AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Biraz zaman ver ama arada yokla. Kızı seviyorsan da başka kızlarla iletişime girme. İşini gücünü hallet arada yaz bak.
Ne yazsam ki yazınca yine olumsuz yazar diye korkuyorum sence bitirmiş mi kafasında tamamen
Kafasında bitirmiş içinde bitirememis. Sen bu aranızda neler oluduysa artık onları tekrar yapmamaya dikkat et. Kızı üzmüşsun belli
Anlatıyım internetten tanıştık h sonu görüşecektik numaramı almıştı yarı yolda az kaldı dedim bana hastayım gelme geri dön dedi bende o gün sinirden biraz içtim sinirlendim sert davrandım ama asla küfür etmedim sonra konuştuk ara verelim korktum senden dedi bende senin yaptığın çok kırıcıydı dedim sonra bi süre görüşmeyelim dedi
Kız sana yanlış yapmış. Sözünde durmamış. Tavrını göstermekte haklısın. Sanırım seni biraz da çözmek istemiş. Alkol alınca değişiyorsan içme derim. Bir diğer hususta sen bu kızı seviyor musun? Sevmiyorsan hiç uğraşma ver yolu. Zaman kaybı çünkü.
Görüntülü konuştuğumuzda gerçekten beğenmiştim alkolü de kafama takmıştım ondan içtim o gün iyi biri olduğumu görmesini istiyorum olay pazar yaşanmıştı bugünde kadınlar günü diye mesaj attım bende bunları
Sence bundan sonra ne yapıyım
Sen kendini nasıl gösterirsen göster, o görmek istediği gibi görecektir. O yüzden her zaman kendin ol. Çünkü bu kızla sen bulusacaksin, daha çok telefonda konuşacaksin. Rol yaparsan her türlü anlar. En başından beri gerçek kendini göster, kendini sevdiysen. İleride sorun yaşamaz. Ben alkol alınca aşırı sakinleşir ve mutlu olurum. Her alkol aldığım da benim hatuna şarkı söylüyorum kfkdk başka da kimseye söylemiyorum
Beğeni ise üstünde durma. Hiç uzatmadan konuyu kapat. Yanlış yapan her zaman yanlış yapar. Hoşlanti da aynı şekil. Bir kızın peşinden gidecek duygular değil beğeni ve hoşlanti. Gerçekten sevdiysen git o kızı al.
Ama nasıl yapıcam bunu 1 hafta sonra yazarsam tekrar yine olumsuz cevap verirse diye düşünüyorum bugünkü attığı mesajlardan da sonuç çıkaramadım bir türlü
Kardeşim kızın seni sevdiğine veya duygularından eminsen. Ondan emin olduysan bekleyeceksin. Hayatına devam edeceksin. Sonra ona gel diyeceksin. Kızı tanıyorsan sana yanlış yapmayacagina inanıyorsan. O güveni aldıysan beklemek kolay kısmı. Yalnız kız bunu abartıp uzatirsa seni kaybedeceğini de anlasin. Şahsen ben çok sabırlı bir adam değilimdir. Vedalarim keskindir bir kere ettim mi bir daha dönüp arkama bakmam.
Bende senin gibiyim aslında kardeşim beklemeyi sevmem buluşmadık bundan emin değilim ama 1 hafta geçsin zaman tanıyım tekrar yazmayı düşünüyorum ama ne yazsam onu bulamıyorum
İçinden geleni yaz. Ne düşünüyorsan, ne hissediyorsan. Rahat ol, kendin ol. Dürüstlükten zarar gelmez
Yine olumsuz cevap verirse ugrasmıyım dimi artık daha fazla
Sana kalmış. Huyunu suyunu biliyorsan ona göre karar ver. Bazen kadın duygularından çok mantığını devreye sokar. Sana hayır der mesaj da içinden aslında evet demektir o. Bu ince mesajları yakalaman lazım
Attığım kadarıyla bugünkü konuşmada sence bi ışık var mı
Orada ince bir nüans var. Birlikte karar verdiğimiz gibi diyor. İlişkide otoriter taraf olmalısın. Kıza yol göstermen lazım. Kız ne dese tamam demişsin. Kendin fikrin olsun. Onun istediğini sen istemiyorsan söyle. Korkma
Konuştuğumuz gibi olayı şu senin iyi biri olduğunu hissediyim bi süre konuşmayalım demişti bu arada teşekkür eserim seni ekleyebilir miyim kardeşim
Rica ederim. Sen kendin ol. Hissetme işini ona bırak. Madem gönlün kızdan yana, yanlış yapmadan bekle. Maalesef bro. Siteye benim hatun için geldim. Ondan başkası ile takiplesme ve konuşmama sözüm var ona. d
Tamma kardeşim o zaman yardım alırım senden yazarken
Benden alma. Ne diyorum. İçinden geldiği gibi davran. Kimseden yardım alma. Bırak kız gerçek seni görsün. Severse gerçek seni sevsin.
Tamma kardeşim dönerse benimdir dönmezse benim hiç olmamıştır
Aynen. Seven kadın seni kaybetmek istemez zaten. Sen kendin ol. Dürüst ol. Kaybederse o kaybeder dürüst bir adamı 😉
Tabiki haklısın kardeşim gelişmeleri yazarım sana
Yok daha bana yazmana gerek yok. Mutluluklar dilerim sana. Haydi eyvallah
Teşekkür ederim kardeşim umarım
Görüşmek istemiyor bence ısrar etme
Şu an için falan yazmış ya o beni düşündürüyor bide ilk yazıda 1 hafta geçsin falan diye
Biraz bekle, 1 hafta sonra yine yaz istersen. şu an uzerine gitme ama biraz sakinleşsin düşünsün. Neden ayrılmak istedi
Anlatıyım internetten tanıştık h sonu görüşecektik numaramı almıştı yarı yolda az kaldı dedim bana hastayım gelme geri dön dedi bende o gün sinirden biraz içtim sinirlendim sert davrandım ama asla küfür etmedim sonra konuştuk ara verelim korktum senden dedi bende senin yaptığın çok kırıcıydı dedim bi süre görüşmeyelim falan demişti sonra