İlk buluşmaya bol soğan yiyip gelmiş sevgiliyle kaç dk zaman geçirebilirsin, ikinci buluşma olur mu nasılsın olur?

#DeliMavi
9 Mart 2023
İlk buluşmaya bol soğan yiyip gelmiş sevgiliyle kaç dk zaman geçirebilirsin, ikinci buluşma olur mu nasılsın olur?

#DeliMavi
9 Mart 2023
Ben zaman geçirmek istemezdim aslında. yani ilk buluşma olduğu için bence daha dikkatli gelinmeli. yani bakım yapmalı ve yediklerine de dikkat etmelidir. ben zaten soğan sevmiyorum bu yüzden de karşımda ki kişinin de yemesini istemezdim. ama şimdi belki de unutmuş veya rahat ve samimi bulduğu için de yemiş olabilir ama o kadar ilerlediysek zaten sorun yapmazdım bunu. ama tanışma aşamasındaysak sanırım sorun olabilirdi benim için.
yani kişi kendisine saygısı olduğu için bence dikkat etmeli ilk buluşmada. ya da zaten bir kaç aydır sevgiliniz eşiniz olur birlikte yersiniz ama ben yeni tanışmadan bahsediyorum yani siz iş görüşmesine giderken hiç ağızını kokarken ayda soğan kokarken gidiyor musun onun gibi işte
Uzak durmaya çalışırım bu durumda
Bir wc gidiyorum derim uzarım
soğan hassas noktam. ben fazla oturmam o gün.. ikinci şansı çok ısrar ederse veririm ama o günü tez zamanda noktalarım. ilk buluşma değildi ama bi buluşmaya öyle gelmişti. valla yok dedim... hadi sonra görüşürüz :)))
Cevap
17Cevap
Hiç geçiremem, bir daha da buluşmam.
Bu dünyada en nefret ettiğim şeylerden birisi de karşındaki insanın kötü kokması buna kesinlikle çok fazla tahammül edemem.
Uzun süre geçiririm. Sonucta karsımda falan oturur.
Ben ne yediğini merak ederim. Soganla ciğer iyi gidiyor acaba ciğer seviyor mu diye falan sorarım 😂
Bakis açın mukemmel👍
Eyvallah abla 😎
Soğanı beraber yiyorsak mesele yok.
Ama yok kendi bireysel takılıp ortamı boğuyorsa zaten orada ilişki havasızlıktan ölmüş demektir
Alla rahmet eylesin o zaman
Amin... geride kalanlara yeni nasipler versin 🤣🤣
Ona da amin🤣
👍👍👍
ayy yok ya tamam soğan sarımsak çok severek tükerim ama kokusu fena özellikle yanlızken tuketmeye çalışırım cevredekiler rahatsız olmasın diye herhalde en fazla 5 dakika dururdum oda saygısızlık olmasın diye 😂
Böyle bir şey başıma gelmişti. Başta anlamadım karşımdaydı, yanıma oturunca rahatsız olmuştum. O an kafam çok kaarışıktı. Sanki o kokuyu almamı ister gibi sokulması ya da o mu farkında değildi anlamadım. Bir daha da anlamamak için buluşmadım. d
Yanımda mentollü şeker var, ondan veririm.
Rahatsızlık duymam.
Hazırlıklıyım diyorsun
Haklisin
Ama napiyim mantıklı şeyler söylüyorsun 🤷🏻♀️
Farkındayım 🤣
Teşekkür ederim
Aaaa ben deliyim belli olmaz kac kez gittim geldim ama bu sefer gidersem dönmem 🤣
Teşekkürler
Teşekkürler
Neeeee ilk buluşma mı😳
Ben hayatımda hiç bir buluşmama soğan sarımsak türevleri yiyip gitmedim
En güzeli birlikte yemek onları
Arada lazım çünkü
Iyy zor bir soru 😄 cidden bunu kendime soruyorum şu anda soğanda katlanılır gibi değil ki bir metrelik uzak otururum 😃 ilk buluşma için bu mesafe gayet iyidir hayatımmm..
Ayy Ne kadar abartanlar olmuş. Sanırsınız hepsi hayatında dürüm lahmacuna soğan bırakıp yememiş insanlar. Hiç sorun etmem ben de lahmacun söyler eşitlerim durumu
İlk buluşmada insan her anlamda dikkat eder kendine. Bu çok rahatsız edici bana göre tekrar görüşmeyi düşünmem.
Soğan veya soğanlı bir şey yemeyen var mı ki 🤔 Yani, insan soğan yiyebilir, anormal bir durum değil, zaten dişlerini de fırçalayarak gelir.
Sarımsaklı kelle paça içmeye götürürüm, eşitleniriz.
Yesin nolmuş. Ben aynı hayatı yaşacağım insanla her şeyi yapacam. Soğandan mı çekinecem.
Başka rahatsız edici bir durum yoksa çok takılmam buna.
İlk buluşmaya özensiz gelen birine fazla zaman tanimazdim şahsen.
Karşılıklı oturacağımızdan sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum.
ilk buluşmada öyle bir saygısızlık yapanla mesafeli bi sohbet eder kalkar giderim
sevgilim ise hemen bi köfteciye girer bol soğanlı gömeriz.
Bu kadar düşüncesiz biriylede buluşmaya çıkmam herhalde ya
Naneli şeker yerdik beraber sebebini anlamazdı bile belli etmezdim çünkü...
Sarımsak yiyipte gelen gördüm ben🙈 hemde artık seçici davranicam dedigimin ikinci günü 😂😂😂😂
İlk dk bahane eder kaçarım
😝hiç dakika katlanamam ağız kokusuna 😯
Kızlar çok sever soğanı
Çok soğan candır
Takdir ettim adamı
İkinci buluşma olabilir o kadar fazla abartılı bi durum değil ama ikincide de aynı durum yaşanırsa olmaz. İnsanın karşısındakini de düşünüp ona göre davranması gerekiyor biraz
Dayanamam kaçarım
Naneli sakız veririm
Ayıp yaptığınız smjdkdkd
Sıfır sıfır sıfır
çok iğrençç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?