Eski esimle 2 yil once bosandik cocugumuz yok beni aradi numarasini silmistim benimle onemli bisey konusmasi gerektigini soyledi neden sizce
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabii ki gitmeyeceksin yani ben boşanma sürecini tam bilmediğimiz için net bir şey söyleyemeyiz Ama şunu soracağım ne kadar Evli kaldınız Ben neden boşandınız boşanma sebebi neydi
8 yil evli kaldik
8 yıl evli kaldınız ve çocuk yok Peki sizin Boşandıktan sonra flört ettiğiniz görüştüğünüz birileri oldu mu ve eşiniz bunları görmüş olabilir mi Bu arada neden boşandınız sebebi söylerseniz daha net bilgi verebiliriz
Hayir olmadi
Cocugumuz olmuyordu benden dolayi oda cocuk istiyordu bosanalim dedi
Çocuğunuz olmuyordu ve sebep buydu öyle mi ve boşanalım dedi Neden senden dolayı tüplerin mi yoktu yumurtlamam olmuyordu Peki çocuk olması için farklı yöntemler denediniz mi tüp bebek aşılama ya da farklı şeyler
Gecirdigim bi kaza yuzunden rahmim alindi
Anladım Çok geçmiş olsun Şimdi şöyle bir durum var senin bu kazadan dolayı adam tutup bu şekilde davranıyorsa ve bunu bile bile seni o halde ortada bırakıyorsa ve boşanalım diyorsa çekip gidiyorsa ne yüzle geri geliyor Onu anlamadım madem bu kadar çok çocuk istiyor yetimhanelerde bir sürü çocuk var yani her şeyin çözümü var Anladın mı ya bunda da bir nasip kısmet var demeliydi Kaderine razı olmalıydı ama o boşanmayı tercih etmiş Peki şunu soracağım meslekleriniz nedir Sen şu an ne iş yapıyorsun
Ben ev banimiyim
Şu an Ailenizle mi yaşıyorsunuz O ne iş yapıyor Yaşınız kaç bu arada
Oto galericisi o ben 30um o ose 32
Ise
Ailemle yasiyorum
Oto galericisi belli oldu zaten bu oto galerisi olup da düzgün sağlam bir adam var mı Ben sana söyleyeyim gel görüşelim demesinin tek bir sebebi var Ben gizliden çıkacağım Sen bana yazar mısın
Olur
Tamam bekliyrum
Ya da burdan olsa
Yazarmisin lutfen
Hadi bekliyorum
Bak sen şu an büyük bir hata yapmak üzeresin belki seninle geçmişte konuştuk Ondan dolayı sen Yazmak istemiyorsun ama ben tutup da seni bununla yargılayacak halim yok yazarsanız kendi lehinize olur
Sakın yazma ablacım klasik bi bit yavrusu bu sana aklınca yürümeye sohbet etmeye çalışacak yazma özelden falan
Bi de bosanmis oldugumu ogrendi tabi
Ablacım bu adama özelden yazma
Yazmam
İyi yazma senin kararın.
Bence Sen oto galerici olan o kocanla görüş görüş ki ne olduğunu gör Senin kararın
Lan bit yavrusu ne diyeceksen burdan desene ne kadının açığından faydalanıyosun sen mi kurtaracaksın? İşine bak senin demenle bir şey olmuyor bide gelmiş hadi lütfen yaz diyor sen kimsin annesiz herif
@boracick bana bak olimpiyat yavrusu benim asabımı bozma Seni bulurum Keser ağzına veririm senin Defol git kendine mi karıştırdın lan beni Senin ne olduğun belli Anladın mı kendinle karıştırma burada mağduriyet yaşamış olan bir insana adam akıllıca bir yol gösteriyoruz Sen kimsin araya giriyorsun ya sen kimsin kendine mi karıştırıyorsun herkesi sen ne kadar adi bir insan olabilirsin senin geçmiş pisliklerin de olabilir her halin de olabilir ama herkes kendine de karıştırma ayağını denk al benim masamı bozma kaybol
Şu boksörlüğü sadece senin gibiler için yapıyorum bulmana gerek yok adresi veririm gelsene çenenin kemiğini nasıl S.. parçalarım seni. Mağduriyet yaşamış kadına hadi lütfen yaz ne demek annesiz haysiyetsiz herif sokakta senin gibiler çıksın diye dua ediyorum karşıma zaten varya bi gözümün içine bakmana bakar iki kroşeye çıktığın deliğe sokarım seni onun bunun evladı
Her an her şey olabilir yanına biber gazı al
Tekrar evlenmek istiyor olabilir 2 senedir hiç görüşmesinin mi
Hayir cocugumuz yok ki bi araya gelmek zorunda kalalim
Durduk yere mi nasıl biriydi eski kocan
Iyi biriydi ama iste bosandik
Şiddet yanlısı felan değildi dimi
Degildi
O zaman eğer istiyorsan bi görüş belkide özledi seni
Goruseyim mi
Eğer zarar gelmez bana diyorsan görüş
Kalabalik yerde bulusalim diyecegim
Aynen olabilir
gitme haberlerde sıkıntışı şeyler duyuyoruz bu konularda ne söyleyecekse telefonda söylesin
Ne demek istedigini anliyorum fakat o bunu yapacak bisey degil kaldi ki eger boyle bi hamlede bulunsa 2 yil once yapardi
tercih senin ozaman
Cinsrllik istiyordur
Adamin parasi var pulu var eger derdi buysa gider en iyi @spuya ama neden beni istesin
İhtimal sadece. Erkekler farklı tat almayı severler
E gider bir pavyona orada gorur isini beni niye ariyor
Daha once hiç aramadı mi. Belki dedikodu yapmışsındır onu duymuştur
Yapmadim ve aramadi
Nafaka ödemek zor geliyor
Nafaka odeniyor ben istemedim
Yani peki hiç cinsel olarak gorusmedinmi onunla