Birinden hoşlanıyorum ama bana soğuk yapıyor, ne yapmalıyım?

donem sonu baska okuldan transfer gelen bir ogrenci vardi onceden konustugumuz olmustu ama cok samimi degildik cocuk geldigi zamanlar sinav haftasiydi onun arkadaslari ile biraz samimiydim ve bu yuzden onlarla ders calisiyorduk okul cikisi not bahanesi ile her gun yazismaya basladik sinavlar bittigi zamanda yazismaya devam ettik bi sure sonra flort etti benimle ama ben pek o tarafli olmadim 15 tatilde oyun oynadigi icin cok gec cevap vermeye basladi bende kimi zaman gec cevap verdigi icin sıkıldıgımı dile getiriyordum ama yine ayni sekilde gec cevap vermeye devam etti bende bundan sıkılıp onu engelledim ama instadan engel atmamistim bana oradan neden engel attigimi sordu bende ona cok gec cevap veriyodun sana yazma hevesim kalmadi demistim sonra biraz oradan konusup engelini actim bu seyden yaklasik 2-3 gun sonra yazmamaya ve soguk yapmaya basladi okulda yuzume bile bakmiyor eskisi gibi konusamiyorum onunla surekli kisa cevaplar verip kestirip atmasindan biktim ondan hoslaniyorum ama o ilkokul zorbamin kuzeni ondan hoslanmam dogru mu bilmiyorum
Birinden hoşlanıyorum ama bana soğuk yapıyor, ne yapmalıyım?