Oturma bilmedigin yere körün delige zorladığı gibi zorlar boş ver sen onu yapma oyle şeyler
0
15 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ayrilsan da birgun bunu biriyle yasayacaksin ama evlenince ama sevgili ya da nisanliniken yasayacaksin yani sirf bunu istedi diye ayrilma sadece senin icin dogru kisimi ona karar ver seni hakediyor mu senden istediği seye deger mi bence baska seyleri düşün
Ya bu erkegin istedigini bir baskasi da isteyecek onemli olan senin dusuncen ne istedigin bunu birgun yasayacaksin ama kimle yasayacaksin ve ne zaman evlenmeden asla yasamam benden hicbir sevgilim isteyemez diyosan ayrıl
İstemediğimi söyledim özür diledi. Sürekli baskı yapıyor dudaktan öpmek falan. Eğer bir daha böyle konular açarsa net ayrilcam. Önceki ilişkisi unide olmuş 1 yıl. Demek ki her şeyi yapmışlar. Bu beni daha çok üzüyor ama günümüzdeki erkekler de böyle. Kimse temiz değil.
Bu cocugun niyeti cinsellik bi kac ay daha ayni sekilde dik dur opmesine felan izin verme zaten o ayrılır senden bilmiyorum 2 ay surede ne kadar bulustunuz neler paylastiniz ama ben ilk 1 ay icinde sevgilimin elini tutamamistim bile
2 ayda 9 kere falan buluştuk. En fazla arabasına bindim ama saygı vardı aramızda söyledim ona zaten eğer saygısızlık veya yaklaşım yaparsan tokat yersin diye. 1 kere arabasına bindim o kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ayril adam kicagina oturcak kiz bulsun. yazik cocuga
keyfine bak kucağında tecavüz edecek hali yok ya :)
Amacini belli etmiş hosuna gitmediyse engelle
Amacı başka cinsel. durtuleri ağır basmaya başladı s. et gitsin
Sen 21 yaşında gencecik zararsız bir kızsın
Oturma bilmedigin yere körün delige zorladığı gibi zorlar boş ver sen onu yapma oyle şeyler
Ayrilsan da birgun bunu biriyle yasayacaksin ama evlenince ama sevgili ya da nisanliniken yasayacaksin yani sirf bunu istedi diye ayrilma sadece senin icin dogru kisimi ona karar ver seni hakediyor mu senden istediği seye deger mi bence baska seyleri düşün
Ayrilmiyim mi
Ya bu erkegin istedigini bir baskasi da isteyecek onemli olan senin dusuncen ne istedigin bunu birgun yasayacaksin ama kimle yasayacaksin ve ne zaman evlenmeden asla yasamam benden hicbir sevgilim isteyemez diyosan ayrıl
İstemediğimi söyledim özür diledi. Sürekli baskı yapıyor dudaktan öpmek falan. Eğer bir daha böyle konular açarsa net ayrilcam. Önceki ilişkisi unide olmuş 1 yıl. Demek ki her şeyi yapmışlar. Bu beni daha çok üzüyor ama günümüzdeki erkekler de böyle. Kimse temiz değil.
Daha ilişkimiz 2 aylık
Bu cocugun niyeti cinsellik bi kac ay daha ayni sekilde dik dur opmesine felan izin verme zaten o ayrılır senden bilmiyorum 2 ay surede ne kadar bulustunuz neler paylastiniz ama ben ilk 1 ay icinde sevgilimin elini tutamamistim bile
Tamam canım zaten ayrılır yaa bakalimm
Yani ilişkini felan bitirmek degil niyetim anlattigin kadariyla yorum yaptım ayrılırsa da hic canını sıkma bence
2 ayda 9 kere falan buluştuk. En fazla arabasına bindim ama saygı vardı aramızda söyledim ona zaten eğer saygısızlık veya yaklaşım yaparsan tokat yersin diye. 1 kere arabasına bindim o kadar
Ne dersen de derdi cinsellik
Ayriliyim o zman en iyisi
Bak benim lafimla ayrilma brn ayırıyormusum gibi vicdanen kendimi kötü hissederim karar senin kararın
Yok be teşekkür ederim sen de hep böyle kal temiz kimseye kötü bir şey yapma 🤗 hiç de kendini kötü hissetme
Cok onure oldum teşekkür ederim uzun zamandır duydugum en güzel söylemdi sağolasın tamam kötü hissetmem
orada mısın
Sonra türk kızı kendini en güzel, en kadınsı sanar. Bildiğin arap kızı.
ciddi misiniz?
otur canım sende :D
Daha neler
nıyekı ne olcak bebek gıbı sever senı
Ablacım bu devirde öyle bir şey yok ben elletmem kendimi
Ciddi misin
Hırt diye geçiti verir dikkat et
Neeğ
Sonra zevk alirsin kendin istersin anladın sen
Sen ne dedin ki
Zıplatmak istiyor seni
O senin kucağına otursun