Güncellemeler
+1 yıl
...
Güncellemeler
+1 yıl
Bu kişiyle sevgili değiliz ancak o sevgili olmayı evlenmeyi ciddi düşünmeyi istiyo ve düşünüyo da. Ama ben hep olmıycak havasında olunca vazgeçmiş olma ihtimali var mı sizce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin peşinden koşarken sen bakmazsın
Sen onun peşinden koşarsın o bakmaz
Yazılmamış kural bu bilmiyormusun
Bir insan belli süre çabalar peşinde.. artık baktı olmuyor kendini geri çeker ve içinde bitirmeye çabalar bu sefer...
Sanki artık şey gibi
Uğraşıyorum Uğraşıyorum bi şey olduğu yok, yoruldum, bıktım
Vazgeçtim
Havasında
Yani olmıycak zaten deyip kabullenmiş midir diyosun?
Karışıklık olmayınca vazgeçer tabi insan... Aynen öyle tek çare bu kalıyor geriye olmayınca
Ama başlarda da bizden bi şey olmaz dedim
Biz ikimiz ayrı dünya falan dedim
O zaman çabalıyodu uğraşıyodu
3 ay geçti
3 ayda vazgeçmesi normal mi?
Biz de böyle yaşadık her şey olması gerektiği gibiyken bahaneler vs bir gelip bir gitme... Vazgeçmekten başka çarem yoktu. Benim gibi ona iyi geleni ararda bulamaz daha bu pislik zamanda
Diyorum ki başlarda neden uğraştı. Madem vazgeçecekti?
Burnu havada ise koşmaya bilir zamanla aa o benim peşimden koşuyor ben neden kosayim diyebilir
Yüzük ve fizik olarak beğenilen bi kızım
Acaba onun peşinden koşup aramızı düzeltmeye çalışmak, onu benim gözümde aşağı mı çeker?
Burnu havada biri değil bu arada, orta tipli biri, aşırı öz güvenli falan da değil
**Pardon beni onun gözünde aşağı mı çeker diye soracaktım**
Aşırı özgüvenli değil ve orta birisi ise çok da yüz vermeyip barisabilir sin abi erkekler soyle ki cocuk 10 4 olsun sen 10 7 ya da 6 ol meseala ilgi görünce aaa ben bu kizdan ilgi gördüm daha iyilerinden de görürüm tarzi düşünüyorlar şimdi böylede bak olaya
Ya aslında ilgi göstermememden soğuk olmamdan şikayetçi?
Tamam karşılıklı gosterin ama işte erkeğin yapisi nasil sen simdi ilgi gosterip tamamen sana bağlana da bilir yukardaki dedigim de olabilir cok abratmandan gösterebilirsin mesela samimilesince iyice tamamen gostere de bilirisin bence
Aşırı derecede peşimden koşan birisiydi
Ama soğuk yapmaya başlayınca uzak durunca vazgeçti sanki
Yani bir süre sonra yorulur erkek te hoşlandığı kişi baktin dönmüyor yeni birilerini arayışa girer sende öyle yapmaz misin birisinin peşinden koşuyorsun ama ayni senin davrandığını gibi davranıyor mesela
Doğru, vazgeçilir zamanla
Simdi sen mi aşık oldun
ya da hoslanmaya basladin çocuktan
Yok
En baştan beri hoşlanıyorum ama zor bi insanım
Heee bence çocuğu kaçırma yatirim da olabilir genelde orta tipli çocuklar ilerde harbi taş a dönüyor ve çocuk da sana iligli ise sonra şey olmasin sende çocuk takinti haline gelmesin
Geç kalmadan yazmalısın yoksa zaman seni tarihe yazar..
Çok yüz verme sen yine de
uğraşmaz bi yerden sonra sıkmayın birbirinizi
Bence koşmaz.
Peki sence neden
"Uğraşıyorum Uğraşıyorum bi şey olduğu yok, yoruldum, bıktım
Vazgeçtim"
Havasında davranıyor
Fazla ilgiden bunalır erkek o yüzden
Fazla ilgili olmamamdan soğuk davranmamdan şikayet ediyo?
Ne soğuk olacaksın ne de çok ilgiye bogacaksin. Dengeyi kurman lazim