AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
Bazısı geçmişi kafaya takar bazısı takmaz karakter meselesi sogumasi kafaya taktigini gosterio
Saçmalık tan başka bir şey değil neden şimdiye kadar onumu bekliyecekmişsin
aklı olan erkek begendiği kıza asla geçmişi ile iligli soru sormaz
Geçmiş deyince
bir şarkı vardı neydi o
Gelmişinee geçmişinde heey!
Diye bişeydi
sormaz, tavırların dan, konuşmaların dan onu tanımaya çalışmalı
Ilk bulusmada olmaz. zamanla konusmaya basladikca soylenmelidir.
Ondan önceki hayatına ne karışır ya hiç anlamıyorum bu insanları
Cidid bile olsa kimsenin geçmişi sorguya çekilmez ki. Nasıl sorar zaten bunu. Sevgili ve ilişki dışında sorulabilir ama o Konuları sormak saçma
*kızlan *bu oğlan
Yurtdışından geldiğin nasılda belli
Haksız. kişiliğini ve hobilerini merak etmeliydi geçmişini değil.
boşa sebep bulmuş istemediğini bu sekilde yapmış eleman
bende soğurdum. ama kimisi soğumaz kişiden kişiye göre değişir
boşver onu seven hertürlü seven :) severse geçmiş falan tıraş
ben hiç sormadım ama kızlar bana hep sordu hastalar bana çünkü. Allah vergisi bir cazibem var.
kadinlar gelecegi olan bir erkek, erkeklerde gecmisi olmayyan bir kadin ister...
Tipik turk erkegi ;)
dogru olan da budur aslina bakarsan. nasil karsindaki erkegin gelecegi seni ilgilendiriyorsa senin gecmisinde onun icin öyle. Türk erkekleriyle alakali bir durum degil.
Erkekler ve kızlar karşınızdaki sorgulamaya önce kendi geçmişini ze bakın geçmişinde yaptığın şeyleri karşındaki konuşma hakkın yoktur
haksız sende onun geçmişini soracaktın hemen bak nasıl konuyu ceviriyordu
Yok o herseyi durustce anlatti herseyi... Ama o hazirlikli gelmisti, hic duruksamadi ve cekinmeden soyle... Bana sordugunda ben sok oldum, cunku ilk gunden soracagini tahmin etmemistim...
Senin nabzını yoklamıştır sende ona yeşil ışık yakmadınsa soğumuştur..
hayir? ozaman hic bulusmazdim onlan...
geçmişini bilmediğin biriyle yola çıkıyorsan çıktıgın yoluda bilmiyorsun demektir
Sorar sizde erkege bulusur bulusmaz isini parasini arabasini sormuyormusunuz
Gecmisimde utanacak biseyim olmadigi icin sorsun eğer soguduysa bnden ikilesin.
deki ona gelirsen ekime kadar gelmezsen ... me kadar
Pampa o noktali yerdeki yaratik kizlarda yok ki :)
hmm valla tercih ve anlayış meselesi. diyecek bişey yok yani
''Kişilerin geçmişlerine değil şu an sana verebildiklerine sahip olabalirsin'' demişti psikiyatristim.
Ben uyguladım..
Derinlemesine dinlemem lazım, olay karışık :/
burada ki durum söyle -->
Ilk defa bulustugum bir erkek gecmisimi sordu ve bende anlattim.. önceden sadece 1 senelik iliskim oldugunu ve bu iliskimde utanacak bir sey yapmadigimi ayrica dayak yedigimi bile soyledim.
Herseyi bu oglana anlattim ama duyunce pek memnun olmadi ve eve gidip dusunmek istedigini soyledi.. ben buna pek anlamam veremedim? Ben durustce oturup anlattim bunda dusunecek ne var?
