Kadınlar mı güzel sever erkekler mi?

Kadınlar mı güzel sever erkekler mi?
Erkekler sevince reddediliyor güzel seviyoruz tam bir aşık gibi ama şans veriyorlar mı? Hayır
Kadınların bazıları önüne gelen kişiyi değerlendirmiyorlar tanımak istemiyorlar hemen geri çeviriyorlar sonra da o şans verdiği sevdiğini zannettiği erkekte onu aldatıyor
Bu kişinin karakterine göre değişir kimisi kadın der kimisi erkek der yani bence kalbi ile seven kişi gerçekten seven kişidir yani karakteri sever kişinin kişiliğini davranışlarını sever. çoğu kişi dış görünüşe bakara seçtiği için ben bunu sevgi demiyorum ve bunu doğru bulmuyorum yani dışa bakarak seven insan zaten dışını sevmiş demektir güzellikten herkes etkilenir zaten.
Kadını kadın olduğu için sever erkek Kadının sevgisi Pragmatiktir -Saygıdan doğan sevgidir çıkarcı sevgidir burada çıkarcı kelimesi yanlış anlaşılmasın...
@suderogl Kabilesinin üyesiyim hanımefendi. evet buyrun
@suderogl Halen daha takip et kadınlar için yararlı bilgilerde var ve hepsi doğru...
Cevap
9Cevap
Erkeklere önce sevmeyi öğretmek lazım.
Şu zamanda kimse sevmeyi bilmiyor, kimse kimseyi kandırmasın. Sevince herkese bir şeyler oluyor.
Duygular karşılıklı olduğu müddetçe her iki tarafta güzel sever.
Doğru kişi, yer ve zaman ise...
Çok güzel seven erkek de var çok güzel seven kadın da... İkisini de gördüm, o yüzden sevmeyi bilen insan olsun yeter ki diyorum...
Erkek kadını doğal bir sevgiyle sever, altında bir şey aramaz.
Kadın ise menfaati icabınca seviyormuş gibi davranır veya uzak davranır.
Sadece sevdiği için seviyorsa kesinlikle kadın çok daha güzel sever
Ben güzel seviyorum, cinsiyetle alakalı değil bence, kalple alakalı…
en güzel çocuklar sever oda 7 yaş altındaysalar, diğer türlü herkes bi çıkar bekler
Tabi ki de biz erkekler, özellikle çıkar yoksa ve kalpten seviyorsa erkeklerdir.
Güzel yurekli insan merhametli insan güzel sever
Erkekler ne anlar ki
Ne anlarızki biz
Kadınlar daha çok seviyor ama erkekler daha romantik
Güzel sevmek ne demek?
Ben güzel sevdim , diğerlerini bilemem...
Duygusal zekaları üstün olduğu için, kadınlar.
Erkekler
Değişiyor
Erkekler
Kadınlar
Erkekler %10000 ..
kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?