Benim için evlenme teklifi dediğin romantik olmalıdır yani hiç bir beklemediğim bir anda eşime teklif etmeliyim hatta bana bile sürpriz olmalıdır ayni oldukça romantik bir şekilde teklif ederdim ben. tabi ki bu kişiye göre değişecektir ama ben mesela deniz kenarında ya da sineme teklif edebilirdim hatta bunun için sırf salonu kapattırırdım sonra tek biz varken de evlenme teklifi ederdim bence güzel olurdu
Evlenme teklifi almadım. Alsaydım kesin ağlardım. Bana göre çok özel olmasına gerek yok evliliğe zaten sıcak bakmıyorum. Ama beklentiye girseydim sahilde kumun üzerinde bir alanda mum ve güller dolu bir şekilde üstünde benimle evlenir misin yazılı bir yazı olsun isterdim sanırım. Benim açımdan evlilik teklifi böyle olur
Ben öyle organizasyonlardan hoşlanan biri değilim. Alacağı yapacağı her şeye vereceği parayı bir yere bağışlasa ya da ağaç fidanı alsa o fidanları dikse bunların belgeleri ile bana evlilik teklifi edebilir. Öyle büyük isteklerim beklentilerim asla yok.
Yani maddi durumuna göre değişir. Zengin ise lüks bir yer olmalı ama maddi durumu yoksa bunu sorun etmem. Fakat her halükar da düşünülerek yapmalı. Mesela en azından gül yaprakları, bir kaç balon, düzgün ve temiz kıyafetleri giymesi ve diz çökmesi, bir kaç romantik cümle söylemesini beklerim 😛
Evlenme teklifi diye bir şey olmamalı, mantık olarak bir düzleme oturan bir eylem değil öncelikle. Birini o an görüp evlenemeye karar vermediysek şayet bu soruyu sormanın bir anlamı yok. İlişkinin kendini evlilik aşamasına götürüp götürmeyeceğinin partnerler doğal olarak farkındadır ve süreç buna göre işler e niyetler belli ise sormanın bir anlamı olduğunu düşünmüyorum.
gösterişi hiç sevmeyen biri olarak sadece gözümün içine samimi şekilde bakıp benle evlenmek istediğini söylemesi çok büyük bi teklif olurdu benim için; metrobüste demirlerden tutunurken bile söylese olur, veya market kasasında sıra beklerken... nerde ne zaman olduğu hiç önemli değil
Nasil olacağını vesaire bilmiyorum bilemiyorum ancak benim son zamanda yani yıllardır istediğim sevdiğim kız erkeğe evlenme teklifi etmeli onu biliyorum 🤣🤣🤣 Doğru düzgün tekliflere açığım öyle basit sade mesajda falan değil 🤣
Görseldeki gibi olması daha hoş gelir bana. d Romantiklik sevmiyorum ya ben şöyle manzaraya karşı falan olsa pek hoşuma gitmez herhalde böyle anında edilmesi falan iaxğfösiğaxş fazla zevksizim.
Aşık olup seveceğim kızı önce bulalım onun ruhsal durumuna uygun bir hazırlık yapar aşkımızı ilan ederiz. Nasıl olacağına mevsim ve hava şartları belirler
Ben her arabanın önüne bir harf gelecek sekilde benimle evlenir misin yazdırdım asagı yukarı 30 tane araba vardı etrafımızda cember oldular etrafına gül konfeti felan derken oyle bir organizasyon yapmıştım
Mesela ben ışıklar ya da mumlar olmazsa asla anlamam evlenme teklifi olduğunu bacım normal zamanda görmediğimden yani ama minimal bişiler olsun çok da sıradan olmasın