Olumlu olarak soruyorum daha çok 'cool' anlamında :) Alalım bakalım yorumları

Olumlu olarak soruyorum daha çok 'cool' anlamında :) Alalım bakalım yorumları

Benim için aslında bu kişiye göre değişiyor yani her insanı havalı bulduğu kişiler bence farklıdır ama ben kendim için konuşacaksam. ben daha çok zeki kişileri havalı buluyorum yani zekası ile konuşan insanlar mantıklı düşünen insanlar bana her zaman için çok daha çekici gelebilir yani havalı. bu yüzden de zeki kızları çekici buluyorum. bunun dışında eğlenceli kişiler de havalı olabilir yani aslında kendini ciddiye almayan mütevazi olan kişiler yani yaptığı şeyi çok başarılı yapsa da bununla çok övünmeyen kişiler bence havalı olabilir. bunun dışında kendini her zaman için geliştiren kişiler de havalıdır bence.
Ne dış görüşün ne karizma. Kişiyi havalı gösteren bilgili ve kültürlü olmasıdır. Ne kadar çok kitap okumuş ne kadar çok kendini geliştirmiş her olaya bilgisi yorumu olan kişi her alanda dikkat çeker.
Mütevazı ırkçı olmamasi merhametli samimi insana değer veren yani karşınızda kim olursa olsun fikrine karşı olsa da sonuna kadar dinlemesi öfkeliyken sinirlerine hakim olması insanları dış görünüşune göre yargılamamasi vb. bunlardan birine sahip insanları cool buluyorum ve çokça saygı duyuyorum
Havalı görünmek bence belli etkenlerden ziyade karakter, aura ve biraz da kültür ile alakalı. Yani kişinin yapısında yoksa bu özellikler sonradan edinilebileceğini sanmıyorum, olsa bile yapay ve eğreti durur. Keyifli geceler.
Cevap
15Cevap
Olaylara karşı sakin tavır gösteren, hitap tarzı anlaşılır, sohbeti saran ve giyim - kuşamına özen göstermek kişiyi havalı gösterir.
anlamak istediğini anladığında havalısın kardeşim, hemde çok havalısın. çünkü acaba ne demek istedi sorusunun cevabı avrad-ı mahilini kaldırmalı' ki, ne kadar alçak! bi kadın olduğunun farkına varasın.
Öz güvenli olması.
Çünkü haline de tavrına da bu olumlu yansır.
Vallahi etkili iletişim kuran ve kendini çok iyi ifade eden kişi çok havalı olur
Doğru yerde susmayı bilmesi
Ağırbaşlılık
Nezaket
Kibirden arınmış bir ruh
Erkeği iri vücut kesinlikle havalı gösterir.
Temiz ayakkabılar havalı gösterebilir.
Entelektüel olmak havalı gösterebilir.
Yakışıklılık ve para..
Başka bir şeyler saymayın çünkü yalan
:) Ben bu soruyu bir yerden anımsıyorum :) hatta " cool" açıklamasını bile swh :D
Bu ne la ilk defa gördüğüm üye a harfe sahip modoştorotor olmuş kfjddj ne saçmalık yahu bu 🤣🤣
Admin o yalnız banlar seni dikkat et 😂😂
Onun daha üstü bu uygulamanın sahibi 😄
Sana tavsiyem hiç bulaşma onlara 😄
Yok uğraşsan bile takmıyolar ben denedim takmadıklarında bıraktım 😂
IQ ve kişilik
Entellektüel konuşması
Giyimi
Bilgi birikimi
Olaylara sakin yükselmeden verilen cevaplar
Ben etkeni falan bilmiyorum ama her şey bana yakışıyor
Vay İtalya Romanya gitmiş birde colezium;))
Görseldeki değil de 😅
Koreli olması sanırım. Ne taş çocukmuş fotodaki😂
Gerek yok havaya felan bizler aciz insanlarız.
Duruşu & davranışı
Zeki olması
Ve karakterli olmasi
vurdum duymaz
Zekası
Egitim🙄
Gizemli olması
ZEKA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?