Ayrıldık ağladı ayrılırken yapamıyoruz baksana dedi her yerden engellemişti benim tanıdıklarımı da instasından çıkartmış ben bir şey yapmadım profil fotonu değiştirdim saçımı kesmiştim fotonun altında da yazı yazıyor aşkla ilgili engeli kaldırıp o yazıyo sormuş ne diye sana yazmadım dedim yavrum neden üzüyorsun kendini demiş üzmüyorum falan dedim söylemek isteğini söyle dedi ben barışmak istiyorum ama 3 ya da 2 hafta ara verelim dedim bende yoruldum düzeltiyorum kendimi dedim ara verelim sonra yine konuşuruz bu konuyu dedim kabul ediyor musun etmiyor musun dedim şarjım bitmişti teli açtığım da kabul ediyorum ama 3 hafta fazla 2 hafta olsun demiş 21 martta yaz bana seviyorum seni görüldü at bu mesaja demiş
önceden de ufak kavga da böyle olmuştu son gün biyografisin de ki kalbi silmişti arkadaşlarımız buluşturdu 3 hafta sonra özlemişti barışsak düzelir misin demişti korkuyorum yine son gün ayrılırsak diye sizce ne yapmalıyım
anlatınca uzun ama ikimizinde hataları var ama keşkem çok benim için çok uğraştı hep yardım etti hatalarımız olsa da eşitiz o konu da ne yapmalıyım 21 martta
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz karışık anlatmışsınız o yüzden kafam karıştı okurken ancak anladığım kadarıyla yapamıyoruz diye O sizden ayrılmış daha sonrasında her yerden engellemiş ve iletişimi bitirmiş o sırada sizde belki biraz üzgün olarak normal hayatınıza devam etmişsiniz ve instadan bir fotoğraf paylaşmışsınız daha sonrasında altına da aşkla ilgili bir şey yazmışsınız daha sonra ise eski sevgiliniz engelinizi kaldırıp size işte sıkıntı nedir yazmış. Tahminimce o yazıda gördüğü bir şeyden ötürü üzgün ve kırgın bulmuş sizi daha sonrasında ise sizde konuşmuşsunuz barışmak istediğinize gelmiş konu ve neticede 2 hafta sonra görüşelim denmiş eğer ki buraya kadar doğru anladıysam burada kafamı karıştıran bir kaç şey var madem birbirinizi seviyordunuz neden ayrıldınız olay neydi ki ayrılığa gitti daha sonra sizi terk edip heryerden de engelleyen bir kişi nerden sizin fotonuza ulaşıp bir de yazıyı okuyup üstüne engeli kaldırıp da konuşma açmış son kısımda bende hatalar yaptım demişsiniz nasıl desem bir sürü şey var bu ilişkiyle ilgili ve ilişkiyi görmemiş, kişileri tanımayan kimselerin yapacağı yorumlar doğru olmaz finalde benim vardığım karar çok ayrılınıp barışılıyorsa devam etmemesi çünkü 2 kişiyede yazık yani bu eğer ki o kadar çok ayrılıp barışma olmuyorsa bu nadir bir durumsa SON kez olmak üzere ( en azından o niyetle ) denene bilir ancak görünen durum şudur ki bir şans daha verip devam etmek mantıksız çünkü aksi halde böyle bir özeli burada paylaşıp rastgele insanlara sormazdınız diye düşünüyorum ama genede siz sizin vicdanınıza doğru geleni yapın eminim ki sizi gitmeniz gereken noktaya ulaştırır.
Ayrılık konusu geçerken seviyoruz ama çok üzüldük aldatma ihanet yok biz de ben çok kısıtlayan tarafım hiç salmadım onu hep kontrol isteği vardı gözüme batan bir şey olmasa da yaptım keşkem çok beni çok sevdiğini hissediyordum kaybetmek İSTEMİTOEUM
Lütfen birini kısıtlamayın zaten doğru bir davranış değil tabiki sevdiğiniz adamı gözünüzün üstünde tutmak isteyebilirsiniz çok normal ama kendisini boş yere kısıtlamayın zoraki bir sevgi gerçek bir sevgi değildir merak etmeyin o sizi seviyorsa zaten aldatma gibi durumlar zannediyorum ki yaşamazsınız.
Hiç yaşamadım şükürler olsun sevgisini hep hissettim canım ettim nasıl toparlicam bilmiyorum şu an 1000 defa düzelticem dedim hep hatayı yaptım kısıtladım son şansım bu 21 martta konuşucaz ne yapmalıyım
İçten olun vicdanınızı dinleyin bence bu dünyada en doğru yola götüren şey kalptir kalbinizi dinleyin nasıl yapmak istiyorsanız nasıl konuşmak istiyorsunuz o size rehberlik edecektir çok stres olmayın 2 günlük dünya bir gün herkes her şeyi unutacak nasıl olsa yormayın kendinizi bu kadar.
Seviyorsa gelir zaten gitse de şimdi olmasa ilerde erkeler de ilk zamanlar kafa dinleme sınra özleme oluyormuş doğru mu
Olabilir de olmayabilir de siz kendi hayatınızı o dönecek diye programlamayın sevginizi takıntı haline getirmeyin eminim ki karşıdaki çok hoş bir insandır ve kıymetlidir ama sevginin en kötü yanlarından biri çok severseniz çok sevgi verirseniz o takıntı yapar kendi değerinizi unutturur unutmayın ki sizde elbet değerlisiniz bu yüzden gelir gidere çok takılmayın bakın ne güzel bir şansınız olmuş oturun 2 yetişkin gibi düzgünce sohbet edin hatanız varsa özür dileyin onun ayıp ettiği kısımlar var rencide etmeden bende buna kırıldım gibi dile getirebilirisiniz sonuçta işler tatlıya bağlanır olacağı varsa olur öteki türlü baktınız olmadı ya da tekrar denediniz olmadı lütfen bu kadar kafa yormayın zaten bir çok kez denemişsiniz ve olmamış neden bu kadar inat ediyorsunuz dışarıda daha iyi anlaşacağınız biri olabilir sadece sizin değil diğer taraf içinde böyle birbirinize zarar vermek doğru olmazdı.
Evet bunu denemek istiyorum son kez gerçekten son denemek istiyorum yüz yüze konuşup çünkü bu sefer nasıl davranıcam ne yapıcam tam biliyorum
O zaman hadi yolunuz açık olsun deneyin olmazda zorlamayın bakalım sonuç nasıl olacak^^
Haber veririm kdkdkd
İnşallah güzel olur çok sağolll
Önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Oldun tabiki çok sağol
Çok uzun
Oku