Maddiyat yüzünden ayrılmak isteyen eski sözlü elbet bir gün geri döner mi ve bu heryerden silme işini bana anlatın?

Sözlüm ile maddi sebeplerden dolayı ayrılık kararı aldık. (kendisi benim kazancımın miktarini az buldu ve ayrılmak istedi halbuki ben evimde oturan kiracıyı çıkartıcaktım geçip biz otururuz kira ödeme o para cebine kalsın demiş bir insanım tüm masraflarımızı ödeyince elimize keyif için harcamalık 12bin TL gibi bir para kalıyordu onu beğenmedi yetersiz buldu. Aslında bir arkadaşı tarafından geçinemezsiniz diye beyni yıkandı kısacası da neyseee) tektaş yüzüğü geri verdim ve ayrıldık kendisi ayrılmak istedi saygı duydum ve yollarımızı ayırdık. Ayrılıktan 10 gün sonra beni hem instagram hesabından sildi hemde kendi şahsi telefonunun rehberinden sildi. Sadece şirket hattında kayıtlı duruyordum taaa ki bu sabaha kadar. (Ayrılalı 1 ay oldu bu arada). Dün gece kız arkadaşlarımla birlikte yeni nesil bir meyhaneye eğlenmeye gittik orada çektiğim eğlence videolarını instagram hikayemde ve WhatsApp hikayemde paylaştım. Nişanlım sabah saat 08.00de işe giderken şirket hattından bu hikayeleri izlemiş ve beni son kaldığım yer olan şirket hattından da silmiş. Şimdi benim anlamadığım şey ise bu neyin tavrı? Neyin düşmanlığı? Onunla tam 5 senemiz geçti insan ne olursa olsun başına birsey gelir zora düşer insanız ya hani hayat ya bu beni araması gerekir diye düşünüp numaramı silmez ama sildi. Bana biri bu tavrı, bu silme olayını erkek aklı ile açıklasın? Bir de bu adam 1 sene sonra 10 sene sonra zamanın bir önemi yok bana bir yoklama çeker mi geri döner mi yoksa artık evlilikten dönülmüş o yüzden geri dönmez mi? O 30 yaşında bende 26 yaşındayım. Bu saatten sonra dönsede evlilik olmaz ama benim tek istediğim şu hayatta ölmeden onun pişman olduğunu görmek onun vicdan azabı çektiğini bilmek görmek istiyorum. Arkadaşlar inanın az buz değil 5 sene dile kolay ve evliliğe ramak kalmışken terkedilmek insana çok zor geliyor o yüzden beni birazda olsa anlamanızı istiyorum

Üzerinden baya bir zaman geçince ortaya çıkar ve arayıp yazar
Evlilik yolundan dönüldüğü için artık geri dönmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Maddiyat yüzünden ayrılmak isteyen eski sözlü elbet bir gün geri döner mi ve bu heryerden silme işini bana anlatın?