Güncellemeler
+1 yıl
Beyler azcık ciddiye alın be suriyeli erkek türk kızı sevgililigi evliliği artışa geçti artık sizin içiniz de daha türk kızıyla bile sevgili olamayaniniz var
Beyler kendinize gelin elin arabı bile sizin kızları götürüyor ben türk değilim ama sizi sevdiğim için uyarmak istedim siz bilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Onlara onay veren ya da bir araya gelen Türk kızının ttaaaaa. Bunun başka açıklaması yok kimse kusura bakmasinn
Haklisin ama artmaya başladı suriyeli erkek türk kızı ilişkisi haberiniz olsun
Selam yemin ediyorum kafamız uyuşuyor nefret ediyorum bu pis kokan habeş maymunlarindan nasıl onurlu türk kızı elin kaçak erkeğinin altina yatabilir kendi memleketinde türk kızları 100$ a alınabilir diye reklam. afişi yapıyorlar dm ulaşır mısın
Hedefim okulu bitirip yurt dışına çıkmak türk kızları istediği kişiyle ilişki yaşayabilir umursamıyorum.
Umarım hedefin gerçek olur
Teşekkürler.
Bunun milliyetle ırkla alakası yok ki, ırkçılık yapmak için iyice zorluyorsunuz artık komik oluyor. 😂
Suriyeli misin niye zoruna gitti
Veya suriyelilerin bile sevgili yapmasına mı alındın?
"araplar bile" diyorsun ya ona takıldım. Bu meselenin ırkı yok. Atılgan olan kendine güveni olan herkes icraat yapabilir.
Kızlarınız arap erkeğine bile bakar mı yani? Ki bakıyor da zaten
İsteyen istediği milletten insana bakabilir.
Tamam yarın güzel bir kızı suriyeli erkekle görürsen benim bundan ne eksiğim var deme o zaman
İyi de kardeşim güzel bir kızın yanindekinin ırkından banene hasta mısın sen? 😂 Kimliğine mi bakacam.
Suriyeli olup olmadığını az çok anlarsin belki veya duyarsın bir yerden suriyelinin o kızı tavladigini
Umrumda olmaz beni ilgilendirmez. 😂
Tamam
Umarım Arap kökenli biriyle evlenip sonradan farkedersin. 😂😂
Suriyeli el değil bizden sayılır.. Lakin sen şöyle biraz uzakta dur.. Bizden değilsin.. Sevgin de eksik kalsın.
Noldu hani türkler sevmiyordu suriyelileri?
Suriyeli bizden mi sayılır hahahaha sen kimsin paşa senden sayılıyor suriyeli
@İmposibleee aynen türkler sevmiyor diye bilirim arapları ama yorumlarda destek çıkanlar var
Sevmiyoruz tabi elin çöl faresini wahabi köpeğini niye sevelim
Bu sitede Suriyeliler hakkında yazdıklarıma bir bak istersen... Gavurlar saman kafalı cahillerimizi istediği gibi yönlendiriyor olabilir ama herkesi kucağa oturtamaz.
Aga sen ne diyorsun ya konumuz ne senin anlattığın ne
@İmposibleee Senin i, çin tarih doğduğun gün başlamış olabilir ama bu ülkenin tarihi 3000 yıllık. 100 Yıl önceki haritayı bi aç bak istersen... Benim topraklarımda yaşayan herkes benim insanımdır... 3 Kuruşluk kıt beyniniz ile kimin ekmeğine yağ çaldığınızı bilin de konuşun... Zavallı satılmışlar.
Tamam bacın varsa suriyeli erkekle evlendir aga
"Aga sen ne diyorsun ya konumuz ne senin anlattığın ne" :D :D :D O küçük beyninle büyük işler başarabileceğini sanıyorsan aldanıyorsun.. Bu ülkenin insanı sahipsiz değil. Suriyeliler de sahipsiz değil.. Bizim halkımız..
