Daha once yaşamadığım bir durum yasadim. Yasim 22. Biraz rahatsizdim. Bu sabah hastaneye gittim. Sira beklerken çaprazımda oturan 20 li yaslarinda diye tahmin ettigim bir erkek ara ara bana bakiyordu galiba. 2 kere baktim oylesine cevreye, insanlara bakarken ikisinde de goz goze geldim çünkü.
Ikinci bakismamizda tebessum etti. Bende gulumsedim. Sonra sıram geldi doktorun yanina gittim. Tahlil falan verdi. Ben igneye falan dayanamayan biriyim. Kan verirken tuhaf oldum, tansiyonum düştü. Zar zor kendimi kantine attim, oturdum biraz düzelmeyi bekledim.
Sonra cikolata, poğaça falan aldım kendime, oturdum yerime. Ben kendi derdimle ugrasirken, çikolatayı yerken o bakistigimiz cocuk geldi yanima. Merhaba gecmis olsun dedi. Sagolun sizede dedim. Iyi misiniz deminkinden biraz solgun görünüyorsunuz dedi.
Iyiyim kan verdim de tansiyonum dustu biraz dedim. Izin verirseniz size bir cay ya da meyve suyu falan ismarlayayim pogacanizla yersiniz dedi. Yok tesekkur ederim dedim. Lütfen, hemen alip geliyorum dedi bana tekrar cevap hakki tanimadan gitti elinde 2 cayla geldi.
Geldiginde oturabilir miyim izninizle dedi. (Artik adam bana cay aldı, oturma demek olmaz gibime geldi.) Buyrun dedim. Adini soyledi, bende soyledim. Oyle tanistik. Neyiniz var onemli bir sey yoktur insallah falan dedi. Bende yok oyle mevsimsel dedim. Bende onu sordum. Okulumu falan sordu oyle kisa 2-3 dk lik bir sohbet sonrasinda bana ben sizi cok beğendim dedi.
Anlamadim dedim. Sizi begendim, cok hosuma gittiniz eger bu iletisimi devam ettirme imkanimiz varsa sevinirim diyerek kagit uzatti. Bu benim numaram, benimle iletisime gecerseniz cok mutlu olurum, umarim sizi rahatsiz etmemisimdir dedi. Bende yok estağfirullah dedim. Iyi gunler, tekrar gecmis olsun diyerek gitti.
Yani iletisime gecsem mi bilemiyorum. Guvenmeli miyim onu da bilmiyorum. Sizce ne yapayim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer