Hadi bakalım cevapları alalım…
bir kova erkeği olarak eh işte idare ederim
Hadi bakalım cevapları alalım…
bir kova erkeği olarak eh işte idare ederim
Kova erkeği özgürlüğüne düşkün bir tiptir. Eski sevgililerimden iki tanesi kovaydı. Çok fazla kültürlü ve bilgi birikimine sahip oluyorlar. Meslek hayatlarında istediği başarıyı elde edebiliyorlar. Zeki ve soğukkanlı burç. Ama şizofreniye benzer bir kıskançlık duyguları var, hayatını zindan eder. Bilgi birikimleri inanılmaz derecede güzel.
Yemin ederim gecenin bu vaktinde çok iyi özetledin ama şuna pek katılmıyorum kıskançlığım evet hat safhada ama karşımdaki buna dikkat etmezse tabi
Tecrübe
Çapkınlar keskin güzel bakışlı oluyorlar. 17 yaşındayken kova erkeğine aşık olmuştum yıllar önce. Gözleriyle konuşuyordu resmen bide cinselliğine düşkün oluyorlar. Olsaydı boyu dmkddk
Eee boyu 😂
En fazla 170 ti dmmdödmd
Beklentiyi karşılamamış jdjdjd
Olsun yüzü çok güzeldi.. o alkol masasında yıllarca sadece hep o anlatıldı ama :)
Gelen gşdeni aratır 🤷♂️
Evlilik yoluna girdim. Yıllar sonra onu duyunca benim gittiğim mekana gelip konuşmak istedi hep kaçtım çıkmadım karşısına
Neden kaçtın yoksa düşündüğüm şey mi
Oda başka birisiyleyfi bende yakışmazdı. çok günahımı aldı köpek gibi davrandı nişanıma 1 ay kala onunda başkasıyla olduğunu öğrendim. Ona rağmen geldi görünce ne hissedeceğimi bilmediğim için çıkmadım karşısına. Biz onunla bu dünyada helalleşmedik bile
İhaneti asla affetmem ailemde olsa
Başkasıyla nişanlanacağımı öğrendi zaten o yüzden geldi. 6 yıl sonra ben hep unutmuştur beni o diyordum unutmamış
Unutsun unutmasın düşünme bile
Öyle işte hayat.. yolumuza devam 😊
Hayırlısı olsun
Cevap
0Cevap
Karaktersizdir tek kelimeyle
Bu olmadı işte
Allahın belası bir burç
Nedenini öğrenebilir miyim acaba
Tuhaflar çünkü
Yani pek öyle değil ama çok çektiğin belli
Abo Allah korusun