Hele yaprağa bak hele bana tarih dersi vermeye çalışıyor Atatürk mü Tayyip mi bu ülkeye daha faydalı olmuştur diye soru soran cahil 😂 benim topraklarımda yaşayan herkes benim insanım değil birader bu ülke için savaşmış kan dökmüş insanlar benim insanımdır. Ne güzel ya açalım kapıları bütün araplar dolussun ülkeye sonra benim insanım benim insanım deprem zamanında herkes can derdindeyken ac kopek gibi yağma yapmaya çalışmaz madem tarihi çok seviyorsun ac oku araçların Türkleri kac defa arkasından bıçakladıgini
Araplarin
Tamam al sahiplen bir tanesini evine al bak yedir doyur hatta kız kardeşin ablan varsa tanıştır evlensinler yazık kafana
"Tamam bacın varsa suriyeli erkekle evlendir aga"... Sen benim ve ya bacımın hakkında söz sahibi değilsin. Biz özgür insanlarız.. İstediğimiz ile evleniriz... Senin gibileri de CARİYE yaparız..
Hadi yallah köyüne arap sevici seni
@İmposibleee Bre kıt beyinli... 100 Yıl önceki haritaya aç bak dedim.. Önce o dersini yap... Bre kıt beyinli... Sana öğretilen arkadan bıçaklama yalanını ezberleyinceye kadar, adam olup eğitim verseydin tabiyetindeki halka... Bak İngilize... Himayesindeki Kanada, Avustralya, Yeni Zelanda ve daha niceleri en az kendi kadar zengin... Sen ne yaptın? Araplarını malını, eğitimini, kültürünü, tarihini ÇALDIN... Modern bilim Araplarla başladı... Eee sonra ne oldu.. Senin ataların geldi ve hepsini yok etti... Çuvaldızı önce kendine sonra başkasına batır... Senin Araplara hain deme hakkın hiç yok... Önce kendi hırsızlığını cezalandır..."Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmak" sözü nereden geliyor bir düşün...
Beyinciğini sosyal medyadan toplama parçalarla oluşturan cahil sürüsüne daha fazla lafım yok.. Yazdıklarımı dikkatle okursanız, her cümleden bir kitap çıkarabilirsiniz...
Hahahaha komik velet sana söyleyecek bir lafım yok çünkü anlatsamda anlayabilecek bir kapasiten yok madem bu kadar seviyorsun araplari neden onlarla yaşamıyorsun Yallah arabistana hayde giderken diğer arap itlerinide al ama
tamam da bende sana tavsiye verdim zaten bu kadar çok seviyorsan evinde ağırla onları hatta bekar kadın akrabalarınla tanıştır evlensinler sizden olsunlar işte banane naparsan yap😂😂
"bekar kadın akrabalarınla tanıştır evlensinler sizden olsunlar" ... Hep benzer cümleler.. Bir hayat kadınının beyni başka da bişeye çalışmaz...
Hayat kadını anan bacındır
Sanırım şu an senin dilinde konuşuyoruz?
Hahaha suriyeliler buralarda daha yeni 🤣 sizi henüz doğru dürüst tanıma şerefine erişemediler. Merak etme bi 10 sene sonra onlarda bizim gibi olur. Keza biz bıktık isteyen ne yaparsa yapsın bu Baş belalarını umrumda değiller.
Benim bı arkadaşım da var Suriyeliler daha fena diyor her konuda
Arkadaşın kız mı?
Evet knka
Suriyeliye vercek kadar ezik bir kızla niye arkadaş oldun ki
Ne alakası var kendi hayatı kendi düşüncesi kendi kararı arkadaşlığımız ile
Normal mi sence türk bir kızla suriyeli erkek? İşinize gelince de mülteci istemiyoruz diyorsunuz?
O kız kendini onlara layık görmüşse seviyesi düşük bir kızdır
Ben yapmam şahsen soruyorsan normal değil tabikide.. Ama konuşmalarını falan gosterdin baya ilerli konuşmalar
Daha fazla ağır konuşurdum da neyse. Benim öyle arkadaşım olcak ağzına edip terk ederdim
Vermesi sıkıntı değil çok istiyorsa yabancı erkeğe veya türk erkeğine versin ama araplara verenlerle şahsen ben olsam muhattap olmazdım
Yok ya kendi hayatı banane ozelinden kimle konuşursa konuşsun
Vermiyor da özel konusmalari vardı
Sanal seks yani? Türk erkeğiyle de yapılır sanal seks niye arap ? Acayip bir kızmış neyse ben olsam dalga geçip ezikleyip muhattap olmayı bırakırdım
Büyük ya hoşuna gitmiş ki konuşuyor gösterdiydi
Çok mu yoklukta bu kız?
