Lutfen Okuyun Acı Çekmez Mi Bu Saatten Sonra?

o beni deliler gibi sevdi eminim ama sonra bir arkadaşı aklını çeldi başkasıyla ve daha çok parası olan biriyle sanırım. Onunla sevgili olmadan önce storyde falan sevdiginiz adamla evlenmeyin aç kalirsiniz diye bi story atti. Hicbir zaman ona karşi param yok demedim. Ben onunlayken de zewngin olma hayallerim falan vardı ve sonlara dogru dalga geçer oldu ama şu an o yokken daha çok odaklandım daha azimle çalışıyorum kendim için hayatımı güzelleştirmek ve istediklerime sahip olmak için ve gerçekten düzgün biriyim ona hiç yalan söylemedim arkasından iş çevirmedim başka kimseyle ilgilenmedim ne isterse aldım ne dese yaptım hatta geçmişte ona sayfalarca yazdığım şiirler vardı adına yazdığım bir roman ve ikimizin resmini çizmişliğim ve daha bir ton şey yaptım onun için ama asla değer bilmedi. Şimdi sadece acı çekmesini ve benim 10 aydır yaşadığım acıları yaşamasını ve ban yalvarmasını istiyorum.10 ay önce 4 yıllık sevgilim benden ayrıldı ve bir süre sonra başkasıyla sevgili oldu 10 aydır iletişim yok.

Başkasiyla sevgili olan kizla barişcak degilim ama onu o kadar sevdim ki rüyalarima giriyor aylar geçmesine rağmen. Sadece acı çeksin pişman olsun yalvarsin istiyorum. Zengin olsam da pesimden koşmaz mi

Lutfen Okuyun Acı Çekmez Mi Bu Saatten Sonra?