AI Persona’ya Sor

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde oyle ya baslarda sanki sevmiyorum gibi oluyo sonradan cikiyor acisi
Olur olmadik yerde batiyor bide acisi
Unutamadığjn için hala onu düşündüğün sorguladığın için aynısı bendede var
Öyle bi şey değil ki
Düşünmek istemesem de geliyo
Anmasam da
ya da karşındakinde onu aradığın için
Kimseyi kimsede aramıyorum
Onu özlüyorum sadece
Tamam biraz arıyorum ama
Unutamamak bu sürekli aklında takıntı diyorşar buna ama ne yönden özlüyorsun sürekli aklında diye sordu biri bana bende snaa sörim
Aramasanda aklında
Peşinde koşmuyorum rahatsız etmiyorum illa o diye de tutturmuyorum
Ona değer veriyorum ve bende farklı bi yerde başka insanlarda arıyor muyum onu evet
Ama gerçekten tamamen çıkarmıştım
Kafamdan
Çıkaramıyorsun asla bir seneyi geçti hala daha çıkartamadom yapamadım belki sevgilisi var bilmiyorum bi ara uğraştım olmadı barışamadık yok ne yaparsan yap kimle konuşursan konuş dinlediğin müzik oyandığın oyun izlediğin dizi oturup boş boş bakman hep ona çıkıyor bana dediler ki takıntı yapmışsın dedim ki takıntı olsa sesini özlemem gülüşünü özlemem bakışlarını özlemem ama ben bunalrı özlüyorum sevgi eksikliğide yok ama hala da olmuyor ben nereye o oraya
Rahatsızda etmiyorum kafamın için
Konuşsana
Ben yapamam belki sen yapabilirsin
Beni çok kırdı asla konusamam ben
Nasıl her yerden engelliyim ikincisi uzakta benden üstüne belki sevgilisi bile vardır ben ayrıldım hatamı anladım döndüm kimseyi almadım aldatmadım kimseyle sadixe o ara dengem kaçıktı sıkıntılarım vardı oda biliyordu 3 ay sonra gittim yalvardım her yerdne ama 3 ayda unutmuş unutcam demiş kaçkere uğrsştım karışına çıkmadım bir tek ama çıksamda değişmicek bilşyorum
Kalbinde biri varken çok zor ya
Baskasina yonelsene bjtsin komple?
?
Unutmak bitsin istiyonmu?
Hayir
Niye ya baska bulursun kafamdan cikarmak istiyom yazmissin simdi niye hayir diyon baska bul işte
Unutursun
Sizden olmayacak zaten ilerde olursa baska biri cikar karsina kasma sabret cikar
Kim kasıyor
Çok sağol içim rahatladı
😒
Yani uzulme kasma biri cikar ilerde karsina biri illaki?
Baska erkek cikar
Baska biri her zaman olabilir zaten kolay bi sey mesele bu mu
tamam bulursun işte bitti gitti mesele yokki bu kadar basit mesele ne baska biri olabilir dedin tm bitti
Bul iste yoluna bak
Sanane kizim
Kalbim secmis ben napabilirim
Ne bananeya baska bul unut bitsin git baska birine acıl kurtulursunn işte
abi o hic asik olmamis ki nerden bilsin🤓
Olmadimda ya sen yorumda asagida kendin demiyonmu kafamdan ciksin diye bi ara tam. cikti demissin demekki kurtulmak istiyon soruyorum bitmesin diyorsunn. iyi drgilsin sen ya
Kime göre neye göre iyi değil yani şöyle sen karşı taraftan yanlış bi şey gördüğün zaman duygularını bastırmıyor musun normalde soğur ve tamamen kaybedersin ama senin için önemli biri ise sadece bastırdığını sanıyorsun ama sadece sanıyorsun durum bu
Sizde tanisma falan varmiydi iletisim falan hic
Evet
Neden soruyosun ki