Sadece 6 aydır Beraberiz ve Bi kere görüştük benle evlenmek istiyor ama ben istemiyorum napmalıyım kafam karışık
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok güzel bir sahnedir buraya cuk oturuyor. Senin birinde aradığın buysa kimsenin yargılamaya hakkı yok. Hele de evliyken güzel kadınların peşinde koşan erkeklerin. Bana sorarsan bu burada sormaman gereken bir şey. Sen gördün mü sevgilim çirkin ayrılmak istiyorum diyen erkek. Hayır onların hesabı farklı çünkü kafaları bu konularda çalışıyor.
https://youtu. be/viUT9Alc1yo00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. 6 ay içinde sadece 1 kere görüşmeniz olmanız da normal değil bence günümüzde maddiyat önemli bunu istemek hakkın asgari ücretle çalışıyorsa muhtemelen senin de çalışmak gerekecek ama yarın bir gün çocuk düşünürseniz de sıkıntıya girersiniz ayrıca senin maaşın onunkinden yüksek olursa yine karşı taraf bunun ezikliğini hissedebilir bu da huzursuzluğu getirir ama sorun şu ki maddiyatı önemsiyorsan sana göre bu konuda yetersiz biriyle neden sevgili oluyorsun eğer ciddi düşünmüyorsan bu durumu uzatma bence.
29 Yorumla- +1 yıl
Benim ailemin maddi durumu iyi olduda ne oldu dış görünüşümü beğenmiyorum psikolojik sorunlarım var
- +1 yıl
Siz kadınlar parayı öyle seviyorsunuz ki amacınız geçim sıkıntısı değil rahat para harcayamamak ! neden maaşı düşük diye ezik hissetsin herkes siz mi? sonuçta severek evleniyorsun bir dünya borca sokuyorsunuz adamı bir de üstüne maaşınızdan koklatmıyorsunuz eve faydanız yok.
- +1 yıl
vasıfsız mı? senin aylık gelirini ben 1 haftada kazanıyorum boş yapma. sen 250 grm ına güveniyorsun ama ben kişiliğime güveniyorum. para için g***nüzü satarsınız
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART az önce ben hani çalışmıyordum be oldu gö toşşşşş 😅😅 bak sevgili canım arkadaşım sen bunları her kime ithaf ederek yazıyorsan burası o kişi değil belli ki biri seni sağlam harcamış ha haketmişsin o belli ama ithaf ettiğin kişi bunları okumuyor okumayacak sen bırak g***nü satmayı tüm varlığını satarsın sarıyorsun da ama beş para etmez senin gibi GOYVERENNNLER sadece kullanılıp atılır hadi git başka kapıda anırmağa devam et VASIFSIZZZZ
- +1 yıl
+1 yılTabiki de normal. Para yoksa aşk da yok. Parası yoksa mutlu olamazsınız iki tarafında maddi durumunun iyi olması lazım. Mesela ben maddi durumunun iyi olmasını isterim ama onun parasını harcamak istediğim için değil diyelim ki bir yerlere gidiyoruz ben birşeyler alabiliyorsam o da alabilsin
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman düşüncelerini onunla paylaş bilsin buna rağmen hala evlenmek isterse seninle evlen ama 6 ay çok kısa bir süre nişanlanmak ve evlenmek için. En azından aradan 1,2 yıl geçmeli.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
74Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal sizin kararınız. yani maddiyat önemli ama eğer bunu bilerek sevgili olup şimdi vaz geçiyorsanız hata sizin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl6 aydır berabersiniz bu 6 aya kadar onunla beraber neden oldun şükretmen lazım evi geçindirecek bi asgari maaşı bile olsa yeterde artar ama şuda var maddiyatlı biri olsa yarın birgün o maddiyat gitse ne olucak seni seven biri varken maddiyatı düşük diye ayrılmak istiyorsan ayrıl o zaman onu üzmüş olursun ama şunu bilki ayrıldıktan sonra pişman olursun bir gün o başkasıyla evlenip maddiyatı iyi olursa senin hangi durumlara düşeceğin belli olmaz afrikadakilerin haline bak bide sen şükretmelisin seven insan ne olursa olsun yarı yolda bırakmaz. Bu hayat ekonomi yönden zor maaş bile yetmiyor ama aç da kalsan tokda kalsan herşeyin bi zorluğundan kolaylık gelir. Çok düşün maddiyata önem veriyorsan ayrıl sevgin bile yoksa senin onla bi ciddiyetliğin yok demektir.
