Hayatima nasıl devam edebilirim?

20 yaşında bir genç kızım. Ünüversite öğrencisiyim.8-9 yaşındayken babam terk edip gitti. Geriye psikolojisi bozuk bir anne yokluk sefalet taciz kaldı. Bugünlere geldim. Sonra hayatıma birilerini aldım. Çok sevdim aşık oldum ama onlar sevmedi fiziksel şeyler yaşamak istediler ben istemeyince beni terkedip gittiler. Bu yıl altı yedi aydır bir iliskim vardı. O duygusal boslugumu kullandı. Ne zaman kendimi kötü hissetsem ona gittim elimi tuttu öptü sarıldı bana. Kimse bana sarilmamisken o sarıldı. O elimden tuttu. seviyor sandım çünkü inandırdı. Söz verdi. Yakınlastik onunla baya. Her buluşmamızda yakınlaşmak istedi benimle ben de izin verdim hep. Sonra da uzaklaştı benden. Bana vakit ayırmamaya başladı. Duygularimi kullandı. Zaten çok kötü hissediyordum. çok ağır geliyor bu durum. Günahını mi düşüneyim. Yoksa bana yaptıklarini mi düşüneyim. Sevmedigi bir kadına defalarca dokunacak bir adamla nasıl ilişki sürdürdüm. Nasıl bu kadar emek verdim ben. Çok dagildim. Zateb sağlıkli ilişki kuramiyordum hiç artık hiç kuramam. Çok utanıyorum. Psikoloha gidip seans alsam işe yarar mı. Öğrenci olduğum için beni zorlar maddi olarak ama yine de alırım. Derslerim elimden kayıyor gençliğim gidiyor hiç bir şey umrumda değil. Hayatima nasıl devam edeceğim. O çocuktan ahım çıkar mı

Hayatima nasıl devam edebilirim?