İnstagramdan bir çocukla konuşmaya başladım. Daha çok yeniyiz bir hafta bile olamıştır. Çocuğun tipini gerçekten beğendim. Bir sohbet edelim konuşalım dedim. Ekledim. Benim profilime baktı. Profil fotoğrafım dışında paylaşılmış fotoğrafım yok. Takipçim falan da azdır. DM kapalı. İnstagrama sürekli story, fotoğraf atmıyorum. Hem de telefonunun hafızası bir sürü ekran görüntüsüle dolu. Kendi fotolarımı pcye yedeklerim. Bu beni önce fake sandı. Ben de fake olmadığımı göstermek için buna ses kaydı atarak bu açıklamayı yaptım. Bu beni gerçekten rahatlattı falan dedi. Rica ederim dedim. Sonra beni aradı. Öyle bir konuştuk o bana kendini tanıttı ben kendimi tanıttım. Kapattım. Bu sohbet sabah 4-5 gibi oldu. Sonra ben uyuyorum dedim. Bu da ben işe gideceğim dedi. Uyanınca yaz dedi. Ben de tamam dedim buna ama dediğimi unuttum. Bundan mesaj bekledim. Atmadı. Ben de dedim herhalde beni itici buldu yazmak istemedi. Ama merakıma yenik düştüm dedim ki beni ilk konuşmamızda itici mi buldun da bana yazmadın? Yanlış anlama sadece sormak istedim merak ettim dedim. O da bana sen yazacağım dedin yazmadın ben de konuşmaktan vazgeçtin zannettim yazmadım dedi. Tamam ben unuttum pardon dedim. Sonra biz bununla 1 gün sonra akşam telefonda instagramla konuştuk. Ben bunu dinledim. Egeli benim gibi hafif ege şiveli konuşuyor. Hoşuma gitti. Köy aksanı var. Bana ilk konuşmamızda instagrama fazla fotoğraf atmamanı az takipçili olmanı sevdim. Bazı kızlar var çok takipçili oluyor. Sürekli fotoğraf atıyorlar dedi. Anladım dedim. Bana çalıştığı işten bahsetti. Ailesinden bahsetti. Gelenekselci biri. Anadolu erkeği tam. Benim ailem de öyle. Ben bunu telefonda dinledim. Beni görmek istedi. Görüntülü konuşmak istedi ben de yok dedim. Ama ısrar etti. Ben de kasıyorum kendimi. Yazarken sesli konuşurken daha iyi ifade ederim kendimi ve rahatım. Neyse çok ısrar etti açtım. Yüzüme baktı hep böyle somurtacak mısın dedi yoo, somurtmuyorum dedim Bir gülümseyebilirsin dedi. Gülümseyesim yok dedim ısrar etti. Ben de ısrardan emrivakiden hoşlanmam kapattım yüzüne. Sonra yazmadım. Sonra yazdım. Çok baskın karakterli, sert, ters, ısrarcı, emrivaki yapıyor gibi. Konuşma böyle bakın.

https://www.hizliresim.com/xcxkhk2
https://www.hizliresim.com/lod47ef
https://www.hizliresim.com/6v7m28b
https://www.hizliresim.com/5bqekqn
Benim onunla dalga geçtiğimi düşünüyor. Storylerinde feminizm karşıtı, sigma erkek paylaşımları, maskülist paylaşımlar var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu soruyu cevaplamak için öncelikle ilişkinizi daha yakından incelemelisiniz. İletişimsizlik, anlaşmazlıklar, zıtlaşmalar her iki tarafın da payının olduğu durumlardır. Her iki tarafın da sorumlu olduğu durumlarda birini ötekine karşı suçlamak doğru olmaz. Her iki tarafın da niyetlerini anlamak ve bir araya gelerek iletişim kurmak önemlidir. İki tarafın arasındaki mesafeyi kapatmak ve aralarındaki gerilimleri azaltmak için her iki tarafın da sorumluluk alması gerekir. Sorunun kaynağını çözmek için her iki tarafın kendi payının farkında olmaları ve bu durumları daha iyi anlamaları gerekir.
Ben anlamaya çalışıyom
Kamerada neden somurttun?
Aslında somurtmadım bence. Normaldim. O böyle çok neşeli bir şey bekliyordu sanırım. Ben normal durdum.
Eğer somurtmuşsam beni görüntülü konuşmaya zorladı diye kızdım biraz.
Normal durduysan sıkıntı yok çünkü ben önceden tanıştığım kızlarla kamera açtığımda onlarda önce normaldi sonradan ben espri yaptıkça güldüler kamerayı açar açmaz hiç bir kız kahkaha atmaz. Eleman yüksek ihtimal hayatında kız görmemiş kızları tanımayan birisi o yüzden seni garipsemiş
Sen yazışmaların tümünü okudun mu?
Okudum
Ben komik bir şey olunca gülerim. Olmazsa gülmem. Normal durdum bence. Ama emrivaki yaptığı için somurtmuş olabilirim de. Gülümse diye ısrar edince uğraşamam ben bununla dedim kapattım yüzüne
Kadın ruhundan anlamayan öküzün teki nerden buluyosunuz bunları anlamıyorum ki😂
Ne kinlenmişsin be 🤣
La kinlenmedim. Onu anlamaya çalışıyorum.
Bal gibi de kinlenmişsin. Ayarlarınla oynamış çocuk , baya sinirlerin tavan yapmış , iyi bir kavga eder sonra canım cicim dönemi başlar , sonra o kavganın yüzünden ayrılık ve kapanış olur gibi , sen çayı koy çekirdekleri alıp gelelim heyecanlı olur , devamını bekliyoruz 13+ bölüm dizi gibi olur bu iş.