35 Yorumla- +1 yıl
maddiyatı da geçtim zengin biriyle evlendi adam her gün şiddet uygulasa hayatını zindan etse ne yapacak? cidden bu kadınların cok büyük bir kısmı paraya tapıyor para için g**ü s**tirir tabiri var ya aynen geçerli bunlar için. sözüm size değil böyle yapanlara
Cevap sahibi+1 yılZengin biriyle olsada o zengin olanın ne varlıği ne varsa Allah elinden alır hiçbirşeyi kalmaz aynen şiddete maruz kalsa herseyi düşünmek lazım herşeye paraya bakılırsa ohooo ölüncede o paralar nerede ne yolunda harcandı hesabı sorulucak zengin adam ve bi hizmetci var zengin adam diyor ki ben ölürsem benle mezarda yatana mirasim onun olur dedi hizmetcisi yatti daha ipin hesabını verememiş ne yolunda kullandı diye sonra hizmetci diyor ki ben bişe istemiyorum düşünün haklisinizda para için biriyle olacaksan o kişinin parası yok diye ayrılıcaksan o zaman sen çaliş al her şey bedavadan gökten para yağmaz yağmur gibi hersey olacaksa helalden olsun haram para huzur getirmez faiz misali.
- +1 yıl
Sizin gibi helal haram bilen kadın sayısı cok cok az inan bulamıyoruz. cok aradım herkes hazıra konmak istiyor kaç tane sevgilimden bu yüzden ayrıldım 5 bilezik 7 bilezik 4 bilezik baban alsın sana dedim ayrıldım. ben parayla bir kadını satın alacaksam o kadın benim hayatımda olmasın. çalısırız 10 tane bilezik yapar koyarım evime ama benden kızına fiyat biçmesin kimse. Ben hayatımda sadece bir şey istiyorum eşimle huzurlu mutlu saygılı sadakatlı sevgili bir evlilik olsun. ama nerde öyle bir kadın cıkacak karsıma ölünce artık...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah karşınıza gönlünüzdeki gibi biri çıkarda evlenirsiniz hayırlısı herşeyin evlilik olsa bile başını koyacak bi evin olsun bide geçinebilecegin bi para tamamdır evde huzur mutluluk varsa o bereketiyle gelir ki zaten fazlasında gözümüz olmasın olursa bu aç gözlülük olur bilezik alınsada evlendigin zaman zor durumda kalırsan bozdurursun bi adım atacaksan ortak kararla atılmalı beraber herşeyi aşmalı her şey önüne hazır gelmez Allah hayırlı insanlarla karşılaştirsin
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 1 yatak bir banyo ve mutfak dahi olsa önemli olan evde huzur olması.. altın varaklı olsa da her şey evde her gün kavga huzursuzluk ve mutsuzluk olacaksa o para olmaz olsun. derim. sizin gibi hayatında sadece huzur ve mutluluk düşünen bir kadın gerçekten çok ender bulunur. sizinle kaliteli bir sohbet etmek isterim açıkçası.
Anormalsin knk aha ki zengin biriyle evlendin fakir olamayacaginin garantisini verebilir misin vermezsin hadi onuda gectim zengin olup sana i... t gibi de davranabilir secimlerini duzgunce kullan tabiki seni gecinidiricek maasi olsun isteyebilirsin ama fazla yukseklerde uçma dibi görürsün çakılırsın.
52 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklısın ki tebrik ederim seni
+1 yılErkeklerin, kadınların para beklentisine bu kadar kızmasına anlam veremiyorum çünkü bir çoğunuz kızlarla aşık olmadığınız halde sadece seks yaşamak için ya da fiziği ilginizi çektiği için aşıkmış gibi davranıyorsunuz. her şey eşit ve adil bence zırlamayı kesin artık!
