Herkese hayırlı kandiller lütfen herkes bana yardımcı olabilir mi?

Benim 8 aylık bir ilişkim var. Karşımda ki insan ilişkide çok geride ve arka planda kaldığını düşünüyorum sizlerinde düşüncelerini almak istiyorum. İlişkimde hep ön plandayım bu zamana kadar karşımda ki kişi beni bir defa ailesiyle tanıştırmaya götürmedi ( annesiyle) onu annesinin numarası bende benim annemin numarası onda annemle kaç defa tanışmak istedi ama ilk önce ben annesiyle tanışmak istiyorum. Bu zamana kadar bir defa çiçek almadı süpriz yapmadı hep takı alıp arada getirdi kolye bileklik vs. Ben başka şehirde okuyorum 6 aydır 3 defa geldi bir kere bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı. Ben hiç romantik değilsin mizah yaparken ne demek istediğimi anlıyor ama anlamamazlıktan geldi. Bana hep ben biliyorum çiçek almadım hiç sana ama ondan daha güzel planlar düşünüyorum dedi. Düşündüğün planlar ise dışarda yemek yemek vs. Annenle ne zaman tanışcam dediğimde ise bana hep bu sorulmaz ben yaklaşınca zaten sana söylerim dedi. Ne yapcağımı ona nasıl davrancağımı şaşırdım 1 senedir konuştuk 8 aydırda ilişkimiz var yardım edin ne yapcağımı şaşırdım

Herkese hayırlı kandiller lütfen herkes bana yardımcı olabilir mi?