Bakma sen savaş çıktı zaman Suriyeli esir düşenleri kini kestilerdi şeylerini kökünden
Sende beğeniyon galiba?
Yok be ne işim olur konuşmam bile
Hahaaa peki ama senin o kız hiç normal değil bence tavsiye ver o da bıraksın konuşmayı
Diyorum ya herkesin kendi tercihi kimse kimseye karışamaz ki
Kesip kesip attılar zamanında 😊
Herkesin olmak zorunda mı:)
Suriyelilerin bile oluyorsa herkesin olmalı sjjsjssj
Bazıları haram buluyor, bazıları masraf görüyor, bazıları yalnızlığı tercih ediyor :)
En çirkin erkekler onlar yemin ederim profilime. bak. yasim 20 o kadar ülke gezdim asla sevip ruhumu teslim edebileceğim bir kız arkadaşım olmadı ya
Türk erkeğim kimin kiminle yattığı benim için önemli değil Türk kızlarını istediği gibi becerebilirler. En az 2 Orgazm yapmadan bırakmasınlar en azından gittiklerine değsin.
30 yaşındayım hiç sevgilim olmadı evliliktende umudu kestim kim ne yapıyorsa yapsın
Bunun milliyetçilikle ne alakası var
Zoruna gitmez mi güzel bir kızı suriyeli bir erkekle el ele görsen dışarda?
Banane
Suriyeli erkeklere düşen kızlar benden de abazadır
Olabilir ben de normal bulmuyorum zaten
Öyle kezoları bırak toparlasın Suriyeliler. En azından bize sizin gibi kaliteliler kalır
Kim ne yapiyorsa Allah mübarek etsin dayı
Tamam dayıcım
maalesef evet.
Bencede ironik☺️
Hem öyle hem de kızlar da da biraz mallık var bir kız niye kendini suriyeli adama layık görür ki?
Seviyodur ya sahsen beni de tavlasalar giderim yani☺️
Dimi?
Gider misin e yuh yani kanka bu kadar mı yokluktasın allah akıl fikir versin
E yani his onemli o hissi bizden biri versin onada giderim
O hissi her önüne gelene verecek kadar basitim diyorsun yani?
Erkeksiz kalmaktan kudurmuşsun sen 😂😂😂😂😂
Ya ne alaka hayir beni yanlis biliyon ev kiziyjm ama o kadar da diiillllll☺️☺️🙂
Ev kızıyım derken yoklukta kaldığını da belli etmiş oldun puhahaaa
Ya utaniyorum deme oyle azmadimmmmmmmm☺️☺️
He he kanka neyse girme o konulara etiket cinsellik değil ama sen niyeti bozmuşsun
Yok be ben masumum☺️evde kismetimi. bekliyom
Bekle ama her önüne gelene şans verip inanacak saf gözü kapalı bir tipe benziyorsun kusura bakma
Safim evet kolay tavlanirim ya sen bile tavlarsin
Aman aman allah korusun seni devir kötü seni çok kolay kandırır erkek milleti
Ama kolay biri digilimdir yaniii☺️☺️
Kolay tavlanırim dedin ya
Yani ama teslim olmam tavlansam da☺️
Nerelisin sen
Dogma buyume İstanbul sen
Konusmalariniz cok komik geldi okudumda 😂 kolay tavlanan bayan dikkat et kendine
Bundan bize ne
Emin misin hiç mi zoruna gitmiyor
Beni ilgilendirmez isteyen istediğini yapar
Türk kızlarıyla işim olmaz yabancı bir kadınla evleneceğim
Tamam
Türk değilim demiştim bu arada soruda bana niye trip atıyon
Tamam knk