11 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim insan sevdiği kişiyi her koşulda sever. İster fakir olsun, ister evi olmasın, ister çok borcu olsun, istersen de zengin olsun hiç fark etmez. Birini gerçekten seviyorsan onun bu tür sorunlarını eleştirecek şekilde hareket etmezsin. Onun bir sorunu varsa onun yanında olup ona destek göstermelisin. Ama bilmiyorum, senin kararın istediğini yap
10 YorumlaKatılıyorum
Fakat senin maddi gelirin de yüksekse bu şekilde bir karara varman oldukça normal bu zamanda aşk diye bir şeyin olmadığına emin olduğumuz için teknik olarak aşk evliliği diye bir şey de ortadan kalmış oluyor
(Senin bi gelirin yoksa araban yoksa evin yoksa karşı tarafın bunlara sahip olmadığı için böyle bi seçim yapabilme hakkının olmadığını gösterir.)10 Yorumla
+1 yıl6 ay çok kısa bir süre ve bu sürede kimse kimseyi tanıyamaz aynı zamanda ciddi anlamada açlık sınırının altında bir para kazanıyorsa sıkıntılı bu yıllarda kira, faturalar ve daha bir sürü şey var kısaca evlenmek için daha çok erken hem daha 6 aydır çıkıyorsunuz doğru düzgün sevgilin hakkında bir şey bile bilmiyorsundur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. sevgilinin maddi durumuna baktığına göre senin de işin gücün yok muhtemelen ayrıl bence de, sonra evlenince çocuk yapıyorsunuz olan çocuğa oluyor
50 YorumlaGerçekten sevsen bunu düşünmezsin bile ayrıl bencede oğlan büyük bi beladan kurtulsun
27 Yorumla- +1 yıl
@gribordo Allah ayağına taşa takmasın alnından opecegim yorum
Soran+1 yılBenim senin baban gibi fakir değil burada bir anlaşalım belki bundan dolayı sormuş olabilirm bu soruyu de mi küçük beynin algıladı mı 😄
- +1 yıl
Parayla herseyi satın alacagınızı sanıyon dimi senin beyinsiz oldugun cok net vebenim durumumu bılmıyosn nasıl bi zihniyet yaaa bak deprem oldu rezidans bile yıkıldı yani para bazen gecersiz oluyor bu dünyada gecerli keşke sende ders alsan bunlardan her şey para değil o cocukta senı hal etmiyor ztn ınş gercek yüzünü görür
- +1 yıl
@gribordo sana bakınca kendimi görüyorum keske gercek hayatta karşılaşsak aradigim kiz sensin valla boş ver be gri bordo zengin olan zaten zengin oldugunu söylemez belliki fakir kiz 😉
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Siz kadınlar böylesiniz. Sizin Duygularınız para para para. Belliki sende zil sin paralı koca arıyorsun. Ama rahat ol senin gibileri hemen anlıyoruz ;)
015 Yorumla- +1 yıl
Aşk karın doyurmuyo bil diye söylüyorum bu dedigim tabi kizin davranisini hakli cikarmiyo lakin erkeğin de gayret göstermesi gerekiyo sadece kız icin demiyorum kendisi içinde göstermeli bir şeylere atılmalı hicbir sey oyle oturdugun yerden elde edilmiyor bu donemde, Türkiye sartlarinda hem kadinin hem erkeğin calismasi gerekiyo zaten
- +1 yıl
Erkek ne yapsın? Patronun üstüne yürüyüp zam yap lan mi desin? ya da hırsızlık mi yapsın? Ülkenin şartları ortada dedin. Güzel dedin. Ülkenin %56 si asgari ücret ile çalışıyor. Kız belli yatışçı. Belliki durumu iyi koca arıyor. Siz ne kadar mantıklı konuşuyorsunuz. Eleman dikkat ettiysen? Tembel değil. Elinden gelen bu kadar. Bugün yeni mezun mimar mühendis asgari ücret ile zor iş buluyor.
