Size ne kadarı değer verdi ve düşündü?
%10
%10-30
%30-50
%50
%50-90
%90-100
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayatımda hiç kadın girmedi ki maalesef. ayni her zaman için yalnız kaldım hiç sevgilim ya da flörtüm olmadı bu yüzden de hayatımda kadın girmedi sadece kız arkadaşlarım oldu yakın kanka dediklerim bunların dışında hayatıma giren kadın yok maalesef.
Çünkü yaşım şu an 40 sağlıkçıyim anastezi uzmanıyım.. bekarım zaman ve firsat olmadı evlilik için.. hep bir bayan var yaşantımda gerek para ile gerek evli dul kadın bayan var... en çok dul bir bayan arkadaşım var 25 yıl evli kalmış 45 yaşında 5 yıl da dul bir kadın tek sözü şu ibo beni ölen eşim hiç * lafi kızlık zarım yeni bozuldu demesi üç çocuğu var sezaryen ile doğurmuş bir uzman ve ameliyat ci olarak... derimki bir kadın da üç tane zar var vajinal bolgesinde.. türk erkeklerinin ortalama penisi ya da kardeşim uzunluğu 16 ila 19 cm dir ben 39 yaşındayım 22 cm uzunluğunda 8 cm kalınlığında bir penise sahip biriyim olgun ve sikilme ile bozulmayan kadın üç zar taşımış ilk yattigimiz gece 4 yıldır ilişki ve sik yemedim dedi tam 40 dakika sevisme ve vajinal yani kukusu nı yaladım kendi sok diyene kadar sokmadim 3 posta atım 90 dakika aralıksız şekilde. kukusu ve vajinal icinden sarı su ile kan ve ince zar çıktı kadın tam 2.5 litre su ile boşaldı
Cevap
17Cevap
2 kişi girdi 3 kısa konuşma oldu yok dedim yani geçmişi unuttum ben.
Hayatıma giren ve hâlâ daha kalan sevdiğim kadın. Bana güzel şeyler kattı. Ben de yeri ayrı ve ona hayranlığım var.
Neden peki neyini bu kadar sevdin hayran kaldın
Hiç bu açıdan düşünmemiştim.
Yüzdelik oran verirsem kadınları aşağılamış olurum.
Bir rüzgar gibi estiler, geçtiler.
cut.
Neden çok mu kötülerdi :(
Yoo, saygısızlık olur.
Aksine, Harikaydılar. Sadece, istatistik tutmak, skor hesabı yapmak, iyi ya da kötü diye değerlendirmek, pişirip pişirip önüme sermek bana göre değil.
Anladım. Peki neden ayrıldınız harika insanlarsa
Azalarak tükendik.
Uyumsuzluklar vardı.
Onlar Harikaydı, ben harika değildim. :D
Üzücü olmuş... Peki hata sendeyse neden hatalarını düzeltmeyi denemedin 🙄
Can çıkar, huy çıkmaz demişler. :)
Kıyamam ya
Bu kadar şefkat iyi değildir.
Neden
Dünya hassas kalplerin bir nevi cehennemidir. :)
Öyle oluyor gerçekten 😌
Ama senin cennetin olur umarım. İyi akşamlar : )
Teşekkür ederim 🙃 iyi akşamlar 😌
tek aşkım diğerlerini %90 ı sırf yatak arkadaşım oldu nedense 100 küsür kadından hiç birine sevgi dahi hissetmedim ve asla onu unutamadım
Şu bir gerçek ki kimse kızmasın bana, erkekler kadınlardan daha iyi
sadece birisi vardı sadece birisi ve yeri doldurulamadı
Neden peki nasıl biriydi de yeri doldurulamadı?
özel konularda yaşananlarda yanında gördüğüm değerde hayatıma kattı renkte tatta yeri dolmadı
Peki bu kadar güzel biriyse barışmayı denesen olmaz mı hayat her zaman güzellik sunmuyor
yasak ilişkinin gerektiğinde hayata saygıylada bitmesi gerekir
Yasak ilişki derken evliyken falan mı beraberdin
evet öyle bişidi
Üzücü
çok üzücü ondaki ne tat ne zevk yeri dolmadı sıradan bir şekilde başlayıp unutulmazın yaşanmasına sebep olan bitişi uzun zamanda olsa unutulmayan
Neden %0 seçeneği yok?
Bunun oranını yapmak kolay değil
1 tane girdi o da süper bir kadındı :)
Hayatına kadın girdi mi diye sorsana.
Girmedigi için sonuç yok djdjd
Hangi anlamda iyi?
İyi kalpli olması bakımından da veya iyi bir sevgili olması seni düşünmesi değer vermesi bakımından da :)
Ne güzel
2/3 :) güzel insanlardı anlaşamadık
Aynen 😌
☕☕☕😌
Hiçkimae girmedi ki
😢😢😢
Üzülme , benim yüzümden birisinin üzülmesini istemem
Fazla iyi kalplisin 🙃 keşke herkes böyle olsa
Estağfurullah, güzel bakan güzel görür
Teşekkürler 🌺
Ben teşekkür ederim asıl 😊🌹
%30-50