😅 ah ah ben de bağlanma sorunu var onu ne yapıcaz zuzu Çok hevesli başlıyorum konuşmaya hevesim sönüyor Flörtleşmede de kötüyüm Yakışıklı yabancı çocukları tavlıyorum. Benimle her şey çok güzel başlıyor, ben de aslında konuşurken keyif alıyorum ama bir gün sonra kendimi bu konuşmayı ilerletmek için çok yorgun buluyorum. İlk önce gerçekten utanmaz bir insanım ama elde edene kadar...
Ya çocukla sürekli seslide konuşuyorumda o olayı yanlış anladı ben ona dedim ki teyzemler geldi ingilizce sesli mesaj atmaya utanırım. O sebep sonucu anlamadı, avrupalı işte bilmiyor. Teyzenin gelmesini aynı bir info. Sesli mesaj atmaya utanmayı ayrı bir info olarak değerlendirdi. Dün diyor ne güzel söylüyordun italyanca öğretiyordu bana bende söylemeye çalışıyordum.
Atıyorum ses video bu wp konuşmasında biz neredeyse hiç yazışmamışız orayı mı ataydım. Çocuk benim konuşmamı hatta ilk bir duydu beğenmedi. Heyecandan A1 ingilizce konuluyordum. Ben bu arada dilciyim neyse sonra gösterdim biraz daha ingilizcemin iyi olduğunu o hırsla biraz uzun sürdü ama yine de gitmiyor. Flörtten sevgiliye geçmeye yetmiyor enerjim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çünkü gerçek aşk yok
Zor değil bence
https://voca.ro/1k1mxFOiYYAg
^^ ingilizce zor değil şimdi başlasan öğrenirsin
Hocam olsana skdj
Olur öğreteyim
Takibe gel
çok takmamak lazım, senin gibi gençlerde hep böyle yaşın biraz artsın düzelirsin
Poncik buradan yazabilir misin İngilizce için
bu mu zorluk sesli mesaj atmak
Ya çocukla sürekli seslide konuşuyorumda o olayı yanlış anladı ben ona dedim ki teyzemler geldi ingilizce sesli mesaj atmaya utanırım. O sebep sonucu anlamadı, avrupalı işte bilmiyor. Teyzenin gelmesini aynı bir info. Sesli mesaj atmaya utanmayı ayrı bir info olarak değerlendirdi. Dün diyor ne güzel söylüyordun italyanca öğretiyordu bana bende söylemeye çalışıyordum.
shy girlmüşsün işte söylemiş ahaha
Hahaha olabilir ya sorunu bilmiyom ki çözeyim
İlişki halaya benzer. Herkes beceremes
Ya halayda çekemem biliyon mu
Halay kursuna yazılacam
Düğünlere git
zor değil
sen zorsun
O * gülüşü nerde görsem tanırım "😄😁"
O ne gülüşü?
İng yetmiyordur sonrası için
Kanka öncelikle ingilizcem güzel ve yetiyor ingilizceyle alakası yok, bak ben bu sitenin ingilizcesini de kullanıyorum
Ses at öyleyse ingilizce videolu görüş ilerlet muhabbeti
Atıyorum ses video bu wp konuşmasında biz neredeyse hiç yazışmamışız orayı mı ataydım. Çocuk benim konuşmamı hatta ilk bir duydu beğenmedi. Heyecandan A1 ingilizce konuluyordum. Ben bu arada dilciyim neyse sonra gösterdim biraz daha ingilizcemin iyi olduğunu o hırsla biraz uzun sürdü ama yine de gitmiyor. Flörtten sevgiliye geçmeye yetmiyor enerjim.
Olur zamanla da görüşmeniz lazım
Hemen ciddileşebiliyor bu arada acaba hız mı sevmiyorum. Offf sorunu anlayamadım bendeki sorun neeeee
Rahat ol derin nefes al
Aşırı azabiliyorum...
Çok tatlısın gerçekten canım 😊🌹