- +1 yıl
Yok tabi ki öyle demiyorum. Demek istediğim hiçbir tarafta zengin olmak zorunda degil. Sahsen böyle hemcinslerim adına çok uzuluyorum evlenince surekli kocalarından harçlık bekleyecekler, ne kadar gurur kırıcı. Ben her iki tarafında kendisini gelistirmesi yonundeyim sadece. Bu zor dönemde surekli calisip ev geçindiren erkekler adına da üzüldüğümü belirtmek istiyorum. Gercekten çok zor. Canim hemcinslerim zamanında bulusmaya cıktıgı erkeğin hesap ödemesini beklemek yerine bir şeylere atilsaydi azcikta olsa faydası olabilirdi karsi tarafa.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum bana göre önce kariyer sonra evlilik. o da dogru kişiyi bulursam. Siz “siz kadınlar böylesiniz.” diye genelleme yapınca öyle bi acıklama yapmak zorunda kaldim
- +1 yıl
@bosverseneismimimm Eğer ki karı koca sırt sırta verirse para kazanmak cok kolay. gül gibi de geçnilir ama sen adamı borca sokup altın istersen ev istersen hazıra konmaya calısırsan kusura bakma 30bin geliri olsa da yetmez. oyüzden kadınlar da elini taşın altına koysun hep erkekten beklemeyin siz de bireysiniz. Ben hayatımda çalışmayan kadın istemiyorum hiç bir erkek istemez. babasının evinde prenses gibi bakılıyorsa babasının evinde yaşasın öyle devam etsin !
- +1 yıl
Eee ben de aynı şeyi dedim zaten yukarda
- +1 yıl
@bosverseneismimimm Ne diyorsun sen? Adam ne yapsın, hırsızlık mı yapsın, para mı çalsın, yoksa karısını kızını kerhaneye mi yollasın? Siz kadınlar da aç gözlü olmayıverin.
- +1 yıl
Yukarıda yazdıklarımı anlamadığına göre apt@l olmalısın. Yukarda her iki tarafında çalışması gerektiğini söylemişim daha ne söyleyeyim acaba? Hep erkek çalışsın kız da yesin mi dedim? Yoo. O başta dediğim evde boş boş oturup evlilik hayalleri kuranlar içindi.
- +1 yıl
@bosverseneismimimm Ben ilk mesajını okudum. Sonrasına bakmadım bile. İlaveten sen kimsin de hakaret ediyorsun?
- +1 yıl
Okumaya tenezzül etseydin yanlış anlamayabilirdin ve ben de sana apt@l demek zorunda kalmazdım. Aynı fikirde olduğumuz halde ne bu tepki?
Soran+1 yılSen kimsin de bana hakaret ediyorsun aşşa ğılık adam benim sadece babamın 5 tane evi var benim çalışmama gerek mi var acaba tabi ki istiyeceğim karşı taraftan en azından fakir olupta zengin birini aramıyorum
- +1 yıl
Busunuz işte. Sizin malınız değerli olur. Babanın 5 dairesi var he :) yemişim babanın dairelerini. Benim tek villam babanın 5 dairesini alır. Bir deprem olur görürsün daireyi. Ama benim villayi kendim yaptım kale kale. ;) Bir temel atmışım aklın gider. Ben çalıştım da yaptım. Evlendiğim kişiden de hiç bir şey beklemem. Ceketini alsin gelsin. Malda mülkte gözüm yok. Şükür kazanıyorum. Size yetmemiş belli
+1 yılAçık açık söyle senin gözün bende benimse yükseklerde De.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana maddiyatçi peynir bilmem ne diyenler var da dinde erkek evi geçindirmekte yükümlüdür. Maddi açıdan gelecek göremediğin biriyle evlenmek seni düşündürecektir elbet ama böyle ise hiç yola çıkıp o çocuğa umut vermemen gerekirdi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Her ne kadar biraz acimasiz bi bakis acisi olsa da, hayatiniza beklentilerinize gore insan almak gerek. Iliskiden beklentiniz maddiyatsa buna uygun birini alin 🤷🏼♂️
00 YorumlaNe kadar tantana yapmışlar ya istememek en doğal hakkın para her şey olmasa da çok sey... Erkekler kadında güzelliğe bakıyor kadında maddiyata bakabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Altı ayda bir kez görüştünüz ve evlenmeyi mi düşünüyor ?
