Cepte muamelesi yapan kadın da bence hak ediyor. Kadını erkeği yok.
İlgilenmeyen sevgili aldatılmayı hak etmez mi?
Cepte muamelesi yapan kadın da bence hak ediyor. Kadını erkeği yok.
Yoo hak etmez, ayrılırsın gidersin istediğinle birlikte olursun. Aldatmanın bahanesi olmaz, adam öldürmenin bahanesi olmaz, hırsızlığın bahanesi olmaz, dolandırıcılığın bahanesi olmaz, kötü olan hiçbir eyleme bahane yükleyemezsin.
O ilgisizliğine nasıl bahane buluyor o zaman? Siz erkekler fazla ilgili olunca "Beni sıkboğaz ediyorsun. Beni boğuyorsun." deyip ilgiyi kesiyorsunuz. Bu kız cepte muamelesi yapmayı iyi biliyorsunuz ve kırmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz. Bunların bahanesi de o zaman ilgili olmak almamalı.
Olmamalı '
İlgisizliğe de bahane bulunmaz, kabul edilmez ki. Madem ilgilenmiyorsun sevgili olma o zaman. Sevip sevilmeyeceksen arkadaş olarak kal yani ne farkı var allasen.
Biliyorsunuz ediyorsunuz falan tüm erkeklere saldırma, ben ilişkideyken kadınımı bebek gibi seviyorum ilgiye boğuyorum git onu sevgiline söyle.
Ben de onun için diyorum ya hak etmiyor mu diye.
Bak, kendin de bahane bulunmaz dedin.
Tamam arkadaşım ayrıl o zaman, seni bebek gibi sevecek, bir tanesi yapacak bir erkek bul. Çok mu zor?
Hepiniz aynısınız. İlgi gösterince cepte muamelesi yapıyorsunuz.
Arkadaşım biri sana öyle davranmış diye tüm erkekleri genelleyemezsin. Ben öyle değilim, ispatlamamı mı bekliyorsun ne yapayım yahu!
Hayatıma giren bütün erkekler hep böyleydi. Çeviremdeki gördüğüm şey de bu. Onun için çok normal değil mi genellemem? Sen öyle değilsen niye alınıyorsun?
O zaman öyle belirtsene arkadaşım, alınacağım bir şey yok genellemen yanlış sadece. Burada anama da sövsen umursamam açıkçası sen kimsin gizli üyenin tekisin işim olmaz.
Sen öyle değilsin diye geneliniz senin gibi değil yani.
Tamam şimdi oldu teşekkürler.
Bence ayrilqcaksan bile aldatip oyle ayril. Erkeklerin ilgisizligi kabul edilemez. Ne zaman kizlar inanip kendini ona verdiginde o zaman saliyor erkek.
En objektif yorum oldu
Her çiçek sulanır, sulanmayan çiçek solar
Teşekkürler tatlım
Rica ederim. Doğruyu dedin. Çiçek bile ilgi istiyor. İnsan nasıl beklemesin?
Tabi bu sözün devamı da var
Onu bilmiyorum
Her çiçek sulanır, sen sulamazsan sulayan bulunur
Aynen
Hayır hak etmez. İstediğini alamadığın biriyse ayrılırsın başka biriyle devam edersin. Aldatmak için kılıf uydurmaya gerek yok. Kimse bunu yaşamayı hak etmez.
Cevap
12Cevap
Hak etmez o nasıl bir hak anlayışı. İlgi göstermiyorsa ayrılırsın aldatmak ne , kendine de saygın yok ki senin
O ilgisizliğine nasıl bahane buluyor o zaman? Siz erkekler fazla ilgili olunca "Beni sıkboğaz ediyorsun. Beni boğuyorsun." deyip ilgiyi kesiyorsunuz. Bu kız cepte muamelesi yapmayı iyi biliyorsunuz ve kırmaktan başka bir şey bilmiyorsunuz. Bunların bahanesi de o zaman ilgili olmak olmamalı.
İnan görüşünü okumadım çünkü bunun savunulacak hiç bir yönü yok. Ayrılırsın olur biter
Düz mantığınla ilerle.
En azından karaktersiz değilim , kendime saygım var
İlgisizlik karakterlilik demek. 😂😂Tabii tabii.
İlgilendiği başka kadınlar vardır.
Haaa o o zaman çok mu karakterli oluyor?
Aldatmak yerine ayrılmaya ne dersin ilgini yine görürsün ve iki kişiyle de oynamış olmazsın
O kişi cepte muamelesi yaparak oynanış olmuyor mu?
İlgisize bişey denmez de aldatan karaktersiz derler bir kere satan yine satar derler
İlgilenmeyen de hep başkasıyla ilgileniyor ama.
Yahu madem öyle konuş olmadı yol ver gitsin bu şekilde yapmak sana zarar verir onu diyorum
Bana ne zarar verecek? O kaybeder ilgi göstermeyip. Tek erkek o mu?
Yahu ayrıl aldatma diyorum daha ne diyim erkekte çok kadında paşa gönlün bilir
Yaz bana
Ayrıl en kolayı neden aldatip onun ve bir başkasının gözünde 0rspu konumuna düşesin ki
Sen yapacağın şeye kılıf arıyorsun baska bsy değil
Or. nedir?
Aldattıktan sonra sevgilinin sana diyeceği tabir ve aldattığın kişinin de sana yaklasacagi tabirdir
Or. para karşılığı cinsel ilişkiye girene denir. Böyle bir şey mi yaptığımı diyorum? Hayır. O halde değilim. Boşuna havlama.
Ya sen m@lsn ksr bakma Or. Sözlük anlamindan bahsetmiom ben kisilerin tedavülde kullandığı sokak anlamindan bahsediyorum aldatan sensin sanki beni aldatcan banane ne b0k yersen ye
Sensin m*l. Benim or*ospu olduğuma göre güzel kardeşim"engim de sensin galiba. 😂😂
Yoo değilim ben aldatma diyorum ayril diyorum. Bu kelimeyi sana kullanmasinlar diyorum sen beni anlamion ki arkadaş
Kimsenin kullandığı yok, sen hariç. Sen de benim ırıspı olduğumu bilmiş olduğuna göre öyle olmalısın dedim. Hepsi bu.
Simdi kullaniolar demedim aldatirsan kullanacaklar dedim
Sıralamayi yapamadin
Etmez ilgisizse sevmiyorsa doğrusu aldatmak değil ayrılamaktir
Kimse aldatılmayı hak etmiyor.
Yolunda gitmiyorsa bitirmeli sonra yoluna bakmalı.
Kimse aldatilmayi hâk etmes ayril sonra ne yapıyorsan yap
Terk edilmeyi hak ediyor yavrum
ilgilenmiyorsa yol verirsin
Sen ilgilenirmisin
Ayrıl ne ysparsan yap
Onu bilmem de senin gibiler hakediyor
Demek ki sen de sevgilin olsa ilgisiz olacaksın. 😂😂Sanki tek erkek sensin gibi davranıp sonrasında da hak ettiğimi diyemezsin. Çiçek bile ilgi ister. Kaldı ki insan niye istemesin? Hele ki sevgiliyse sevmek kökünden gelen sevgisini gösterip ilgilenmiyorsa o sevgili niye var ki?
Hak eder
hayır bence
ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?