Altınla değer biçilir mi?

Paragöz insanlar midemi bulandırıyor. Sırf az altın yapılacak diye evlenmekten vazgeçen mi dersin Kocası ona yıldönümlerinde altın almıyor diye küsen mi dersin.. Böyle yapan hemcinslerim sizin adınıza utanıyorum. Görgüsüzsünüz! Bakın sonradan görme de olabilirsiniz ama bu kadar belli etmeyin! Bugün arkadaşım altın konusunda yakındı ondan o kadar soğudum kii (dünya kadar altını var ama hala aç)… Resmen onu kendim gibi biri sanıyordum Hayal kırıklığına uğradım. Herkes onun para avcısı olduğunu söylerken arkasında olmuştum ama bugün anladım gerçek yüzünü. Yıkıldım, aşırı soğudum.. Arkadaşım beni temsil eder Ben naptım ya? Böyle biriyle arkadaş kalamam. Anlamıyorum ya hangi erkeğe pırlanta alınmış değerli bi şey alınmış Neden kadınların şeyini kaldırıyorsunuz Ben size söylim Pahalı hediye kabul eden kadınlar için değ mez. Enayi olmayın Kimse karşılıksız böyle pahalı şeyler almaz. Ya kullanılıyorsunuzdur ya kullanılıyorsunuzdur. Evli erkekler de öyle… Karısı hava atacak diye alıyor. Karısı sussun diye alıyor. Çok şükür hayatımda böyle bir kadın olmadım. Dünyevi şeyler için ağzımın suyu akmadı elhamdulillah. Babadan görmek de önemli olabilir tabi ama ben yapamam.. Gözüm fazla mı tok ben mi tuhafım anlamadım? Neden herkes böyle özenti oldu neden ya Midem bulanıyor… Gösterişli arkadaşlarımı eleye eleye arkadaşım kalmadı. Çok üzgünüm Yalnız kaldım Yeryüzünde benim gibi düşünen olsun artık nolur Uğruna ailemi bile karşıma aldığım arkadaşım beni paragöz tutumu ile sırtımdan bıçakladı gibi hissediyorum! Bu tarz kadınların evliliği hala sürüyor ama benim evliliğim bitti. Çünkü asla paraya önem vermedim, masraf yaptırsam kıymete binecekmişim heralde Yazık Zira s…n yaranıyor! Bu döngü böyle olmamalıydı. Değer altınla biçilmemeliydi.
Altınla değer biçilir mi?