Güncellemeler
+1 yıl
Zor zamanında yanımda olmadın diye sildi attı daha önce yazdığımda Hep ters cevaplar veriyordu soğuk yapıyordu sebepsizce açıklama yapmadan sildi beni o kadar uğraştım altdan aldım gururum kalmadı
Aramızdan su sızmazdı zor zamanında tanından olmadım diye beni sildi attı kırıcı kelimeler kullandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sende yazma sal gitsin
Yazınca ağır laflar yedim gururum kalmadı ama hala yüz yüze gelmek istiyorum
Gelme
Beni dinle
Yapamıyorum keşke o kadar kolay olsa
Zamana bırakın o herşeyin ilacı be üstad
Vicdanen rahat uyuyamıyorum rüyalarımda hep o rüyalar güzel gerçekleri acı 😞
Guzel bir mesajı at ve sonra akışına birak
Ondan habersiz evine gitmeyi düşünüyorum hala aynı ise artık kabullenmeyi öğrenirim
Sen kalbindekileri soyle de nasıl söylersen yeterki içinde kalmasın gerisi onun vicdanina kalmis
bu kadar büyük ne olmuş acaba?
Dedesi vefat etmiş ben geç duydum yazdım ama sadece sağol yazmış başkasına ise Yanımda olmadı üstünü çizdim falan demiş ondan sonra yazdı bana kandil kutladı bazen iyi bazen kötü davranıyor 😞
bi de net değil. ama bu kadar yakın arkadaşlık bir anda bu duruma gelmemeli. özür falan diledin mi?
Haklısın dedim yanında olamadım dedim hep altdan aldım dedesi ölmeden önce zaten soğuk yapıyordu kimse bana yardımcı olmuyor kafayı yicem :(
anne baba olur anlarım da. dede için de bu kdar tribe gerek yoktu yani. ama baya seviyomuş demek ki ve duygusal bir boşluğa düşmüş olabilir. sen yine alltan ablası biraz daha gayret göster kızma hemen. ağır gelmiş demek ki
Kızmıyorum sadece yanında olmak istiyorum o istemiyorum ben kabullenemiyorum dardayım çok darda
darda olmaaa. kapı hemen açılmaya bilir biraz daha zorlamak lazım. belki biraz daha çabanı görmek istiyodur. insan sevdiğine nazlanır. darlanma sen. biraz daha zorla viyana kapılarını. iyi bir dost olmak bunu gerektirir.
Son mesajı
Şaka mısın sen ya
Bana dadılık yapmana gerek yok
Daha ben ne yazayım aga
bence son kez konuş. bak de acılısın ve kırıldın anlıyorum ama ben de bu durumu tersine çevirmek için elimden geleni yapıyorum. lütfen zorlama. bu şekilde devam edersen beni kaybedersin. de
Ben onu kaybettim o beni istediği zaman bulur 💔 silmiş numaramı
yapacağını yaptın. demek ki o da o kadar seviyomuş. yapacak bişey yok. kimse kusura bakmasın. dediği gibi kimsenin dadısı değilim. ulan durduk yere ben de tribe girdim iyi mi :)
Allah kimseyi bu hale düşürmesin çok zor 😔
ami. tabi de. bu kadar tribi bende çekmem. ne hali varsa görsün derim. duymadık işte ne yapalım. insan biraz da niyete bakar ama yani
Her namazda dua ediyorum gelecek biliyorum yazacak bunları hatırlatacağım ona
bunlar için enerji harcama bence. hayatına dön... Onun için sabır diliyorum. umarım toparlar
Eskisi gibi olmaz artık
Eskisi gibi olmasada keşke konuşsak yüzü yüze gelsek yine razıyım 😞
Demeki cok kirmisin
Biraz zamana bırakmak gerek
Önce Allah’a sonra zamana bıraktım artık rahat uyumak istiyorum bide çok özledim
Yol ver gitsin
Beni dünyanın en mutlu insanı o yaptı değer verdi saydı sevdi ailemden öte oldu nasıl olacak o 😞