Bende hastane ortamına göndermiştim oradan biliyorum tecrübeyle sabit kız alay konusu olabilir ve buda sen karşısına çıktığın zaman heleki birde karşısına çıktığın yer çalıştığı hastane ortamı olursa bu onu daha çok gergin hale getirebilir istersen gönder tercih senin hayat senin ben birebir yaşadım aynı olayı
@Fenerligenc34 sorun şurada ki size karşı bir şey hissetmeyen kişiye zerre birşeyinizi vermeyin kirli bir eşyanızı bile değmez çünkü bilmeyecek hep sen verdiğine kalacaksın o da aldığyla.
@Yüreğimçocukgibi işte ben gülüşüne bakışına esprilerine aldandım ve gönderdim çiçek fakat yetmiyormuş şimdi bu soruyu soran arkadaşın inşallah boşa çıkmaz bu emeği
@Fenerligenc34 bir kadın birisiyle gülebilir oturup sohbet edebilir fikir danışabilir bu ondan hoşlandığı anlamına gelmez. Kadınlar savaşçı ruhlu erkeği severler.
@Yüreğimçocukgibi çok şey varda bunlar harici ayrıca ben hayatım boyunca o kızın baktığı gibi bir bakışı hiçbir kızda denk gelmedim bana karşı heyecana kapılması falan başka bir kız bana dokunacagi an onu tersler gibi davranıp sonrasında bana dokunuşu falan
@Yüreğimçocukgibi aklımda tutmuyorum ablacım kasma fazla buradaki sorulan şey hakkında fikir beyan ettim sadece o kadar kafaya taksam hala peşinde koşardım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kızın da sana karşı ilgisi var mı peki? Çalıştığım yere gelmişti.. çok sinirlenmiştim.. bunları hesaba katarak hareket edin
Şöyle söyleyeyim sana kızla konuşuyoruz şimdi öyle konuşmadığım bir insan değil öyle olsa haklısın
Önemli olan düşünülmek, ne şanslı kızlar var inşAllah birbirinizin kıymetini bilen bir çift olursunuz
Ben bileyim de gerisi Allah'a kalsın
Öyle deme o da bilmezse sana yazık değil mi
Düşünmen güzel bı biz bir dal alamadık ısırgan otuna da razıyız
Ya ne güzel teşekkür ederim inşallah sanada ince düşünen insanlar denk gelir
😍😍
Isırgan otu salatası yapacaksan hemen alayım 🌹🌹🌹 bunlarlada gül reçeli istiyorum..
Çok ince düşünceliyim coookkk
Çok hoş güzel bir düşünce eminim çok mutlu olacaktır..✌🏻
yeter yaw fazla bile dermişim.. :) sevgi varsa her hediye güzel ve hoş görünür bence
İsyerine göndermek biraz hata be kardeşim umarım emeklerin çaban boşa çıkmaz
Neden peki? Hastane ortamında çalışıyor bu arada?
Bende hastane ortamına göndermiştim oradan biliyorum tecrübeyle sabit kız alay konusu olabilir ve buda sen karşısına çıktığın zaman heleki birde karşısına çıktığın yer çalıştığı hastane ortamı olursa bu onu daha çok gergin hale getirebilir istersen gönder tercih senin hayat senin ben birebir yaşadım aynı olayı
Hangi bölümde çalışıyor yenge ortam yoğun iş ortamımi o yüzden soruyorum
Birini mutlu edebilmek için yeter de artar, çok güzel gözüküyorr
Çok teşekkür ederim umarım beğenir
Çok önemseyeceğini sanmam. Çünkü senin ona karşı hissettiğin şeyi o sana hissetmiyor.
Aynı senaryoyu bizzat yaşayan biriyim hiçbir olumlu etkiye rastlamadım yani anlık belki hoşuna gidebilir ama sonra geçici söner zamanla
@Fenerligenc34 sorun şurada ki size karşı bir şey hissetmeyen kişiye zerre birşeyinizi vermeyin kirli bir eşyanızı bile değmez çünkü bilmeyecek hep sen verdiğine kalacaksın o da aldığyla.
@Yüreğimçocukgibi işte ben gülüşüne bakışına esprilerine aldandım ve gönderdim çiçek fakat yetmiyormuş şimdi bu soruyu soran arkadaşın inşallah boşa çıkmaz bu emeği
@Yüreğimçocukgibi Kadınlar dobra net erkeği seviyorlar bu devirde
@Fenerligenc34 bir kadın birisiyle gülebilir oturup sohbet edebilir fikir danışabilir bu ondan hoşlandığı anlamına gelmez. Kadınlar savaşçı ruhlu erkeği severler.
@Fenerligenc34 aynen öyle net olacaksın.
@Yüreğimçocukgibi çok şey varda bunlar harici ayrıca ben hayatım boyunca o kızın baktığı gibi bir bakışı hiçbir kızda denk gelmedim bana karşı heyecana kapılması falan başka bir kız bana dokunacagi an onu tersler gibi davranıp sonrasında bana dokunuşu falan
@Fenerligenc34 abicim boşa çıktı işte ne hâlâ aklında tutuyorsun?
@Yüreğimçocukgibi aklımda tutmuyorum ablacım kasma fazla buradaki sorulan şey hakkında fikir beyan ettim sadece o kadar kafaya taksam hala peşinde koşardım
Çok güzelll umarım beğenir kız arkadaşın
Kız arkadaşım değil yani sevgili değiliz sadece hoşlanıyorum oda biliyor tabi
Çok güzel görünüyor beğenir
Umarım beğenir
çok tatlı görünyor
Hoşuna gider değil mi
bence gider
Umarım inşallah
Vayy gitmez olur mu gider 😄👌
İnşallah ☺️
Alman bile yeter
Güzel
Gider tabikiiiiii yaaaaaaa banada alsin birileri
Onu düşünüp böyle bir kibarlıkta bulunmuş bu çok hoş ve evet beğenecektir çok güzel
Çok güzelmiş şanslı kızmış 😄
Çık güzel
Umarım beğenir
Beğenir
Keske bana da alan biri olsa nerde yok
inşallah sanada ince düşünen insanlar denk gelir
Yok gelmez
Sanmıyorum
Olur olur güzel
im
Bende bu kadar ince düşünüp hoşlandığım kıza çiçek göndermiştim ama kıymetimiz bilinmedi 😪
Çok tatlı hoşuna gider bence
Çok teşekkür ederim umarım
Annene götür
Güzel keşke benim olssaaaa🤺🤺
Güzell
Çok güzel
Güzel
Hoş görünüyor
Şık gözüküyor.
Güzel
Bence verirler kızı
Çok güzelmiş