10 Yorumlanormal değil karşı tarafı değersiz hissettirmek bana kız arkadaşım bunu hissettirse bir dk yanında durmam ayrılırım
10 Yorumla
+1 yılNormal degil sevmedigin icin ayril ama maddi durumu icin ayrilmak yerine bende calisip destek olurum demeni tercih edersim yakisir bi durum degil
00 Yorumla
+1 yıl@bhrrrm
Ultra yağlı k*ş*r konustu yine mahallede vermediği kalşmamış bana konusuyor00 YorumlaSevgin sadece para üzerine ise ayrıl ne diyeyim..
00 YorumlaYa şöyle çalışıp para kazanmiyorsa ayril ama calisiyorsa ayrilma emek vermiyorsa ayril
00 Yorumla
+1 yılMaddi durumu için evleneceksen hiç evlenme zaten. En ufak zorlukta boşanırsınız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık açık söyle 👍
Maddi durumundan dolayı istemiyorum de.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir yani tercih senin bedensel mi isteni yaparsın
00 Yorumla
+1 yılBulmuş bunuyorsuz vizede saçma samimiyetsiz ve ilgsiiz sevgisiz herifler denk gelir hep
03 Yorumla- +1 yıl
ilgiye boğduğum , güzel sözü ağzımdan düşürmediğim kız , ileride evlilik düşündüğüm kız peşinen mehir parası istedi benden. ayrıldım hemen! bu kadınların belli bir kısmı neden böyle. adam gibi sevebileceğimiz kız kalmadı cidden.
- +1 yıl
@AydınlıkMYHEART yazık valla bilmiyorum bende
- +1 yıl
dinleri imanları para olmuş tamam sevgi karın doyurmaz buna katılıyorum ama 1 sene sabredip b eraber çalıssalar 100bin tl en az kenara koyarlar ama bazı kızlar hazıra konuyor. Sana neden abuk subuk erkekler denk geliyor. sohbet etmeden mi hayatına alıyorsun acaba?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece maddi durumu kötü olduğu için mi evlenmek istemiyorsun ya da başka sebeplerde mi var?
Benim sana tavsiyem sana maddi yönden bakamicak bir insanla evlenme gerçekten de aşk karın doyurmuyor günümüzde maddiyat gerçekten çok önemli ister katılın ister katılmayın ama gerçek bu hele hele Türkiye gibi bir ülkede yaşıyorsan maddiyat gerçekten çok önemli00 YorumlaSevgili olmadan önce deseydin ki paran varsa seninle olurum yoksa olmam :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl50 bınlıra maasım var aslada evlendıgım kısıtı çalsııtırmam hatta ılkokul mezunuda olabilir duygularınıza marka etıketı koymayın bir alısveristen fazla şeydir aşk
01 Yorumla
+1 yılYeteri kadar maddiyat varsa iyi bir insansa ayrılma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS*ktr et aynısını yaşadım acıma ben onun işi yok nasıl evlencez diye uzulurken o beni aldatmış meğer halbuki bana uygun değildi zaten bunu bile bile devam etmek aptallık olur
32 Yorumla
Soran+1 yılSeni seviyor muydu peki
Cevap sahibi+1 yılBaşlarda evet sonradan değişti
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçinden gelmeyen bir evlilik yaparsan zaten pişman olursun. Bu devirde kim ne derse desin para önemli maalesef
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılparalı bulacağında seni aldatacak
sadakat bekleme
bol paralı bir insandan
sonuçta onunla parası için olduğunu biliyor00 Yorumla
+1 yılGayet normal bişey maddiyat önemli. aşk karın doyurmuyo.
31 Yorumla
+1 yılSevmiyosan normal. Sevgide bi yere kadar rahat yasayamadiktan sonra ne anlami var ki
20 YorumlaGerçekten seviyorsan maddi durumunu önemseme birlikte bir şeyler yapabilirsiniz. Eğer istemiyorsan evlenme ve bidahakine maddi durumunu önemsemeyecek kadar daha çok sevdiğin birisini bul.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu durumdan dolayı ayrilman onu daha beter etkiler başka bir şekilde ayrıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRuhunu paraya satan bir hatunsun belliki. O çocuktan uzak dur. Çünkü ona zarar verirsin.
