Bana göre en az 1 sene sevgililik süresi olmalı. Belki bir buçuk. Sevgililik de olan her şey evlilikte olacak. O bir buçuk senede her türlü emin olursun
Biz de görücü usulü dedeler nenelerde var. 50 yaş altı tüm akrabalar kendileri severek evlendiler. Kızı tanımak için bir sene sevgililik şart. Benim için öyle. Sen nasıl yaparsın bilmem.
Öyle bir dünya yok. Sevse kendi gelir zaten. Kız kaçırmak öyle bir şey değil kdkkd. Kız seni sever, sen kızı. Ailesi vermez. Der sana beni al götür. Öyle olur o işler. Bizim arkadaş kaçırdı film gibiydi aw ksksks
Doğu yöresi bizde öyle biraz muhafazakar toplum olduğumuz için her ne kadar evlilik yolunda olsanda kızın ailesi öyle fazla ileri gitmene müsaade etmez bizim adı çıkmasın diye kendilerine yakistirmadiklarindan dolayı biraz hassas davranırlar
Ben Ardahanliyim ama biz 60 senedir İstanbul tarafındayiz. Biz de öyle muhafazakar bir toplum yok. Bizim insanımız aydın ve ileri görüşlü. Kimi kısım dinine bağlı kimi kısım kafasına göre takılıyor. Kimse kimseye karismaz. Bizim sülale de en önemli şey saygıdır. Herkes yerini bildikten sonra isteyen istediği gibi evlenebilir.
Bak mrk, para pul fasa fiso aslında bi hatun seni gerçekten severse el. ele verip yuvayı kurarsınız ama ilişkide evliliğe geçişte sana maddi zorluk çıkarırsa o zaman o iş boş unut. Kısacası önce dediğim gibi bir hatunu bul
En İyi Cevaplar