İnsan neden eski sevgilisinin engellinin kaldılır 7 ay önce engelliyen kendiyken
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben engel listemde bile görmek istemem mesela yolumu ayırdığım kişiyi
O baya bir sene filan gördü onu düşünmemiştir 7 ay önce engellim kaltı sinirlendirdim geri engellemişti engelli ne ara kaldırdı bilmiyorum ama 1 ya da 2 gün olmuştur ya da dün filan kaldırmış olabilir
Şimdi şöyle düşün şimdi sevgilisi varsa belki hani engel listesinde seni görürse bu kız kim diye sorabilir o da hiç bu muhabbetlere girmemek için çıkarmış olabilir
Sevgilisi yok olsa bilede 1 sene ya da 2 sene engelli kaldım sevgiliside var dı ara kaldırmadı hemde burada yurt dışında yaşıyor 1 hafta olacak geleli
Seni unutamadı demek
Kızzz naptın kaçırtmışsın üstteki gül gibi çocuğu 🤭🤭
Ne demesin çokta gül gibiydiki
Gül gibi işte takılmış sana balım hiç mi fark etmedin 🤭
Fark ettim ama sinirde
Etti
Hoşuna gitmesi gerekirdi bence çünkü bu çocuk siteyi kendi halinde kullanan nadir kullanıcılardan biri balım 🤭 sorularda çok gördüm ama biriyle bu şekilde uğraştığını hiç görmemiştim şaşırdım 🤭
Olabilir
Bir insan neden 7 ay boyunca engelli olduğu kişiyi merak eder ki, hayır yani nasıl bir zavallık bu.
5 yıll sevgilimdi 3 senedir ayrıyız engellerdi kaldırıldı engellemi ozamanda konuşmak istediğimi Beli etmiştim ondan yani neden ayrıldın gibisinden kendi isteği ile kaldırmadı engellimi mecburluktan kaldırmıştı yine 7 ay önce mecburiyetten kaldırdı engellimi sinirlendirdim bunu engellemiş ti geri şimdi ne türkiyede 1 hafta olacak geleli ama şu 1 ya da 2 gün önce kaldırmıştır engellimi
tamam işte 3 yıllık geçmiş. Uzun süre engelli kalmışsın..! Ve sen aşırı derecede saplantılı ve takıntılı kalmışsın ona. K. bakma da bu şekilde onda ki değerin attığını düşünüyorsa yanılıyorsun. Büyük ihtimalle seni ruh hastası bir zavallı olduğunu düşünüyordur.
Yoo ben ona saplantılı değilimki olsa sevgili yapmazdım ayrıldığında neden demek için engellemi kaldırmasını istemiştim açıklasın bir şey diye
Birde küs kalmak istemedim akrabam normal şekilde akrabayız küs kalmıyalım dedim sevgili filan olan diye hiç bir zaman zorlamadım
Çok net saplantılı ve takıntılı bir ruh hastasısın. Sen bu şekilde uzaktan izlemeye devam et 3 yıl az nasıl olsa dimi. En korkutucu eski sevgili tipisin ama farkında değilsin. Aferin kendini kandırmaya devam et.
