninki bağımlılık
Psikolojik sorunlara sahip olmayı kimse seçmez. Travmalar sebep olur. Neden bırakayım? Benim de var psikolojik sorunlarım. Sevilmeye layık olmuyor mu insanlar mental zorluk çekince?
Detaylı konuşmak istiyorsan...
Sorumda da yazdığım gibi beni ilgisiz habersiz bırakan biri zaten değil. Sevildiğimi, özlendiğimi hissettiriyor. Evet kendisinin bile sorguladığı ve yapmamalıydım dediği anlar yaşandı ama ben sevgisiz hissetmiyorum, bu yüzden beraberim. O da sevgime, ilgime aç biri ki ayrılacakken beni durdurup söz verdi. Benim paranoyaklıklarım da aldatır gibi düşüncelere sebep olmakta, suçu sadece ona atamam
Birbirinizi aldatıyorsunuz yani devam edin o zaman
Onu aldattığımı hangi söylenmemiş cümleden çıkardın? Çünkü kafandan cümleler yazıyorsun dediklerime
Bir ara ayrıldığında yapmıştın bunu hatırlıyor musunuz. O zaten seni sürekli aldatıyor
Hayır öyle bir şey demedim. Kendi kendine uydurmuşsun. Ayrılmama sebep olan şey dengesiz bir anında söylediği laflara katlanamayışımdı. O da sonra söz verdi, ilaçlarını almaya başladı, bir daha olmayacağını söyledi
Aldatır
Hangi söylediğimden bu sonuca vardın
Hepsi
Yaptığı dengesizlikler dışında bir şey bulamadım dediklerimde, az açıklayıcı olsaydın
Otcu dengesiz her mok var ne moka yarar ki her moku yer
Otçu mu dedim? Bağımlı falan değil. Dengesizliklerinin bir sebebi de mental problemler
Böyle saçma sapan insanları çok mu arıyorsun
Biriyle tanışıp anlaşınca mental problemlerini mi sorgularsın?
Yani
Psikolojik sorunların var mı acaba diye sormadım. İnsanlar fark etmiyor, evlilik yapıyor da sonra anlıyor yani bu içeriğini okuyabildiğin bir yemek siparişi değil sonuçta. Ayrıca kimse psikolojik sorunlara sahip olmayı seçmez, travmalar neden olur. Herkes sevilmeyi hak eder.
O yüzden diyorum ben her zaman sözlü ol nişan tak ama düğünü bir sene sonra yap ki anca tanirsın diye
Bir sene bile yetmez öyle anlamaya ama demek istediğim psikolojik problemler bir insanı saçma sapan biri yapmaz. Ot kullanması da düzenli bir şey değil. Ha aldatırsa aldatır onu bilemem ama psikolojik problemi olduğunu kabullenip düzelmeye çalışan biri kendisi, zaten aynı davranışları gösterirse katlanmayacağımı biliyor
Ben sana söyleyim ondan bi cacık olmaz ondan bir kadina ne koca ne sevgili ne yar olur
Yazdığım 2 kelime ile bir insanı öyle kolay çözemezsin
Çözdüm ama tecrübe kolay değil