İlişkinin temelleri daha en başında atılmalı. Bunun için neler yapmalıyız?

İlişkinin temelleri daha en başında atılmalı. Bunun için neler yapmalıyız?

Öncelikle karşı tarafın güvenini kırmayacak şekilde hareket etmek gerekir. Çünkü güven bir defa kırıldı mı o ilişki hep eksik bir şekilde ilerler ve sağlam olmaz. Sonrasında ise iki tarafta birbirlerine karşı saygılı ve nazik davranmalı. İlişkide saygı olmazsa o ilişki normal bir ilişki olarak sayılmaz. Saygısızlık bir süre sonra sevgisizliği de peşinden getirir
Olduğumuz gibi. Ve en önemlisi daima dürüstlük içinde. Bu çizgide başlayan ve sağlam güven yapısı oluşan ilişkinin kolay kolay bozulmayacağını düşünüyorum.
Tabi ki de aslında aşk ve güven gerekir yani kişiler birbirlerini sevmeli ve gerçekten güvenmeliler bunların dışında saygı da olmazsa olmaz yani çiftler birbirlerine her zaman saygı ve anlayış içerisinde olmalılar.
tartışılmayan evlilik yoktur ama tartıştıktan sonra çözüm bulmak oturup konuşmak her zaman için daha güçlü yapar ilişkiyi.
İlişkinin başında hemen öpüşmek sarılmak vs. Bunlar istenmemelidir karşındaki kişi hazır hissedince seni öper, sarılır
Aceleci davranan bir erkek ise sadece cinsellik için sizinle oluyordur bir aşk için değil
Cevap
10Cevap
Sadece her zaman ki olduğum ben en gerçek, içten ve samimi, en doğal ve çekinmeyen ben olmam herşeyi çözer.
İyi kötü, bütün çıplaklığıyla açık olmalı kartlar..
İletişime açık olmak, yargılayıcı ve yönlendirici olmamak, kişisel sınırlara saygı göstermek olabilir.
açık dürüst net.. ne istiyorsun ne istemiyorsun belli olmalı.
Güçlü bir ilişki netlik gerektirir
Güven gelir. Geçmişini bilmeliyim geçmişimi bilmeli yarın eski sevgilisi gelince ağzının payını vermem ve aramızda pürüz olmasını engellemem gerek
Daha ilişkinin başında karşı tarafı esir almaya çalışmamak önemli. Bir şeyler zamanla gelişir olgunlaşır.
Yavaş ama sağlam adımlarla gitmek lazım bir de güven en önemli kriter
Güçlü bir aşk için ilişkinin başından sonuna kadar dürüst olmak gerekir.
Kendinden emin acele etmeden tanıya tanıya saygı duyarak önem vererek
Al işte adam ne güzel temel atmış. Aşk dediğin böyle temellenir, espirili bir yaklaşım
Halay çekerken beraber, asla halayın başını erkeğin yapma. Sen ol. Bu güç belirtisidir
Dozunda cinsellik kesinlikle ama burdaki bahsettigim cinsellikten kastim kucuk hafif opucukler her iki tarafida asiri tahrik eder yerinizde duramazsiniz
En başından sevgiyi hisetettirerek duygularını açıkça konuşarak her şey karşılıklı ilgi olarak atılmalı
Güven verilmesi dürüst olunmalı
Kendin gibi olarak doğal tabi ve içten
Hiç ilişkim olmadı bilmiyorum
İlgisiz davran
Güçlü bir aşk için aşk gerekir işte
Doğal
Dürüst
Mesafeli ağır ve soğuk
Uyumak lazım
Sevişerek 😈
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?