Bu arada o gecmisinde kizlarla her halti yapmis. Neyse bu oglana bir kac gün verdim
2-3 gün sonra hic cevap vermedi, hani gecmisimi unutabilir mi diye.. O oglan dahalen cevap vermek istemedi ve ertelemek istiyordu hep.. sonunda bende kizdim bir anlik sinirlen numarami silmesini istedim, ama benim gercek niyetim o degildi ben sadece bir cevap istiyordum hatta naz yapmak istemistim…
Ben oyle dedim diye kafasindan beni silmis ve artik beni istemiyor. Beni kafasinda sildigi gün telefonda "dayagi hak ettigimi soyledi" ve obur hafta baskasini bulucgini soyledi :( :(
Sanırım o kendini naza çekmiş.. Buluşmayı isteyen sen mi oldun? Eğer sen istediysen yüzde 90 o çocuk kendini naza çekti.. Başka bir ihtimal yok, boşver hiç takılma.. Yani geçmişinde her haltı yemiş.
Hayir o istedi? :/
Sorana ben pek bu konulara girmeyi sevmiyorum derim herkes gecmisini bilicek diye bir kural yok
Oğlanlar Genelde Soğurlar :D
Soğuması saçma sorması değil de :D
olay boyle gelisit.. sen ne dusunuyorsun?
Ilk defa bulustugum bir erkek gecmisimi sordu ve bende anlattim.. önceden sadece 1 senelik iliskim oldugunu ve bu iliskimde utanacak bir sey yapmadigimi ayrica dayak yedigimi bile soyledim.
Herseyi bu oglana anlattim ama duyunce pek memnun olmadi ve eve gidip dusunmek istedigini soyledi.. ben buna pek anlamam veremedim? Ben durustce oturup anlattim bunda dusunecek ne var?
Bu arada o gecmisinde kizlarla her halti yapmis. Neyse bu oglana bir kac gün verdim
2-3 gün sonra hic cevap vermedi, hani gecmisimi unutabilir mi diye.. O oglan dahalen cevap vermek istemedi ve ertelemek istiyordu hep.. sonunda bende kizdim bir anlik sinirlen numarami silmesini istedim, ama benim gercek niyetim o degildi ben sadece bir cevap istiyordum hatta naz yapmak istemistim…
Ben oyle dedim diye kafasindan beni silmis ve artik beni istemiyor. Beni kafasinda sildigi gün telefonda "dayagi hak ettigimi soyledi" ve obur hafta baskasini
Vermiceğini anlayıp gitmiş bu kadar :D boş ver
İlk buluşma son buluşma olur.
Bizimkisi o hesap
Kim bitirdi?
Ben bitirdim ama pisman oldum. Ve arkasindan 1 hafta kostum, beni istemedi.. Yani benimkisini bahane etti...
Siz ciddi olarak mı masaya oturdunuz yoksa sevgli/flört anlamında mı?
Yani evlilik düşünürsünüz hani ve bir şekilde tanıştırıp masaya oturturlar?
ciddi olarak oturduk, bunun flört yani yoktu.. beni sorguya cekti adam, hani evlenecek birisimiyim diye... - galiba benden hoslanmadi, sence?
Belki ilişkinden bahsettiysen soğumuş olabilir. Odunmuş gerçekten...
evet gecmisim yuzunde.. ama aciklama yapmadi, sence niye aciklamadi? insan en azindan bir der " gecmisini begenmedim, ben kaldiramam" veya " senden hoslanmadim".
Tepkisini bu şekilde ifade ediyordur direkt açıklama yapmaktansa...
Belki kafası karışıktır, belki düşünüyordur, belki bir süre kendisini dinliyordur, belki de daha önce hiç ilişki yaşamamış birisini istiyor v. s. bilemezsin...
Sen hiçbir şey yapma, dönerse senindir...
ben zaten onu artik istemem... ayrica o her halti yapmis gecmisinde - ama dogru yaa erkekler her halti yapabilir, kizlar ise evde dizini kirip oturucak... - ben kabullendim o kabullenmedi...
