Ketçap mayonez de olsun mu ahsh 😂 Keyifli günler.. 🤘🏻
https://m.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=IVE00F-2ZCw
#smell

Evet şansı var tabi ki öyle sevgili hayal tabi ki ama olsaydı ikinci kez buluşurdum. yani yiyecek gibi öpmesi çok kötü yani bu şekilde öpüşmesi zaten öpüşmek değildir aslında. bilmiyorsa öğretirdim bilerek yapıyorsa da fantezi derdim ve olayı akışına bırakırdım tamam ye derdim :d bunun dışında tabi ki de ikinci buluşmayı hak eder her zaman için. öpen sevgili buldum da..
yazarın bahsettiği şekil bu arkadaşlar 😂😂
Cevap
26Cevap
Ateşli öpüşmeye hayır demem ve yiyecek gibi öptüğüm zamanlar oluyor🍓😅🎊❤️ ama görsel facia bu yememiş yutmuş 🤣🤣
Selam gadası 🙃
Aman yesin sonra bende onu yerim. Karnımızı doyurmaz ama ruhumuz doymuş olur.
nolcak öpebilir:) böyle seviyordur :) tek bir şeye göre ikinci buluşma olur olmaz demem
O ne öyle ya yokluk görmüş gibi 🙄 öpüşmenin de bir usulü var
İbrahim tatlıses gibi vakumlamazsa bi daha beni göremez
İlk buluşmada öpüşmek bana göre çok erken 👍 yani kesinlikle ikinci buluşmayı hakediyorum 😎😎
Öpüşmek bir sanattır, içten gelir tarifi yoktur.. ikinci şans konusunda ise kişiye göre değişir.
Gorseldeki gibi değilde bir sevgilim vardi 2 ay dudağımın sızısını unutamadim ama en guzel duyguydu diyebilirim.
Görselde öpmuyor vakkumluyor resmen.. ilk buluşmada opemez Zaten onun için. İkinci ne zaman olur bilemem
öyle olmalı zaten baştan sona odaklanacaksın orgazma, sevişirken bulgur pilavımı makarna mı dersen adamı da yorarsın
Öffff =) hayır yaaa
😂😂
Anında soğurum, hayatta ikinci buluşma olmaz
Bazıları hard sever ve sevdirir. Ayrıca dudaklar daha güzel duruyor o öpüşme sonrası
Hard olmazsa olmaz. Kadına uygulamadan tadı çıkmıyor
İlk buluşmada biraz nazik olunsa daha iyi olur ikincide yesin yutsun 😂😂😂✌🏼
Üstüne tereyağı dökün, ekmeğe sarın bir de isterseniz 😂
Niyete bağlı aslında f*ck ilişkisi ise evet ama duygusal bi ilişki ise ilk buluşmada rezalet olur
İlk buluşmada daha derim yavaş ben kartım benim haslamam güzel olur diye kaçar giderim ':)
Yokluktamı ya o nasıl bir öpme -_- şansı olabilir belki ama öpüşmem kesin. d
Biraz ben yönlendirmeye çalışırım öyle olmaması gerektiğini
Vardır. Anasının karnından sevişmeyi, öpüşmeyi öğrenerek çıkmaması iyidir
Yok artık 😂 ilk buluşma da öpmeye kalkarsa zaten hiç olmamış gibi davranırım bir daha konuşmamm
Kızı alıştıra alıştıra yapmak lazım sonradan o istekli davranırsa cevabına aynen verirsin
Kendini kaybedip kaybetmemesine bakmak lazım
Görseldeki gibi abartmıyorsa vardır şdlxhxş
off bazen dişler çarpışıyor ya suratının ortasına yumruk atasım geliyor :D
İlk buluşmada yiyecek gibi öpmesine izin verdiğin için iki de vardır üçte
Yeni biriyse yol ver gitsin ikinci üçüncü bulusmada devamını isticektir
Sanmiyorum yoktur
Benim açımdam var size sormalı
aklıma ibo geldi :D
🤷🏻♂️Duyguya göre değişir
Ahahahhahahahwha vardır şans verilir
Ayyy iğrenç ya 😂
Yenmek istiyorsam vardır
İlk buluşmada böyle bir hareketi olmasını istemem.
Biz öpüşmesi İbrahim Tatlıses filmlerinden öğrendik napalim yani dsjsjsjs bence abartıldığı sürece yiyor gibi öpüşmek güzel bişey 😂
Şansı vardır
Arz talep meselesi
Eğitiriz
Hayır bu ne yaa 🤣🤣
Vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?