Kaç tane kızla ilişkileri olup olmaması hakkında mesela?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben sevdiğim kadının geçmişine önem vermem.
Evet olabilir geçmişte uyuşturucu satmış hırsızlık yapmış kadın pazarlamış biriyle olur mu?
Olmaz da ben yakınlaşma anlamında sormuştum
Ben benden öncesini çok takmıyorum önemli olan benden sonrası
Veriyoruz, ama sevince zorumuza gitse de kabul ediyoruz işte. Keşke değerimiz bilinse
Ah canım kıyamam kuzum senin gibilerin değeri bilinmeli☺️
Bence çok önem veriyorlar
Erkek yalan söylese kız bunu bilmez ki
Kız söylese erkek de bilemez
Kızlarda kızlık giderse eninde sonunda ogrenir
Ama o gitmese bilemez. Dürüstlük çok önemli bundan dolayı
@bahtsizkadinim iki taraf içinde dürüstlük önemli tabi yapan arkadaşlarim anlatıyor kızlar bunun için arkadan yapıyormuş
Ya ben şöyle söyleyeyim kadınlar bin kötüyse erkekler iki bin kötü yani en kötü ben öyle düşünüyorum. Güven hiçbir şey yok yani kalmadı
Bir erkeğin aldatmama ihtimali.. yok bence. Ama kadın çok severse asla aldatmaz
@bahtsizkadinim şimdi hiçbir deneyimi olmayan benim suçum ne?
Bakire kızı zor bulursunuz artık zaten kızlar eski kızlar değil çünkü
kızlık diye bir şey yok vajinayı koruyan zar var ve o her kadında farklı özellik gösteriyor bazısınınkı esnek oluyor bu yüzden kanaması olmayabiliyor 21. yyda hala orta çağ kafasını nasıl taşıyorsunuz asla anlamıyorum
Suçun yok ama şimdi övme kendini deneyimim yok diye
@cvxxxxaa sen evlilik öncesi ilişki yaşadın mı?
Yaşıyoruz yaşamayan mı kaldı?
size ne?
Deneyimim yok ama ne konuda kötüymüşüm gibi algı yapıyorsun
bundan da bunu çıkardıysanız siz cidden malın önde gidenisinizdir
Ben yaşamadım hiçbir şey. Ve yaşamış birini sevdim evet zoruma da gitti her gün ağlıyordum gözümün önünde canlanıyordu. Yaşamayan insanlarda var arkadaşlar. Eşiyle yaşamayı düşünüp, nefsine hakim olanlar.
Önemli olan dürüstlük.
@cvxxxxaa yaptığınız orrssspu luklara medeniyet diyosunuz ve biri gerçekleri suratınıza vurunca taş devrinden gelmiş oluyor size son sözüm tek kullanımlık peçetesiniz daha lafım yok.😎
Ben kötüsün demedim ama erkeğin bakır olup olmaması çok da önemli değil kızlarda ki kadar. Siz bakire istiyorsunuz ama kızlar bakır istemiyor veya fark etmez diyor
ben cahilliğe kızıyorum devir teknoloji devri madem deneyimsizsin açarsın okursun ne neymiş öğrenirsin burada da boş boş kafa ütülemezsın
Ve doğru insanı sevebilmek. Her insan hata yapar. Evlenicez düşüncesiyle yaşayan arkadaşlarımda var ama önrmli olan doğru kişi olmayı daima korumak. Dürüst olmak.
@cvxxxxaa seni s*ken sağlam s*kmemis yeni sıkıcı bul kendine
@bahtsizkadinim evlencez düşüncesiyle yaşayan kızlar genelde terk ediliyor
bacım sizin gibi karaktersizlere denir. sen bir insanı o kadar değersiz görebiliyorsan sıkıntı o kişide değildir sendedir
Ya erkek ya da kadın bakir / bakire birini tabii ki herkes ister. Dinimiz neden yasaklamış? Sebebi helali/ haramı ayırt edebilmemiz. Ben kendi düşünceme ve inancıma dayanarak söylüyorum yaşamayın eşinizle helal şekilde yaşayın. Hayat kısa ve her şey yalan. Evlenip helalinden yaşayın bir kişiyle yaşayın. İnsanız biz varlıkların en üstüyüz. Şayet domuzlar herkesle çiftleşir. Bizler ise insanız. Varlıkların en üstü. Buna şükür edip kendimize çeki düzen vermemiz diğer dünyamızı kazanmamıza yardımcı olacaktır.
@bahtsizkadinim peki siz zaten evlencez diyip yapar mısınız o hataya düşer misiniz?
bana bak verecek cevabınız olmayınca kadınları cinsellikten vurmayı nasıl da güzel beceriyorsunuz. gerçekten iğrenç ötesi yaratıksınız. karşımda olsa kim kimi * gösterirdim sana klavye delikanlısı adamsan adam gibi konuşursun
İnsanız. Hiçbir şey için bir şey söyleyemem lakin Allah nefsime yenik düşürmesin İnşAllah 🙏🏻 eşimle helalinden yaşamak istiyorum
Demem o ki bu işin kadını erkeği olmaz.
@bahtsizkadinim anladım sagolun. Yaşayan arkadaşlarım var diyince bende o yüzden bir soruyum dedim
@bahtsizkadinim resimde ki kadın sizseniz çok güzelsiniz bu arada
@cvxxxxaa arsiza işemişler demiş yağmur yağıyor bende ki yüreğin onda biri senin sülalende yoktur döll israfi şimdi s. g peçete olmaya devam et uzatma kaşıntın büyük ve yazdıklarım derinden giriyor ne de olsa kişi kendinden bilir işi klavye delikanlısı
Anladım. Ben kimseyi yargılamam. Ama dediğim gibi her şeyin helali en güzelidir. Rabbim her şeyin en güzelini en helalini nasip etsin. Şayet haram huzursuzluğu getirir.
pislik senin gibi davarlara denir. peçete olmak vb tabirler sizin gibilerin ağzına yaraşır bir tarz zaten yazdıklarınızı şahsıma olarak algılasaydım umrumda olmazdı ben bütün kadınlar adına konuşuyorum erkekler her istediklerini bu kadar rahat yaparken kadınların saçma sapan kalıplar yüzünden kısıtlanmasına katlanamıyorum artık. siz insansanız biz de insanız sizden aşağı bir varlık değiliz. kaç yaşına gelmişsiniz nasıl konuşulacağını saygıyı öğrenememişsiniz. sizin gibi biriyle hiçbir kadın olmamalı
@cvxxxxaa sen hiçbir şey yapmamış birine hakaret edip suçlayıcı konuşurken insanlığı düşünmüyosun hakettiğin tepkisi görünce insan hakları vs politikacı gibi konuşma yapıyorsun buda senin ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor bunu kabullenmek zor biliyorum çünkü peçetelerin sonu çöp oluyor ne yazık ki 😉
Evet benim, çok Teşekkür ederim ☺️
@cvxxxxaa tamam sende zinayı savunma müslüman değil misin?
kesin veriyor
Verir
hayır
Kızlara sormak lazım
Cidden çok önemli mi
Erkekler de vermemeli asıl