Sen istediğini düşün beni ilgilendirmiyor oda beni ilgilendirmiyor izlemiyorum hiç bir şekide insgaramdan öyle bir şey atmış akrabamya babası onu eti ketlemiş hikeye bende görüldü diye engellemi kaldırdığının farkına vardım öyle olsa bir yerlerden takip ederdim etmiyorum bilerekte giripte sırf onun hesabına bakmadım o şekilde anlamadım engellimin kaldırdığını
Evet gözde gerçekten çok haklısın seni o kadar ilgilendirmiyor ki bu soruyu da beni merak ettiğin için sordun zaten. Şimdi müsade edersen istediğim gibi düşünmeye devam edeceğim : )
canım canım ne düşünmek istiyorsan yap ben kendimi bildikten sonra da bu soruyu merak ettim çünkü geldiğinde saçma saçma hareketleri var ondan merak edipte sordum saplantılığımdan değil sen canım canım ne düşünüyorsan düşün beni yargılayamasın tanımıyorsun o yüzden senide takmıyorum
O laflar canım canım değildi klavyeden öyle olmuş canım canım ne düşünmek istiyorsan düşün
canım canım yazdı yine ya canım canım
Takmıyorsan ağzını da bozmayacaksın o zaman tamam. Saygılı ol sinir etme. Aylarca engellisin ve engel kalktığı gibi birkaç gün içinde hemen farkediyorsun, ya kendi içinde herşeyin farkında olmanda yeter bana : )
Slk slk
Slak slak
Bunu anla
Yahu tamam yeter anladık beni seviyorsun ama olmaz üzgünüm canımın içi
Ha çok sevdim seni ne demesin egolu
https://youtu.be/7dmUQya2_X8
Senin gibi egolu insanlarla uğraşamam herkes sizi sevemez sevecek diye bir kanun yok varsada o kanuna uymuyorum uymuyacam
Şarkıyı ve sözleri iyi dinle. Beni seveceksin canım benim : ) hiç kurtuluşun yok
Seni sevmem için kafayı yemem gerekiyor da yemedim daha Allaha çok şükür
Hadi ya çok üzüldüm valla, bu durumda senin kafayı yemen gerekecek
Yemiyeceğim için kafayı senide sevmem yani sevmekte istemem
Herkes beni sever diye düşünme seni arkadaş kardeş kankam kuzenim kısacası hayatımda hiç bir şekilde istemem senin gibileri
Beni seveceksin çünkü sevmek zorundasın başka çaren yok. Bu arada şarkıyı dinlemediysen sözlerine iyice kulak ver ve sonra buraya gel
Sevmiyecem sevmek zorunda değilim seni
Beni arkadaş, kardeş veya kuzen olarak sevmeyeceksin zaten. Sevgili olarak seveceğin için hiç sorun yok.
Dünyada ikimizde kalsak sevmem
Canımın içi gel beni yorma kendini bana ve aşka bırak.
Sevmiyeceğim için ben senin gibileri hiç bir şekilde istemem
Hastasın sen
Malaşma ya
Dünyada ikimizin kalmasına gerek kalmadan seveceksin.
Düzgün konuş benimle
Konuşmuyorum sende konuşmadın bende konuşmuyacam sen kimsinki düzgün konuşuyum
Yakında sevgilin olacak kişiyim. Haa bu arada kolay kolay kimseye bu şekilde yaklaşmam değerimi bilirsen iyi olur
Hemde bu lafımla mallara haket ettim kusura bakma ya mallar enazından daha iyi
Bilmiyorum seni istemiyorum ki mal
Bu lafları söylediğine pişman olacaksın. Sen istediğin hakareti edebilirsin ama ben hiçbir şekilde sana taviz vermicem devam et aferin
Sen git egonu tatmin edeceğin kızlar bul mal bilirini senin gibi
Bu arada yaşın kaçtı
Sen tam bir ruh hastasısın
İstersem çok kız var zaten etrafımda. Bulmam iki dakikamı almaz merak etme.
Sanane
Boşluğa düşmüştür
Ne gibi
Elinde şu an kız yoktur
Hiçte inanmıyorum dolu kız takip ediyordu Bi aralar bulur kolay kolay birini yurt dışında yaşıyor
O seni sevmiyor. Neye inandığın umrumda değil.
Sevsin diyede çaba göstermiyor zatende saçma hareketleri var türkiyeye geldiğinde senin erkeklerin arasında ne işin var gir içeriye deme gibi ya da senin burada ne işin var demesi baya hesap sorması çok saçma
Dikkat et
Niye
Çünkü seni cepte sanıyor o yüzden
Sanması için 3 sene önce barışıp ayrılması benim onu affetmem gerekmezmi
Gerekiyor da yinede şansını deniyor
Hmm
Yani belki daha fazlası bile ola bilir ama burada yazmak yakışı kalmaz
Biraz tahmin ettimde onu istemezde yapamazda öyle biri değil bir ikinciside akrabam
Akraba olsun kim olursa olsun yinede sen dikkat et
:/ bruh
Boşluğa düşmüş
Büyük ihtimalle
Ne gibi