Kibir değil gizliyim beni tanımaları için söyledim kapalıyım diyince ihtimali daha çok azaltacaklardı ve özgüvenle kibir farklıdır ben herkesle arkadaş olurum ama kızların çoğu olmaz
öz güven başkalarının senin hakkındaki olumlu ifadelerinin senin üzerindeki veri değerinden beslenirken oluşturduğun davranış modelleriyle ilgili. kibir ise; bu olumlu ifadelerin ve "kendi olumlu çıkarımlarının" (ki bu çok yanlış, insan kendini asla tamamen objektif değerlendiremez) sözlü ve doğrudan davranışlarıyla ilgili. gizli olman bu gerçeği değiştirmez, davranışın gerçekleşeceği ortamı konforlu kılar sadece. öz güzelliğinin diline yansımasıyla arkadaş olma mekaniklerinin de pek alakası yok aslında
Köle mi. Sen kendine köle arıyorsun. Yatakta ve evde hakim olan erkektir ve öyle olması lazım. Sen yöneteceksen ondan erkeklik bekleme. Sen onu becer o zaman
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
yaşça küçük birisi sana aşık olsa ne olacak
adam daha hayatını kazanamamış
aşk karın doyurmaz
ne bilelim babalık
şu cümleden sonra kim olsa bakmaz sana zaten...
🙂
kırdıysam özür dilerim ama kibrinin çirkinliğinin, yüzünün güzelliğine haksızlık etmesine izin veriyorsun. bundan bahsetmek istedim
Kibir değil gizliyim beni tanımaları için söyledim kapalıyım diyince ihtimali daha çok azaltacaklardı ve özgüvenle kibir farklıdır ben herkesle arkadaş olurum ama kızların çoğu olmaz
öz güven başkalarının senin hakkındaki olumlu ifadelerinin senin üzerindeki veri değerinden beslenirken oluşturduğun davranış modelleriyle ilgili. kibir ise; bu olumlu ifadelerin ve "kendi olumlu çıkarımlarının" (ki bu çok yanlış, insan kendini asla tamamen objektif değerlendiremez) sözlü ve doğrudan davranışlarıyla ilgili. gizli olman bu gerçeği değiştirmez, davranışın gerçekleşeceği ortamı konforlu kılar sadece. öz güzelliğinin diline yansımasıyla arkadaş olma mekaniklerinin de pek alakası yok aslında
Kibirli insan insanları küçümser arkadaş olmaz dışlar özgüven sadece kendini sevmektir canım bb
tamam
maşallah.. neyin faklı.. heryerin kapalı?
Zorr
Niye
Kaç yaş küçük
3-4
Makyajsız seni beğeniyor mu
Öyle biri karşıma çıkmadı ki daha
Bu arada zaten makyaj yapmam günah be
Makyajsız asılsın?
Nasılsın
3 4 yaş küçük birini neden istiyorsun. Kontrol sende mi olsun istiyorsun
Çünkü erkekler erken yaşlanıyor ve ben gençliğimi yaşayamadım
Kocan olsun ister miydin 3 4 yaş küçük biri
Tamam da evde senin sözün mü geçsin istiyorsun
Evet
Senmi kocalık yapıcaksın ona
Yoo erkeği zaten dişisi yönetir
Neden böyle bir şey istiyorsun. Kılıbık mı istiyorsun
Sana göre. Yatakta başarılıysa onu doyuruyorsa erkek onu yönetir
Alakası yok. Kılıbıkla da alakası yok. Erkek seviyorsa köle olur
Köle mi. Sen kendine köle arıyorsun. Yatakta ve evde hakim olan erkektir ve öyle olması lazım. Sen yöneteceksen ondan erkeklik bekleme. Sen onu becer o zaman
Ayaklarına masaj yaptır o zaman birde
Ne diyim. Senin görüşün.
Sen dindar birisin sanırım
Evet.
He pardon o zaman. Açık konuşmadım bilseydim. Tabi herkesin görüşü kendine
Oo ben okurken bile aşık oldum 😀
Sen genden 2 yaş büyüksün ama😀🫡
Olsun tatlım. konusalım istersen
Kendinizi övmeyi seviyorsunuz sanırım
yaş kac?
22
neden yaşca kücük mesela kac yas olsun istiyosun
Çünkü erkekler erken yaşlanıyor
16 iyimi
Çüş kşhlhj
ee kac olsun istiyorsun dlelwşfşşed
19
ama doyurman lazım iyice
Senin yaş kaç bende evlenmeden olmaz öyle şeyler
18 benim tamam sadece konusalım bizdee merakımızı gideririz 😅😉
Skksksnd zengin misin
bu işler duyguyla zevkle daha güzel degilmi ya para girince tadı kalmıyor be dşelwşws
Para olmayınca hoşlanmıyorum ya güçlü görmem lazım
ee o zaman bende para veriyorsam * gibi kullanmam lazım seni buna izin verirmisin küfür seviyormusun?
İzin vermem izin verecek çok kaıdn var
sadece konusma nolcak beeeee
Yazdım
simdi gördüm tamam