AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendin olmak, içinden geldiği gibi davranmak yeterlidir. Olumsuz duygulara çok kapılmamak lazım.
Vallahi kızlar bu konuda düşündüğün gibi değiller. Ne kadar acımasız davranırsan o kadar seviyorlar seni. Tecrübeyle sabit.
İşte eskiden biz de öyleydik de kalp kırmaktan başka bir şeye yaramıyor. Olgunlaşmamis insanlara acı çektirmek güzel geliyor ama büyüyünce boş olduğunu anlıyorsun. O kızlar da büyüdüklerinde bu acımasızlığı bırakırlar. Acımasız insanların savaşı aslında kendiyledir
Ama sonuç itibariyle kızların ilgisini çeken bir erkek oluyorsun. Önemli olan da o. Yaş 30’u geçtiği vakit artık sadece baba olmaya aday oluyorsun, hiçbir şekilde kızlarla eğlenceli şeyler yaşayamıyorsun. O yüzden fırsat varken ne olursa olsun yaşamak lazım.
Kızların ilgisini çekmek bir zaman güzel geliyor ama sonra boş olduğunu anlıyorsun. Eğlence, gezme, tozma, kopma bunlar bir yere kadar. Sonra sıkılacaksın. Birine ait olmak isteyeceksin. İnsan geçmişini değiştiremez. Şimdiki aklım olsa hızlı takilmazdim mesela. Çünkü bugün anlattığım zaman, yaşamayan anlayamıyor.)
O zamanki aklınla keyif alıyormuşsun ama. Peki gerçekten pişman mısın yani? Bence gurur duyulacak bir şey, çoğu erkek yapamıyor bunu.
Pişmanlık duymam ben. Tecrübe edindim. Söyle bir gerçek var o zaman yaptıklarımın yanlış olduğunu biliyorum. Bence bu bile pişman olmaktan daha büyük bir farkındalık.
Peki neden yanlış olarak görüyorsun? Tek eşliliğe inanan birisi miydin hep yoksa? Ya da şöyle sorayım, çok fazla kız arkadaşın olduğu için tadı mı kaçtı artık?
Hep tek esliydim. Hiç aldatmadim. Yanlış yaptım diye kötü biri olmadım. Sadece mazimde yaşadıklarımdan dolayı duygularım ölüydü. Sevme yetimi kaybetmiştim. Hoşlanmadan öteye gidemedigim için bana verilen sevgilere karşılık veremedim. Yanlış olan kalabalık bir mazi olması ve kişileri üzmem oldu. Son senelerde bir vefat yaşadıktan sonra duygu ve düşüncelerim çok değişti
Allah rahmet eylesin. Ben de aslında kızlara o karşılıksız sevgileri veren taraftaydım. İşte, ne olursak onun tersi denk geliyor bize. Ben de senin gibi olsaydım bir sürü kız dolanırdı etrafımda, ama bir tane bile olmadı. Hep en donanımsızları denk geldi bana.
Eyvallah. Bir de bro belki ego dersin, ne dersin beni bağlamaz. Ben kendimi biliyorum cidden aşırı çalışıyor kafam ve olayları çok kolay çözüyorum. Bir kız bana yalan mı söylüyor, yılanlık mi yapıyor? Hepsini çözüyorum ve hiç yanilmadim da o yüzden belki de sevemedim. Kendi gibi olan ve hiç bozulmayan biri olsun istedim ama şu zamana kadar olmadı. Hep ya yalan söylediler, ya çok abarttilar. Kendi hakkında yalan söylemesi bile beni yolun başında soğutur. En sonunda işte ruhu eşsiz, içi dışından güzel bir kadın tanıdım onu sevmeyi başardım. Ona hep dürüst oldum mesela. Kız anlam veremiyor. d haklı tanımamış ve görmemiş ki ben gibisini
Aslında ben de anlarım art niyeti hemen. Ama işte, bende bir bahtsızlık var. Ya hep arkadaş olarak görüldüm ya da yedekte tutuldum. Sırf bunlar bile kötü birisi olmak için bana çok büyük motivasyon oluyor aslında. Sen nasıl yaptın zamanında? Anlatsana bana biraz.
Benim hep reelde oldu. Arkadaş ortamı, cafe, AVM gibi yerlerde bana gelindi veya ben gittim. Hiç öyle arkadaş görülme veya yedekte tutulma durumum olmadı. Çünkü bizim buralarda tanınan biriyim. O yüzden çevrem çok genişti. Yas ilerledikçe ayıkladim. Eskiden nabza göre şerbet veren bir yapım vardı. Sohbetim sevilirdi. Elimi ayağımı çekince piyasayı bıraktım. İşte o vefat olayından sonra zaten sabit çevremle takıldım. Şimdi ben yatıyorum bro. Yarın sabah iş var erken kalkacam. Yarın devam ederiz bu güzel sohbete. İyi geceler
Teşekkür ederim. Demek ki çevreden geçiyor bu iş. Benim asla yapamayacağım bir şey. İyi geceler
Çevre tamamen. O yüzden çevreyi bırakınca, kendine odaklanıp bir kaç dost bir de sağlam arkadaşlar bırakınca yanlışlardan kurtuluyorsun. Tamam bir gencin yaşaması gerekenlenler yaşanmalı ve bitmeli ki hayatina odaklansin
Sadece aşkta değil hayatta da kazanırlar
Çok doğru.
İyi olmak sıkıcı değildir iyi olmak iyidir
Vallahi benim çok sevenim oldu ve hiçbirisine karşı da efendi erkek olmadım. Kızlar genelde söylediklerinin tam tersini yapıyorlar.
Efendi erkek dediğin tipler ezik ve loser oluyor zaten. Ben onu kast etmiyorum. Onlar karşısındaki kişiyi o kadar düşünüyor ki kendisini düşünmeyi unutuyorlar. Ben herkese karşı iyi olmaktan bahsediyorum, hem kendine saygı duy hem karşındaki kişiye.
Orası öyle tabi, ama karşındaki kız üzerinde de biraz baskın olman lazım.
E tabii sonuçta kadınlar doğaları gereği otoriteden hoşlanır.
Öyle.
Kazanmaz, itici olur.