Ayrıldığımızda ev (arkadaşı hakikatten iğrenç bi çocuk), buna instagramdan abla dedikleri bi tanıdığin kızını atmış resmen "kız hakkınd s.. kelim bilmemnapalım baldız oluruz "falan yazmış o süreçte hala arıyodu beni. "Kız cok guzel demis. " benim eski sevgilim.. kız sevgili yapmış kızı kaptılar demiş.. Ben barıştıgimizda aldim zorla sifresini, şok oldum. O cocugun mesajlarına bakmam gerekirdi harbi sapık cunku. Şimdi de vermem şifremi diyor. Şifre özeldir sosyal medya özeldir diyenler ikilesin sorudan.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gercekten seni seven birinin senden saklayacağı en küçük birsey olmaz korktugu birsey olmasa o şifre de verilir telefon da ortada durur bazı şeyleri anlaması cok basit
Sorun cikarmayacagini bilsem cabalardim diyor :') nası basit bi insanmış bu.
Çabalamak daha fazla kandırmak için mi bence böyle bir insanin hayatında yeri yok sevgi ask boyle birsey degil eger sen başına birsey geldiginde benim yanımda bu var diyemeyeceksen surekli kafanda soru işareti bırakacaksa yaşanan hicbirseyin anlami yok
Böyle diyen biri tekrsr aldatir dimi
Soyle dusun diyelim aldatmadı ama hep gizli saklı buna benzer durumlar yasadin ne kadar sure devam edebileceksin surekli aklin da soru işareti ile mutlu olabilecek misin
Zaten orada sana net bir sekil demis isine gelirse diye durum tam tersi olsa bi de o yönden dusun bunları sen ona yaşatmış olsan bunları da sen soylesen o kabullenir miydi
İster güven ister güvenme diyo hala da ha sevgili olabilcek mısın bununla
Olamam asla saklayacak belli
Ay midem bulandı okurken Allah sabır versin bacım
Sall
fırtlatma mı bu
Fırtlatma
Neyy
Yaa yazamadim fırlatma