Sevgilimle 2 yıllık ilişkimiz var ben hep kısıtlayan taraftım çok kıskancım bundan şikayet ederdi hep aşırı olduğu için?

Ayrıldık ağladı ayrılırken yapamıyoruz baksana dedi her yerden engellemişti benim tanıdıklarımı da instasından çıkartmış ben bir şey yapmadım profil fotonu değiştirdim saçımı kesmiştim fotonun altında da yazı yazıyor aşkla ilgili engeli kaldırıp o yazıyo sormuş ne diye sana yazmadım dedim yavrum neden üzüyorsun kendini demiş üzmüyorum falan dedim söylemek isteğini söyle dedi ben barışmak istiyorum ama 3 ya da 2 hafta ara verelim dedim bende yoruldum düzeltiyorum kendimi dedim ara verelim sonra yine konuşuruz bu konuyu dedim kabul ediyor musun etmiyor musun dedim şarjım bitmişti teli açtığım da kabul ediyorum ama 3 hafta fazla 2 hafta olsun demiş 21 martta yaz bana seviyorum seni görüldü at bu mesaja demiş

önceden de ufak kavga da böyle olmuştu son gün biyografisin de ki kalbi silmişti arkadaşlarımız buluşturdu 3 hafta sonra özlemişti barışsak düzelir misin demişti korkuyorum yine son gün ayrılırsak diye sizce ne yapmalıyım

anlatınca uzun ama ikimizinde hataları var ama keşkem çok benim için çok uğraştı hep yardım etti hatalarımız olsa da eşitiz o konu da ne yapmalıyım 21 martta

Sevgilimle 2 yıllık ilişkimiz var ben hep kısıtlayan taraftım çok kıskancım bundan şikayet ederdi hep aşırı olduğu için?