Evli bir kisi ile aramda birseyler gecti kendisi Akrep burcu bakar mısınız ozelikle akrep burcu olan biri?

Merhaba,
Isyerine bir cocuk gelmisti oglu ile birlikte hosuma gitmisti. Sonra bilgilerini almistim o isten ciktim ve 2 sene Sonra ona yaZdim. Once mail yolluyla iletsime gecti megerse evliymis esi oldugu sandi bende olayi anlattim ve sonra esi olmadigini bildi yani gercek oldugumu anladi. Neyse Sonra dediki Şu an yazismiyalim cunku esimle soyledim senmisin beni isleten felan. Ikinci tel hat numarami verdim Ama onu kullanmiyorum baktim bi iki gun armadi haftalarca birsey demedim taki tekrar yazdim bana dediki aradim Ama kapaliydi telefonun Sonra Snapchat acti benim icin bana dediki bazen tel bakmaya bilirim bi kac gun cunku cocugum tel oynuyor felan tamam dedim neyse kendisi cok turkulu biri bende oyleyim bulustuk aramizda birseyler oldu Sonra o gun konustuk ve nerdeyse 1 haftaya yakin birsey duymadim kendisinden cocuklarda burada tatil acaba acaba ondan mi yazmadi bilmiyorum Ama kendisi iletisim istiyordu Ama en Son pazartesi gunu konustuk dahada konusmadik.. beni ozlerMi? Yaptigimiz dogru degil ama ondan cok hoslaniyorum
Evli bir kisi ile aramda birseyler gecti kendisi Akrep burcu bakar mısınız ozelikle akrep burcu olan biri?