Karımı dovdum cok pismanim?

3aydir evliyiz, annemde dugunden sonra köye gitmedi 2 hafta kardesimde, balayindan dondukten sonra da bizde kaldı. 2.5 aydir da bizde. Eşim hic sorun cikarmadi bu duruma ama son zamanlarda hep annen ne zaman donucek memlekete falan diye sormaya basladi. Neyse iste iki gun once karim odada yine annen ne zaman donucek derken annem duydu. Direk esime yuklendi haliyle eşimde yok anne yanlis anladin ben babam orada tek kalmasin diye diyorum yoksa istedigin kadar kal falan dedi. Dün kavga etmisler yine annemin anlattigina gore eşim anneme memlekete donus icin bilet almis anbemde bagirmis falan karimda" daha yeni evliyiz şu evde 1 gün bile yalniz kalamadik, ne saygisiz birisiniz. Cikin gidin artik yeter, rahat birakin" falan demis. Annemde bavulunu toplayip cikmis. Beni aradi annem aglayarak "karin beni evden kovdu, ben donuyorum oglum iyi bak kendine" diyip yüzüme kapatti telefonu. Tepem atti bi an cok sinirlendim eve gittim hemen. Delirmis gibiydim keske eve gitmeseydim de bunlar olmasaydi... İste eve gidince kapiyi acar acmaz kolunu sıkıp iceri goturdum ceke ceke. Sen kimin evinden kimi kovuyosun diyerek 1 tokat attim, o da bana atti iyice gozum dondu tokatladim art arda, yere dustu karnini tekmeledim anlatirken bile utaniyorum nolur dur cok canim yaniyo diye aglamasi aklimdan cikmiyor. Ama yetmedi bana nasil bi insan oldum anlayamadim, birazda kemerle vurdum. O cinnet anindan cikmam cok uzun surdu karimin aci icinde yalvarmalarini unutamiyorum. Bayilacak gibi oldugunda kendime geldim hemen yere oturup sarildim, cok cok ozur dilerim dedim ama ne fayda... sarilmamla tisortum kana bulandi zaten. Gece boyu sadece agladi, konusamadi sadece korkudan titredi ve agladi. Yeni uykuya daldı simdi. Ben cok pismanim olmek istiyorum resmen. Yarin psikologa gidicem ofke kontrolu icin. Berbat bi durumdayim. Cikmazdayim, ne yapicam ona nasil yaklasicam bilmiyorum.. ne yapmaliyim, gonlunu nasil alirim?
Karımı dovdum cok pismanim?