012 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim zamanında benden mehir parası 4 bilezik istedi ve nikahtan önce... s***tiri çektim hemen.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBenim nişanlım da mehirde süre belirlemeye çalışınca bu durum gücüme gitti. Bambaşka sorunlar da vardı. Ben de nikaha yakın bir zamanda nişanı bozdum.
Cevap sahibi+1 yılO eski nişanlımın babası bir keresinde babama "kızı zengin yere vermek lazımmış" demiş. Adamı bir görürsem milletin içinde tonlarca lafı yüzüne söyleyip suratına tükürmek niyetindeyim.
Cevap sahibi+1 yılAç gözlü kadınlar erkeğe kadınlık yapamıyor maalesef.
Cevap sahibi+1 yılNişanı atarken ana avrat küfür etseydim daha mutlu olurdum.
Cevap sahibi+1 yılAnnemle babamın emekli maaşıyla yıllar içindeki birikimlerinin hesaplarını yapmış kafasında, daha ne diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılMehir haktır, kimse bir şey demez fakat aç gözlülük iyi bir şey değildir.
Cevap sahibi+1 yılO gün bugündür ağzına gereğinden fazla para kelimesini alan kadınlardan uzak duruyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılSenin ve ailenin maddi durumu iyiyse evlenebilirsin. Cok para bas agritir..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl6 ayda 1 görüşme ve evlilik kararı almak vallahi bravo:-):-)
00 Yorumla İlerde sana sorun yaratabilir çünkü bu durumdan pek memnun değilsin ve evlenmek zorunda da değilsin bunu unutma önemli olan senin mutluluğunn
00 YorumlaBence normal değil evlenmek için üç şey önemli hırka aş barınak bu İslam dinine inanan Muhammed peygamberin sözüdür bunlar varsa geri kalanını düşünme
00 YorumlaSana ultra zekice bir fikir vereyim Evlenme o zaman bu kadar beyinini kullanmana bile gerek yok kalbini dinle
00 YorumlaYani yol yakınken ayril başkasının zamanini çalma. Bundan sonraki iliskinide beklentilerinin uzerine kur. 6 ay devam ettirmiş olman bile saçma.
00 Yorumla
+1 yılSevgi para değildir eğer parası yok diye ayrılmak istiyorsan o zaten sevgi değildir
10 YorumlaNormal değil onun açısından senin gibi birinden kurtulması iyi olmuş
10 YorumlaMaddi durum önemli bir faktör ve 6 ayda 1 kez buluşmak zaten sevgili değil arkadaşsinız
00 Yorumla
+1 yılFakir adamı sadece annesi sever lafı doğru sanırım :)
00 Yorumla
+1 yılÇok saçma bir düşüncen var bence sen çok mu milyonersin önce bu soruyu sor kendine
00 Yorumla
+1 yılParayı... Kişiler sever sende onlardan birisin büyük ihtimalle saygı duyarım.
00 YorumlaKadınlar paraya bakar artık bir şey demiyorum zengin birini bulabilirim diyorsan ayrıl
00 Yorumlanormaldir tabi herkesin istekleri farklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPara işin içine girdiyse o iş zaten bitmiştir
20 Yorumla
+1 yılBi’ kez görüşmeyle evlenmek mi istiyor ahsjfv
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet beni çok sevdiğini söylüyor
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılMaddiyst mı mesele sanki başka bir şey de var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan, seviliyorsan büyük yanlış bana göre.
00 Yorumla
+1 yılHayat senin karar senin
00 YorumlaBitane para avcısı daha
00 Yorumla
+1 yıl6 ayda evlilik kararı mi alınır mis
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılmadem böyleydi niye en başında beraber oldun hocam
00 Yorumla Senin maddi durumun nasıl peki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Normal artık. Ortalık paraya tapan insan dolu
00 Yorumla- Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden maddi durumunu düşük gördüğüm için ayrılmak istemem normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler