10 ay önce 4 yıllık sevgilim benden ayrıldı ve bir süre sonra başkasıyla sevgili oldu 10 aydır iletişim yok onu o kadar çok sevmiştim delilercesine. hiç bir yanlışım da olmadı ona karşı. Çok özlüyorum. çok yalnızım resmen yıkık haldeyim. O şimdi sevgilisiyle mutlu. Ben acı içindeyim. Çevrem de yok. 10 aydır yapayalnızım. hiç mi geçmez bu acı 10 ayda hafiflemedi bile. Her gün neden aklimda bu zamana kadar hafiflemesi gerekmez miydi? Her an aklımda tüm anılar. Dün gece rüyamda sanki o vardı. Allah neden başkasıyla olmamı istemiyor? Kimle tanışmaya kalksam ya yaşlarımız uymuyor ya yaşadığımız şehirler. Her günüm acı içinde onu unutmaya çalışarak geçiyorr
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
iz bırakanlar unutulmaz kankim
e ne olucak böyle sonum
unutmak değil sadece bi zaman sonra artık onu sevmediğini hissedip bi başkasından hoşlanabilirsin ama ne kadar zaman bilemeyiz
çevrem yok etrafımda kız yok yalnızım
olsa bile daha diğerine olan sevgin bitmeden nasıl hoşlanabilirsin ki önce aklından çıkması lazım
işte diyorum ki çıksa bile etrafımda kimse olmadığı için yalnız kalacağım
elbet olur birileri
sanmıyorum
Kaç yaşındasın ki
21
nedenki
E daha küçüksün dert etme bulursun
yaşımddan büyük gösteriyorum
Yaş ilerledikçe daha kötü oluyor
İnsanlara güvenin yani iyi biri bulma filan
@lanertek25 aynı fikirdeyim
@lanertek25 yaşım büyük ve hiç öyle sorun yaşamadım
Yaşın kaç
@lanertek25 25
@lanertek25 çünkü kızsın kızlar elini sallasa milyon tane ama erkekler no no no
Yaşın o kadarda büyük değil
Ama piyasada şerefsiz çok kadına şiddet filan çoğaldı baksana
burada kız erkek diye ayrıma girmeye gerek görmüyorum, bence yaşın daha küçük ve elbet bulursun birini buna takılma
peki size bişey sorucam. Bu benden ayrılan kız zengşn olma hayallerişmle falan dalga geçiyodu ve en son storysinde sevdiğiniz adamla evlenmeyin aç kalırsınız yazılı story atmıştı. Sizce beni arada stalklıyo mudur ya da zengin olunca peşimden koşar mı?
Bak bir kız olarak bu yazdıklarına cevap vereceğimi unutma ve ona göre hayatını yönlendir bence , 1. si 10 aydır hayatında başkası varsa seni artık sevmiyordur, 2. si sana bakmıyor olabilir ama sadece akışkanlıktan dolayı bakar, 3. İyi bir iş doğru bir adam olsan tabiki pişman olabilir fakat bunu o kuzu pişman etmek için değil kendin için yapmalısın
Bak şöyle bir şey var o beni deliler gibi sevdi eminim ama sonra bir arkadaşı aklını çeldi başkasıyla ve daha çok parası olan biriyle sanırım. Ben onunlayken de zewngin olma hayallerim falan vardı ama şu an o yokken daha çok odaklandım daha azimle çalışıyorum kendim için hayatımı güzelleştirmek ve istediklerime sahip olmak için ve gerçekten düzgün biriyim ona hiç yalan söylemedim arkasından iş çevirmedim başka kimseyle ilgilenmedim ne isterse aldım ne dese yaptım hatta geçmişte ona sayfalarca yazdığım şiirler vardı adına yazdığım bir roman ve ikimizin resmini çizmişliğim ve daha bir ton şey yaptım onun için ama asla değer bilmedi. Şimdi sadece acı çekmesini ve benim 10 aydır yaşadığım acıları yaşamasını ve ban yalvarmasını istiyorum.