O da bir paradoks işte, hayırlısı olsun. Öyle bir insanla da mutlu olacağını düşünmüyorum...
değil. kendinin kaç tane olmuş
Sorar tabiki yarası olmayan da gocunmadan anlatır
ben bulusmadan önce soruyorum genelde
Iste bende onu bekliyordum.. Keske oda aynisini yapsaydi...
En dürüstü budur. Soğuyup soğumamsı bir tercih.
Ama sence dogru tercih mi? Birisi gelip sana anlatsa bir tane iliskisi oldugunu ve bu iliski bir yil sürdü. Bitme sebebi anlasamadik, beni aldatta ve dayak atti... ayrica iliskide utanilicak bir sey olmadi... Senin tepkin nasil olurdu
bilinçli tüketiciymiş :D
? Anlamadim.
el degmeden paketlenmiş hatun istiyo galiba yapcak bişey yok
geçmişi çok ta ilgilendirmez beni.
Sorar yani bilmesi gerek demi?
psıkolojık destege ıhtıyacı var oglanın
Aniden ilk buluşmadada sorulmaz öyle şeyler.
bitanecikmi deyip boynuna sarilcakti yanlış yapmış
Nerdeeee :(
burada Durum farkli,,, -->
Ben oyle dedim diye kafasindan beni silmis ve artik beni istemiyor. Beni kafasinda sildigi gün telefonda "dayagi hak ettigimi soyledi" ve obur hafta baskasini bulucgini soyledi :( :(
kopyala yapistir yapiyosan iyi olmuş sana
Efendim?
Sorarr normal bende sorardım şahsen
=^-^=
Ama ilk bulusmada?
yok ilk bulusmada gelecegi hakkında sorardım
Iki konu hakkinda konustuk... bir gelecek ondan sonra gecmis
ozaman siz bayağı bir oturmuşsunuz :D
Sormaz onu tanımak ister zamanla olur
ne olur?
Ya çoluk çocuk muhabbeti bak önüne bence
mal mıdır nedir amacı neymiş ki bunn
Piskopat biriyle bir sene cikmana takilmiş bence.
Bana buluşmadan soran var
haksızz taşlanmalı o cucuk :D:D:D
g*t oglan ramazan haksız
Nasıl erkeklerle çıkıyorsunuz
Haksızsın, erkeklerin dünyası farklı, çok farklı
Ilk buluşmada hayır belki bir 1-2 hafta sonra
Seni begenmedı o zaman ayak yapıyor
Sebep muhtemelen gecmişin degil
Numarami silmesini iatedim, cünkü beni sinirlendirdi, cünkü gecmisimi sorun etmesi beni cok uzdu.. Ama pisman oldum ve 1 hafta pesinden kostum, ama o beni kafasindan silmis, ve defol dedi
Bazen birilerinin hayatina hic girmemesi daha iyidir.
ılk bulusmada olmaz yahu amac baska
Amac baska? Mesala ne?
ya begenmedı ya bıseyler yasadımı bende yasarmıyım derdı var ılk bulusma olmaz ya
Dayak yedigimi soyledim. Oda tabi nedeni sordu... Acaba ondan mi korkmustur? Oyle bir dusuncesi olabilir mi " oglani ne kadar sinirlendirdiyse, dayanamayip dovmus.. Kesim benide sinirlendirir ve ayni durumda düseriz"?
Uzatmaya ne gerek varki sonucta sorulacak
Ill bulusmada gorusmede sorlmaz ki? Eger okadar onemi varsa telefonda sorabilirdi
İlk bulusmada sorsa sorun oluyo telefonda sorsaydı kıyamet alameti
Gecmis gecmiste kalir kiz olsa m aninda sogurum
kiz oglan kiz ariyo belli xx
Buluşmadan önce sorarım.
@defii sormam bile önemsiz
geçmiş geçmişte kaldı geleceğe bakılması lazım