Yazdıklarını okudum. Ben de bu tespiti yaptım aslında biz dedim anlaşamayız sen çok sertsin baskınsın biz kavga ederiz dedim ama çocuğu beğendim de. Söyledim de kendisine dedim tipin falan iyi boylu poslu endamlısın dedim 192 boyu var ben de 158’im bana göre uzun yani ben 178-180 yeterli bana göre aslında ama bu çocuk niye böyle? Bana sen hep ben ne dersem olur kafasında mısın dedi. Sen her zorlukta kaçıp gider misin dedi. (Aslında evet) her şey toz pembe mi zannediyorsun dedi. Yooo dedim. Böyleyiz hep bir gerginlik var arada ve bir şey yok.
Ben bunu konuştuğunda genelde dinliyorum. Ben de konuşuyorum tabi.
Karakterler eğer birbirinin aynısıysa , yani ikinizde dediğim dedikseniz zor olur o iş
Tekrar yazdım bilmiyorum ne olacak? Ne yapıyorsun yazdım. Görmedi. Belki uyuyor belki başkasına yazıyor. Belki istemiyor. Bununla çok tuhaf bir şey oldu aramızda bunu daha önce yaşamadım. Niye birbirimizi depikliyoruz anlayamıyorum bile. Hayır öyle hoppa biri gibi de durmuyorum.
Tersleyen her zaman kıymetli olur 😉
Ya bu geri... zekalı malın teki. İnsan gibi böyle yazdım bak:
İnstagrama mı girmiyorsun yoksa attığım mesaj gelmiyor mu bilmiyorum. Sana mesaj attım çünkü benim seninle dalga geçtiğimi falan düşünüyorsun. Ama seninle dalga geçmek gibi bir niyetim hiç olmadı. Kaldı ki niye böyle yapayım? Sadece biraz ısrarcı geldin. Sert ve emrivaki yapan biri gibi geldiğin için kendimi bu yüzden çektim. Anlayışlı değil gibi geldin. Eğer yazmam seni huzursuz ediyorsa yazmam. Benim hakkımda olumsuz olarak düşündüğün şeyler ne? Ben bunu her konuştuğum insana yapmam. Hatta bu zamana kadar hiç yapmadım. Böyle tekrar tekrar geri dönmem yazmam kimseye ama sana böyle yazıyorum işte çünkü aklıma takıldın. Bunu bana hitaben mi yazdın? Üstüme alındım. Benimle olan konuşmanın bu hikayeyle alakası var mıydı?
Benimle konuştuktan sonra bomboş sahte sevgiler sırf zaman geçsin diye yapılan ilişkiler, kaybetmekten korkmayan, değer vermeyen insan... yazmış hikayeye. Ben de bunu görünce bu mesajı yazdım. Benim önce konuşup sonra konuşmayacağım dememe kızmış a.. m... k bana kafa göz dalmadığın kaldı. Her konuda trip trip kavga kavga, emir veriyon. Bana Yuva kurmaktan bahsediyor. Dedim ben de isterim evlenmeyi yuva kurmayı ama hayata karşı geleceğe karşı kaygılarım/endişelerim var dedim. Aradı beni özürlü ben bir insanın elinden tutarsam bırakmam, benş bırakmayacak insan isterim her türlü zorluğa katlanırız, tümsek de çıksa aşarız falan. Böyle diyor. Sinirim bozuldu gülesim geldi bir dur dedim. Tümsekten ikimizde yuvarlanacağız yani dedim. Ben kimseden böyle trip mrip yemeğe alışık değilim. Zaten hiç sevgilim olmadı baktım gördüm olmuyor yazmam daha da dedim. Telefonda bana ben senin aile ortamını bilmem. Sizde böyle şeyler normal olabilir belki falan dedi. Aileme laf söyledi gören de çıplak fotoğraf attım sanar a.. m... k saIağına. Benim ailem babam annem nasıl yaşarmış bilmezmiş. Bunu duyunca şok oldum yok ya dedim istemem falan bana kaşşar dedi.
Profilimde öyle dekolteli fotoğrafım yok. Gündelik hayatta da açık saçık giyinen biri değilim. Erkeklerle laubali olmam reelde ama sanalda kimseden lafımı sözümü sakınmam söylerim, arada sırada sözle iltifat eden olunca hoşuma gider sebebi de iltifat olması bunu duyunca hemen bacaklarımı açıp beklediğin yok a... m... k. İnternette konuştuğum hiçbir erkekle buluşmadım. Benden 1-2 günlükken telefon numaramı istedi. Kaşar olsaydım telefonunu verirdim kaşar olsaydım görüntülü konuştuğunda açık saçık giyinmiş şekilde konuşurdum.
Benim hemen onu sevebileceğimi, bağlanabileceğimi sanıyor. Ben kolay kolay herkesi sevseydim bağlansaydım ohooo geri.. zekalının teki. Önce sohbet et konuş. Ben seni zaten dinliyorum. Bana çalıştığı iç yerini anlattı zor şartları varmış. Haklısın dedim. Benim babam da böyle çalışıyor dedim. Ekonomiden gelecekten suriyelilerden akpden bahsettik. Aynı fikirdeydik. Onu dinledim ben de ona soru sorup konuştum falan. Bunlar zaten yeteri kadar değerli a.. m.. k seninle daha yeni konuşmuşum elini tutmaktan bahsediyor. Telefon numaramı istiyor. Zırt pırt görüntülü konuşmak istiyor.
Kanım dondu 🤣