Bu saatten sonra sevmiş sevmemiş ne kadar önemi olacak bilinmez tabii ama…
Sevgilimle bugün güzel güzel konuşurken birden uzak mesafe nedeniyle yapamayacağımızı söylemesinden dolayı ayrıldık. Halbuki daha dün yanıma gelmesini konuşuyorduk birkaç günlüğüne. Bu konuyu konuşmanın uzun süredir aklında olduğunu ama şu ana kadar yapamadığını söyledi. Ben üstelemesem belki içine atmaya devam edecekti. Şokta gibiyim sanki. Kandırılmış hissediyorum. Hiç anlayamıyorum. Nasıl atlatacağımı bilmiyorum. Resmen ileride ayrılmamız daha kötü olur diyerek ayrılıp gitti. Hergün konuşuyorduk. Her sorunumuzda yapıcı olmaya çalışmıştım. Onu anlamaya çalışıyordum. Böyle yapması öyle koydu ki. Sevmiyorum diye açıkça söylese belki bu kadar koymazdı. Seviyorum diyip de yaptı bana bunu.
Uzak mesafe yüzünden ayrılan hiç sevmemiş midir? Sizce bahane mi uydurdu gitmek için? Kendimi aptal gibi hissediyorum. Onun gibi birini sevdiğime çok pişmanım. Kendime çok acıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ayrılınabilir ama insan gerçekten seviyorsa buna takılmaz
Gerçekten sevilmedim demek ki…
Erkekler uzun mesafe ilişkilerine sıcak bakmıyor, o yüzden üzülme…senlik bi durum yok
Böyle yapacaksa baştan niye başladı anlamıyorum tam anlamıyla duygularımla oynamış oldu
Bunu hiç bir zaman anlayamayız 🤷🏻♀️
Ben 3 kere denedim uzak ilişki ama olmuyor. Aramızda ki mesafe 200 300km olsaydı olurdu ama. Ne yazık ki hep 700km üstüydü 🤦🏻♂️
Sevmemiş olsa bahane aramaya gerek duymazdi. en iyiisini yapmış. uzak mesafe ilişkisi azap gibi bişey
Ayrılınır uzak mesafe gerçekten ciddi bir sorun gelecek açısından
Uzak mesafe deyince kendimle ovunuyorum nedense bu konu da
🥺aynı yerden vurulmuşuz..
Valla ya öyle bi vurdu ki gerçekten resmen fiziksel acı çekiyorum bi yandan ona çok kızıyorum demek ki yeterince sevmedi diye öyle üzülüyorum ki
Ayrılınır ama gerçekten aşk vrsa devam eder bitmez
Galiba o beni benim onu sevdiğim kadar sevmedi…
Daha iyisine layıksın sen boş ver
Gözden uzak olan gönüldende ırak olur unutma bunu.
Birden böyle yaparak gitmesi o kadar koydu ki kendimi kandırılmış gibi hissediyorum halbuki ben seviyordum
Kaç yaşındasın
21
Daha dur hayat süprizlerle doludur
birinin cevabını merak ediyorsan, niye olmasın
sevmemiş bir bahane olarak kullanmış
Duruma göre
Mesela
İlgisizse
Öyle bir durumumuz yoktu
Sevmemiş o zaman
:((
maalesef ama karsiyim buna