Kadınların konuşmalarını görüyorum. Ya bir cocuk var çok tatlı ama boyu kısa falan filan diyor. Anlamıyorum beğendiysen boyu neden sorun.160 kız 190 aşağısı olmaz diyor. Gercekten de öyle bütün sevgilileri 190 üstü olmuş.180 bile kısa deniliyorHer şeyi anlarım da 190 nın sınır olması nasıl bir doyumsuzluktur. Evet dış görünüş önemli bu kadar önemli olması normal mi? Ben hiçbir erkeğin böyle bir sebepten bir kadını reddettiğini görmedim. Ya da bu kadar net bir kriterini görmedim. Hadi bunu da anladım.180 altı erkek mi yagh gibi konuşmaları yapıp kalbi iyi insanları neden üzüyorsunuz. Amaç ne yani. Bu durum artık çok fazla abartılmaya başlandı. Keşke bu tür insanlar yok olsa da insanlar mutlu bir şekilde yaşasa. Bir de bir şeyi farkettim niyeti bel altı olan çoğu kişi 190 erkek istiyor. Artık amaçlarının sevmek ve ya sevilmek olduğunu düşünmüyorum.185 bile kısa denilen ortamda kişilerin sevgiye baktığını düşünmüyorum. Umarım dış görünüşü bu kadar umursamayanlar insanlar çok mutlu olur. Bu kadar önemseyen insanlarda istediği insanı bulur ve hiç yaşamadığı acıları onun tarafından yaşar. Hayatları boyunca bu şekilde davranarak çok kişiyi üzdüler. Eskiden kötülüklerini istemezdim. Çok fazla insan dalga geçti benle iyi bir insan olmama ve onlara karşı hiçbir kötülüğüm olmamasına rağmen. Uzun boylu karaktersiz birine çok iyiken bana niye bu kadar acımasızlar anlamıyorum. Sayenizde yaşama sevicim kalmadı. Umarım daha büyük acıları yaşarsınız.(Aynı şeyleri erkeklerde yapıyor biliyorum. Sadece kadın erkek olarak ayırmıyorum. Böyle olan herkes umarım yasattiklari acının aynısını yaşar.)
Haklısın
Haksızsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat