hoşlandığım kızla samimi sohbet ediyoruz. Yazdığı şeylere bu "😘" emojiyi react yapıyorum ama o hiç bunu kullanmıyor. Bu iyi mi kötü mü?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
O kız sana karşı dolu değil kanka ordan sana ekmek çıkmaz
Doğru
@QueenOfSea Hele bunu yaşını başını almış olgun bir hatun teyitliyor ise oradan sana ekmek çıkmanın zor değil imkansız olduğunu bilmelisin evlat :D
Yaşını başını almış? Neyse... ama cidden bir kızdan hoşlandınız diyelim veya ona vakit ayırıp yatırım yapacaksınız 🥰😍😘 bu emojileri attığınızda karşîlık vermiyorsa ki en utangacı ve agırdan satanı bile kaybetmemek için karşılık verir.. ya seninle ego tatmin ediyordur.. ya da umrunda değilsindir..
@QueenOfSea Yanlış anlama lütfen olgunluk anlamında dedim aklı selim manasında yoksa sana yaşlısın demek falan haddime değildir böyle bir hakkımda yoktur ama hani insan belli bir yaştan sonra 18 yaşındaki bireylere göre daha olgun, daha akılcı düşünür ya onu ifade etmek için kullandım, seni incittimse lütfen kusura bakma. :(
Çok kibarsın da... bu gün ben biraz alınganım galiba lütfen sen kusura bakma🙂
@QueenOfSea en güzel yaşlardasınız bence 😍😘😉
Sagol...
@QueenOfSea Estağfurullah olur mu öyle şey, profil yaşına bakıp onu herkesin söylemesi olası bir durum bence neticede belli bir erişkinlik söz konusu ve buna yaşanmışlıkları ekleyince insan artık olgunlukla düşünme kapasitesine erişmiş ve ulaşmış oluyor :) Bu arada moralini bozan her ne ise umarum bir an önce hallulor ve mutlu olursun :)
Yaaa.. inşallah bakalım... burcun ne senin?
@QueenOfSea Kova burcuyum ben, senin?
Balık
@QueenOfSea Hım Balık Burcu Kadını çok duygusal, maveviyeti ve içsel sezgileri hem çok yüksek hem de çok kuvvetli olur, aynı zamanda duygusal olmaları hesabıyla azcık kırılgan olurlar :) Daha bir sürü şey işte seni sana anlatmaya gerek yok başını ağrıtmayayım boş yere
😅 yükselenim kova
@QueenOfSea Cidden mi? Olgunluğun oradan geliyor desem alınır mısın acep? :)
Yok 🤣🤣
@QueenOfSea Gülüyor olman güzel moralin biraz düzeldi galiba :)
Ben ağlarken bile güle bilen many@klardanım.🤣🤣
@QueenOfSea Gözyaşlarını hak eden şeyler veyahutta kimseler için yanaklarının yanmasına müsaade ediyor isen ne ala :)
Kimse için tımarhanelik olamam🤣
@QueenOfSea işte akıllı hatun, işte zeki kadın ben buna derim aferin sana :)
Artık gözüm açık gitmez.. sağol😅
@QueenOfSea ilk defa böyle bir şey diyen ben değilimdir herhalde :D
Çok alışık olduğum bi durum..
@QueenOfSea Ne kadar mütevazi bir hatun :P :D
Bu bana ego yapmıyo ki okadar alıştım ki iltifat olarak bile algılamıyorum artık🙂
@QueenOfSea Böyle bir şeyin ego yaptırtması bence doğru bir davranış olmaz zaten bu kişinin kendisini ne kadar geliştirdiğini hatta kendisine ne denli güzel yatırım yaptığını gösterir bence ama şu da bir gerçek ki herkes akıllı doğar ama üstün zekalı olmak başka bir şeydir nitekim pek çok kimsenin kafa yorduğu ufak tefek işlerle uğraşmak yerine tüm olaylara daha büyük ölçekten bakmayı başarabilen insan zekidir üstelik zekası ile böbürlenip de kendini üstün görmez tıpkı senin dediğin gibi ego yapmaz çünkü önemsiz şeylere kafa yormanın anlamsızlığını kavramışlardır sen gibi. Takdir edilmek güzel bir duygu ama bunu kibre dönüştürmemek lazım. Sonuç olarak zeki insan düşündüğü her şeyi söylemez, fakat söyleyeceği her şeyi düşünerek söyler.
Çoooook teşekkür ederim... yanlış saymadıysam benim için yazdığın bu 107 kelimenin hepsi çok değerli emeğine sağlık🙂
@QueenOfSea Hadi ya sadece 107 sözcük mü kullanmışım :D dün bir dizideki yemek sahnesinde bir bir kız arkadaşına sen benim lokmalarımı mı sayıyorsun demişti ordan esinlenerek bende sana sen benim kelimelerimi mi sayıyorsun dermişim. Oysa ki kadınlar için kelimelerin yetersiz cümlelerin kifayetsiz kaldığını düşünen adamlardanım hatta öyle ki bana göre bir adamın hayatında yapıp yapabileceği en güzel duygulardan birtanesi bir kadına sonsuz aşk besleyip ona sınırsız değer vermektir onu hiç olmadığı olamayacağı kadar mutlu etmen dünyanın en güzel duygularından birtanesi olduğunu düşünürüm ben neyse çok konuştum ama şu bir gerçek her kadın tüm güzelliklerin en güzelini hak eder bence.
🌹🌹🌹🌹
Senden aşk anlaminda hoşlanmıyor da olabilir Naz yapıyor da olabilir bilinmez
Seni öpmek zorunda değil
O aşamada hissetmiyordur
Az önce en uzun hapşuruğumu yaşadım
O emojilere kimse cevap veremiyor bence, en azından kızlar açısından
utanmıştır ya da seni sevmiyordur
Hoşuna gidiyordur