Sevgiliyken sen benden gitsen beni engellesen bile ben seni bulurum başkasının telefonundab arar kaldırtirim ama iş icraata gelince yok ayrıldıktan sonra arkadaş ortamında lay lay lom geziyorlar
Bazan hanımlar gereksiz yere sorun çıkarır düsünmeden ayrılalım der. İki inat ayrılırlar sonradan konu neydi çok basit bir şey seven erkek bir süre sonra yelkenleri indirir kıza gelir kızda zaten istediği o böylece işin tuzu biberi dorumlar oluyor
Ne bekliyorsunuz ki? Ne içiyorsanız söyleyin biz de alalım? İstemeyeceksin, engelleyeceksin ona rağmen dönecek 🥶 Tabikide unutmak için her şeyi yapacak
Bizi bu hale getiren onlar kimse durduk yere ayrılmaz sevgilisinden Sabri çok siniyorlar ayrıldıkmi biz kabahatliyiz hatalarını telafi etsinler o zaman direk ha gitti benim umrumda değil demekle olmuyor
tabiki bizi bu hale getiren hep karşıdaki zaten... ancak olaya öyle bakmamak gerekiyor.. sen sana ulaşmasını engelleyince bir süre sonra o da sana ulaşamayınca bir yerde tak diyecek ve gelmek istese de ulaşmayı denemeyi bırakacak sonuç iki taraf içinde hüsran üzgünüm hep yaşadık bunları ancak sen engellerini kaldır ulaşmak isterse hala o zaman bi girişimde bulunur ama istemezse yapacak bir şey yok kendini heba etme :( sonra karşına çıkacak doğru kişi için ya yorulmuş olacaksın ya da umursamaz olacaksın sen engelleri kaldırmadan hiçbir şeyi bilemeyiz
Gelir maalesef engelleyen bitiren bendim ama başka numaralardan aradı araya ortak arkadaş soktu en sevmediğim şeyler. İşin ilginç tarafı yaptığı hata, aldatma vs. yoktu sadece duygum bittiği için bitirmiştim.
Sana ya çok büyük bir yanlış yaptı kendine yediremiyorsun hala onu sevme ihtimalini ya da birileri aklını karıştırmış bence ama şunu unutma kendine yalan söylersen her şey geçip gittiğinde çok pişman olursun
Doğru tahmin etmişim demek ki işin içinde danışıklı dövüş olabilir bence sen o arkadaşını (seni dolduruşa getiren) gözlemle ama ona fark ettirme. Karşı taraf senden vazgeçmiş ortam hazırlanmış gibi sanki. Bu saatten sonra onun dönmesi seni anlık mutlu etsede uzun vadede üzer bence değmez
Öyle bir imkan yok neden dersen o arkadaşı tanımıyor hadi tanisa dediğine hak veririm ama sanırım gitmem onun için bahane olmuş bu konuda haklısın sanırım o arkadaş da beni abisine ayarlamaya çalışıyordu
Biliyorum fark etmıyorkı soğuyacaksın bir hareketı gıcık gelecek sana sen hemen ayrılmayı düşüneceksin daha önce ayrıldın zaten Bidaha düşünceksın bide sen şuanda boşluktasın ondan dolayı eskısını düşünüyorsun
Belki de iyi değildir gelmesi. Tam unutmaya başladıktan sonra gelmesi daha çok üzüyor. Yürütemediyseniz bitmesi en güzeli. şu an özlüyorsun belki ama ayrıl barış evresi de çok yoruyor :/
Erkeklerin gururu incinince ne oluyor kızların da var gururu yani herkes de olan bişey sevgiliyken ayrilirsinda barisirsinda ama gurur incitcek ne var çözemedim