Adil yıldırım videosunda diyordu ki ona kendi hayatınız olduğunu ve hiçbir şeyin garantide olmadığını gösterin. Sizce bir erkek nasıl aşık olur, aşık olması için faktörler nelerdir?
Bir erkeği kendine aşık edemezsin erkek seni severse zaten aşık olur yani bunun için bir şey yapmanıza gerek yok zaten ben saçma buluyorum birisini kendimize nasıl aşık edebiliriz gibi düşünceleri. yani bir kişiyi kendine aşık etmek için fazladan çaba harcıyorsan zaten kendin olamıyorsun demektir yani yanlış anlamayın size demiyorum genelde bu düşüncede olanlara diyorum. yani kendiniz olun sizi kalpten severse zaten sevecektir
Bir erkeği kendinize aşık etmek için, öncelikle onunla gerçek bir bağ kurmanız gerekmektedir. İlk adım, onunla etkileşim kurmak ve ortak ilgi alanları bulmak olacaktır. Ayrıca, onun hayatında var olan sorunlarını anlamak ve ona destek olmak da önemlidir.
Ayrıca, ona kendinizi tanıtırken samimi ve açık olmak da etkili olabilir. Kendinizi, ilgi alanlarınızı, hedeflerinizi ve hayatınızı anlatarak, ona sizinle ilgili daha fazla bilgi edinme şansı vermiş olursunuz. Ancak, bu süreçte kendinizi yalnızca onun ilgisini çekmek için değiştirmemelisiniz.
Bir erkeği kendinize aşık etmek için, güvenilir, olgun, duyarlı ve neşeli bir kişilik sergilemeniz gerekebilir. Onun duygularına saygı göstermek, kendinize güvenmek ve doğal olmak da önemlidir.
Ancak, bir kişiyi aşık etmek hiçbir zaman garantili bir süreç değildir ve herhangi bir şeyin garantide olmadığını göstermek de önemlidir. Önemli olan, gerçek bağlar kurmak, dürüst ve samimi olmak ve ilişkinizi sağlıklı bir şekilde ilerletmek için birlikte çalışmaktır.
Normal bir erkeği kendine aşık etmenin en basit yolu ona anaç bir yaklaşım (yani annesi gibi) sergilemektir. Erkekler güçlü canlılardır evet ama bazen çok kırılgan bir hale gelebiliyoruz. Annemiz gibi bizi bağrına basacak, zor zamanımızda yanımızda olacak, bizi koruyup kollayacak, sevecek, arkamızda durduğunu hissettirecek, üstümüze titreyecek, tek çocuğuymuş gibi tüm şefkatini bize verecek bir kadın isteriz.
En önemlisi yapmacık tavırlar sergilememek ve 2. olarak genelde Sosyal medya vb. bir kaç dengesiz küfür eden kızlardan hoşlandığını söylüyorlar kızlarda erkekleri etkilemek için fazla küfür ediyor ve komik konuma düşüyorlar😂 Yani kısaca doğal olmak ve yapmacık davranmamak lazım, küfür etmemeliyiz en önemlisi de göz teması ve olumlu diyalog
Aşkın ya da aşık etmenin bir formülü yok tekniği yok bir insan sevesi varsa her türlü sever yoksa takla da atsan ağzınla kuş da tutsan kendini sevdiremezsin adil Yıldırım'ı çok severek takip eden biriyim enerjisi çok tatlı videolarını da hiç kaçırmam ama verdiği taktiklerin hepsi boş ve işe yaramaz
Bir erkek genelde çocuk yaşlarda birine aşık olur ve kaybedince büyür çektiği acıdan dolayı. Sonra enkazı devralmaya gelen kadın ağzıyla kuş tutsa bile sonunda yıllarım heba oldu diyip bırakır. Bir erkek aşık olacaksa olur zaten koşulsuz seveceği için sizin sağlayacağınız hiç bir şey bu durumu etkilemez. Adam çocuklaşıyorsa oluyordur. Ama belkide çocuksu ruhlu biri de olabilir aradaki fark dünyaları değiştirir.
Taktik maktik yok bam bam Kişiye göre değişir herhangi bir strateji uygulanabileceğini düşünmüyorum Kimi dolgun meme yeşil göze shshsjs Kimisi sadakate Kimisi sohbete gırgıra göre bağlanabiliyor
Bunun bir formülü yok gözümde. Erkek için de kadın için de yoktur diye düşünüyorum. Kalp çok başka bir boyut akıl çok başka. Hesap kitap aklın işi, sevmek ise kalbin. O yüzden ne yazarlarsa ne cizerlerse çizsin kalp seçer aşık olacağı kişiyi.
Düpedüz yalan 😂 Erkekler güçlü ve zeki kadın lafta severler ama istemezler. Erkeklerin geneli sözünü geçirecek kadın arar. Kendi doğruları olan kadına tahammül edemezler erkeklik damarları buna izin vermez çünkü ego : ))
O adamın adını duymuştum ama ben şahsen hiç beğenmedim. Bir erkek direk bir kadına aşık olmaz önce onun dış görünüşünü beğenmesi gerekiyor kadın erkeği kendine çekmeli ilgi çekmeyen bir kadına nasıl aşık olsun
Bence fiziksel özelliğe göre etkilenme kişiden kişiye değişir. Göreceli bir kavram. Zaten güzellikle kimse kimseye aşık olmaz yüzü güzele 40 günde doyulur çünkü