Aşk İlişkileri Sevgilim dışarda kokluyor, ayıp değil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Burnunu yanağıma dayayıp beni kokluyor ayıp değil mi. Utandım ben yapma bize bakıyorlar dedim. Oda afedersin dalmışım dedi? Güncellemeler+1 yıl Başka bir yerde de öptü beni yine😥🥺 Sevgilim dışarda kokluyor, ayıp değil mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. Evet ayıp 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hayır ayıp değil insan sevdiğini koklamalı. Tabi köpek gibi değil çaktırmadan 0 0 Yorumla
mehmet1adamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ya dışarıda Şi""ligim var sen ondan mı utandin 0 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Niye gülümseyen beren saat koydun sen de hoşnutsun o halde durumdan 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Tabii yaw dalmis cocuk cokta şey yapmaya gerek yok djdj 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Amacı başka jdjdjd 0 0 Yorumla
Batuhan1003 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Icerde koklamaya mu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet ayıp
Hayır ayıp değil insan sevdiğini koklamalı. Tabi köpek gibi değil çaktırmadan
Ya dışarıda Şi""ligim var sen ondan mı utandin
Niye gülümseyen beren saat koydun sen de hoşnutsun o halde durumdan
Tabii yaw dalmis cocuk cokta şey yapmaya gerek yok djdj
İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa
İşin gücün troll var ya.. sıkılmıyorsun da..
ayıp mı kaldı artık dünyanın çivisi çıktı
iyi bari yanağına dayamış :D
off ne kadar seksisin 🤤😋🥰
kimi koklayacak
K9 mu sevgilin
Amacı başka jdjdjd
Ayıp değil
erkek arkadaşın it mi
Değil
Müthiş
dalmis adam yav
Icerde koklamaya mu